Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα με αυτό το παιχνίδι έγινε χαμός χτες βράδυ στο SG..Πολύ Τ_Τ .

http://www.steamgifts.com/discussion/LVnAE/fallen-enchantress-040e-gives-40-cv-so-will-it-get-bundled-also-blackguards2-is-same-price

έκανε 40cents,με 0.38€ το πήρα να φανταστείς,και πήρα 4 κόπιες :P

ΤΙ price bug error είχε σε κάποιο store δε ξέρω!Πάντως και για μένα που πήρα την μια κόπια,όταν το είδα το παιχνίδι,λέω άστο καλύτερα..Θα πάνε όλα για GA.

Δυστυχώς το παιχνίδι δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμη στο Steam. Οπότε θα χαθεί και το CV. Ειδικά όσοι αγόρασαν αρκετές κόπιες για αυτό το σκοπό.

Δημοσ.

χαχαχα με αυτό το παιχνίδι έγινε χαμός χτες βράδυ στο SG..Πολύ Τ_Τ .

http://www.steamgifts.com/discussion/LVnAE/fallen-enchantress-040e-gives-40-cv-so-will-it-get-bundled-also-blackguards2-is-same-price

έκανε 40cents,με 0.38€ το πήρα να φανταστείς,και πήρα 4 κόπιες :P

ΤΙ price bug error είχε σε κάποιο store δε ξέρω!Πάντως και για μένα που πήρα την μια κόπια,όταν το είδα το παιχνίδι,λέω άστο καλύτερα..Θα πάνε όλα για GA.

Lol, δεν είχα προσέξει ότι δεν είναι στα bundled! Κι εγώ πήρα 3, αλλά κράτησα το ένα. :P

Δυστυχώς το παιχνίδι δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμη στο Steam. Οπότε θα χαθεί και το CV. Ειδικά όσοι αγόρασαν αρκετές κόπιες για αυτό το σκοπό.

Έχω την αίσθηση ότι ούτε τώρα υπάρχει στο steam. Tο "vanilla" Fallen Enchantress δηλαδή. Νομίζω υπάρχει μόνο το ultimate edition που το περιέχει και δεν μπορείς να το πάρεις σκέτο. To ultimate περιέχει τα πάντα, αλλά στο steamgifts δίνει τους ίδιους πόντους με το σκέτο για κάποιο λόγο.

Δημοσ.

Τα δικά μου τέλειωσαν κι άργησα λίγο να στείλω, ελπίζω τώρα να πήραν όλοι. ^_^

* Heileen 2: The Hands Of Fate(10P) --> vaggos88
* Stick it to The Man! --> ntemian
* White Noise online --> Drowzee

• Moderators
Δημοσ.

signature.png

Επίσης, έχω ένα κλειδί για το Enclave, που δεν μπαίνει στο steamgifts, όποιος το πάρει να το πει:

YJA4V-T**NR-HVK02

**=τριάντα δύο μείον έξι

• Like 3
Δημοσ.

Lol, δεν είχα προσέξει ότι δεν είναι στα bundled! Κι εγώ πήρα 3, αλλά κράτησα το ένα. :P

Έχω την αίσθηση ότι ούτε τώρα υπάρχει στο steam. Tο "vanilla" Fallen Enchantress δηλαδή. Νομίζω υπάρχει μόνο το ultimate edition που το περιέχει και δεν μπορείς να το πάρεις σκέτο. To ultimate περιέχει τα πάντα, αλλά στο steamgifts δίνει τους ίδιους πόντους με το σκέτο για κάποιο λόγο.

υπάρχει να το.

Για το σκέτο μιλάμε πάντα ντει.

http://store.steampowered.com/app/216390/

αυτό που κοιτάς είναι άλλο πακετό.

γιατί δε θα είναι;Λήγει η άδεια της εταιρίας;

Δημοσ.
γιατί δε θα είναι;Λήγει η άδεια της εταιρίας;

Μαλακία πρέπει να έγραψα. Στα ελληνικά το Steam γράφει "Αυτό το παιχνίδι αποκλείεται από την υπηρεσία Steam" ενώ στην αγγλική αναφέρει το Family Sharing.

Θα μπορούσα να έπαιρνα περισσότερες κόπιες, f*ck :mad:

Δημοσ.

Υπάρχει αλλά απ' ό,τι βλέπω δε γίνεται να το αγοράσεις σκέτο μόνο του.. Επίσης κάτι διάβαζα χθες ότι οι developers το έχουν παρατήσει τελείως και ασχολούνται μόνο με το standalone legendary heroes. Τώρα αν αποκλειστεί ή όχι δεν το γνωρίζω.

Υγ. Πότε είχε 40 cents και δεν είπατε τίποτα ωρέ;;;

Δημοσ.

Τα δικά μου τέλειωσαν κι άργησα λίγο να στείλω, ελπίζω τώρα να πήραν όλοι. ^_^

* Heileen 2: The Hands Of Fate(10P) --> vaggos88

* Stick it to The Man! --> ntemian

* White Noise online --> Drowzee

ευχαριστω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...