Dreyar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 χαχαχα με αυτό το παιχνίδι έγινε χαμός χτες βράδυ στο SG..Πολύ Τ_Τ . http://www.steamgifts.com/discussion/LVnAE/fallen-enchantress-040e-gives-40-cv-so-will-it-get-bundled-also-blackguards2-is-same-price έκανε 40cents,με 0.38€ το πήρα να φανταστείς,και πήρα 4 κόπιες ΤΙ price bug error είχε σε κάποιο store δε ξέρω!Πάντως και για μένα που πήρα την μια κόπια,όταν το είδα το παιχνίδι,λέω άστο καλύτερα..Θα πάνε όλα για GA. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμη στο Steam. Οπότε θα χαθεί και το CV. Ειδικά όσοι αγόρασαν αρκετές κόπιες για αυτό το σκοπό.
Gilmaru Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 χαχαχα με αυτό το παιχνίδι έγινε χαμός χτες βράδυ στο SG..Πολύ Τ_Τ . http://www.steamgifts.com/discussion/LVnAE/fallen-enchantress-040e-gives-40-cv-so-will-it-get-bundled-also-blackguards2-is-same-price έκανε 40cents,με 0.38€ το πήρα να φανταστείς,και πήρα 4 κόπιες ΤΙ price bug error είχε σε κάποιο store δε ξέρω!Πάντως και για μένα που πήρα την μια κόπια,όταν το είδα το παιχνίδι,λέω άστο καλύτερα..Θα πάνε όλα για GA. Lol, δεν είχα προσέξει ότι δεν είναι στα bundled! Κι εγώ πήρα 3, αλλά κράτησα το ένα. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμη στο Steam. Οπότε θα χαθεί και το CV. Ειδικά όσοι αγόρασαν αρκετές κόπιες για αυτό το σκοπό. Έχω την αίσθηση ότι ούτε τώρα υπάρχει στο steam. Tο "vanilla" Fallen Enchantress δηλαδή. Νομίζω υπάρχει μόνο το ultimate edition που το περιέχει και δεν μπορείς να το πάρεις σκέτο. To ultimate περιέχει τα πάντα, αλλά στο steamgifts δίνει τους ίδιους πόντους με το σκέτο για κάποιο λόγο.
pigeon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τα δικά μου τέλειωσαν κι άργησα λίγο να στείλω, ελπίζω τώρα να πήραν όλοι. * Heileen 2: The Hands Of Fate(10P) --> vaggos88* Stick it to The Man! --> ntemian* White Noise online --> Drowzee
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Επίσης, έχω ένα κλειδί για το Enclave, που δεν μπαίνει στο steamgifts, όποιος το πάρει να το πει: YJA4V-T**NR-HVK02 **=τριάντα δύο μείον έξι 3
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Lol, δεν είχα προσέξει ότι δεν είναι στα bundled! Κι εγώ πήρα 3, αλλά κράτησα το ένα. Έχω την αίσθηση ότι ούτε τώρα υπάρχει στο steam. Tο "vanilla" Fallen Enchantress δηλαδή. Νομίζω υπάρχει μόνο το ultimate edition που το περιέχει και δεν μπορείς να το πάρεις σκέτο. To ultimate περιέχει τα πάντα, αλλά στο steamgifts δίνει τους ίδιους πόντους με το σκέτο για κάποιο λόγο. υπάρχει να το. Για το σκέτο μιλάμε πάντα ντει. http://store.steampowered.com/app/216390/ αυτό που κοιτάς είναι άλλο πακετό. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμη στο Steam. Οπότε θα χαθεί και το CV. Ειδικά όσοι αγόρασαν αρκετές κόπιες για αυτό το σκοπό. γιατί δε θα είναι;Λήγει η άδεια της εταιρίας;
Dreyar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 γιατί δε θα είναι;Λήγει η άδεια της εταιρίας; Μαλακία πρέπει να έγραψα. Στα ελληνικά το Steam γράφει "Αυτό το παιχνίδι αποκλείεται από την υπηρεσία Steam" ενώ στην αγγλική αναφέρει το Family Sharing. Θα μπορούσα να έπαιρνα περισσότερες κόπιες, f*ck
Liakos10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει αλλά απ' ό,τι βλέπω δε γίνεται να το αγοράσεις σκέτο μόνο του.. Επίσης κάτι διάβαζα χθες ότι οι developers το έχουν παρατήσει τελείως και ασχολούνται μόνο με το standalone legendary heroes. Τώρα αν αποκλειστεί ή όχι δεν το γνωρίζω. Υγ. Πότε είχε 40 cents και δεν είπατε τίποτα ωρέ;;;
vaggos88 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τα δικά μου τέλειωσαν κι άργησα λίγο να στείλω, ελπίζω τώρα να πήραν όλοι. * Heileen 2: The Hands Of Fate(10P) --> vaggos88 * Stick it to The Man! --> ntemian * White Noise online --> Drowzee ευχαριστω 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) invite only lvl 0 νικητής: minijnk Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2016 από xtrmsnpr
Gilmaru Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Λέει τίποτα αυτό? Παίξτε το και πείτε μου. Νικητής solidusgr. 1
Arikado Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Νικητής solidusgr. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!! Εισαι θεος ηλιος καλοκαιρινος!!!!!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 δε μπαίνει πια σε GA το fallen enchantres απο χτες το απόγευμα
Gilmaru Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και επίσης μετράει ως bundled για όσους πρόλαβαν να κάνουν GA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα