GjokerR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δοκιμαστικά έχω "πιστέψει" όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που αφήνουν διάφοροι στο forum τους, έεε πως γίνεται και απορρίπτονται στο τέλος. Μπορεί να κάνεις ένα μήνα να πάρεις κάτι και παίρνεις 3 μαζεμένα. Δεν μπορώ να βρω κάποιο pattern, έχω βάλει 5-6 μαζεμένα giveaways και δεν παίρνω τίποτε για 1 μήνα. Βάζω ένα μόνο και παίρνω πίσω σε 24ωρες. Εχω καταλήξει σε μια λογική θεωρία, κάτι πρέπει να παίζει με τον ψευδοτυχαίο αλγόριθμο που βγάζει τον νικητή, δηλαδή δεν φέρνει εντελώς random 1 στις χ συμμετοχές, κάτι λαμβάνει υπόψη του τα entries, τα giveaways δεν ξέρω. Edit: και με τα κλειστά/ανοικτά και τα level κάτι παίζει, δηλ. GA κοντά στο level σου κερδίζεις πιο εύκολα, αν είναι GA πριβέ ή group πάλι πιο εύκολα, σε μένα τουλάχιστον. Νομίζω ότι παίζουν συντελεστές / βάρη που μεταβάλλουν το random. Πιθανό είναι ολα αυτά να είναι και φαντασία μας οχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος προσπαθεί να βρει μοτίβα ακόμα και αν οι πληροφορίες που εχει είναι ουσιαστικά τυχαίες. (Apophenia=the human tendency to perceive meaningful patterns within random data) 1
pigeon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ^ τι είπες τώρα! Κατέβηκαν κάτι σελίδες για offline μελέτη, thanx! ..and οn that bombshell που έλεγε και ο clarkson, τρία κλειδάκια περσινά, μυρίζουν μούχλα. Το 1ο game μόνο για κάρτες Imho, το 2ο είναι παιχνιδάρα, το 3ο είναι πολύ μυστήριο. Μέχρι αύριο 23:59 ούτε λεπτό αργότερα. 4
Gilmaru Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάντως τώρα που το λέτε όντως. Έβαλα 2 ga εδώ το τελευταίο διάστημα και έχω κερδίσει 2 παιχνίδια μετά από καιρό... Βρες λες? Κάτσε να βάλω άλλη μια χαζομαρούλα αν είναι έτσι lol Νικητής ο on3st4b83 (μπες στο steam να στο δώσω, είναι gift). Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2016 από Gilmaru
naruto14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Έφτιαξα ένα Giveaway για να δω πως δουλεύει ο μηχανισμός. Έχω και άλλα πολλά που κάθονται στο humble bundle και Bundle stars αλλά πρέπει να τα βάλω σε μια λίστα πρώτα. Απορώ γιατί τα κρατούσα τόσο καιρό εκεί και δεν τα ειχα δώσει κάπου. Anyway. Νικητής NtaVi. Το κλειδί στάλθηκε.
Drowzee Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Planetary Annihilation I0X3C-9MYRP-*CTW*Όπου αστέρι το γράμμα κιού 2
pigeon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Planetary Annihilation I0X3C-9MYRP-*CTW* / Όπου αστέρι το γράμμα κιού my first Ninja-ed key. Σ' ευχαριστώ πολύ, τόσο καιρό το γυροφέρνω το αναθεματισμενο στο SG και δεν λέει να γλιστρίσει πρός library μεριά.. 1
kourou13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 3 Square Enix Store Discount vouchers 20% OFF Selected games* OBEVCHWW 10% OFF Life is Strange - Episodes 2-5 YLMA29SX 10% OFF JUST CAUSE 3 6CG20GT2 *discount applicable for a single title purchase only. Excludes pre-orders, merchandise, all Final Fantasy titles, Kingdom Hearts, Dragon Quest, The Last Remnant, Front Mission Evolved, Gyromancer, Seasons of Mystery, Yosumin, Life is Strange and Just Cause 3. Valid from January 6th 2016 00:01 GMT until January 31st 23:59 GMT Έχω κλειδί για FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn και είναι της μορφής xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx. Visit Mog Station to redeem your key. Το steamgifts δεν με αφήνει να το βάλω. Υπάρχει τρόπος?
NtinosShm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 3 Square Enix Store Discount vouchers 20% OFF Selected games* OBEVCHWW 10% OFF Life is Strange - Episodes 2-5 YLMA29SX 10% OFF JUST CAUSE 3 6CG20GT2 *discount applicable for a single title purchase only. Excludes pre-orders, merchandise, all Final Fantasy titles, Kingdom Hearts, Dragon Quest, The Last Remnant, Front Mission Evolved, Gyromancer, Seasons of Mystery, Yosumin, Life is Strange and Just Cause 3. Valid from January 6th 2016 00:01 GMT until January 31st 23:59 GMT Έχω κλειδί για FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn και είναι της μορφής xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx. Visit Mog Station to redeem your key. Το steamgifts δεν με αφήνει να το βάλω. Υπάρχει τρόπος? Το mogstation ειναι για να κανεις redeem τη μειωση της τιμής, right?
kourou13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω πως όχι, από το Holiday Surprise Box from the Square Enix Store το πήρα.. Βασικά δεν έχω ιδέα από final fantasy, έχουν συνδρομή?
NtinosShm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω πως όχι, από το Holiday Surprise Box from the Square Enix Store το πήρα.. Βασικά δεν έχω ιδέα από final fantasy, έχουν συνδρομή? το εψαξα καμποσο.. Απλα θες account σε square enix και το key του Final Fantasy και εισαι οκ
kourou13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 το εψαξα καμποσο.. Απλα θες account σε square enix και το key του Final Fantasy και εισαι οκ Thanks άρα αφού είναι για square enix δεν παίζει να το βάλω σε steamgifts...ε?
WizNick Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το παιχνιδι με συνδρομη 30 ημερων εχεις, μετα θελει να πληρωνεις εξτρα συνδρομη αν θες να συνεχιζεις να παιζεις. Οχι δεν παιζει να το βαλεις steamgifts γιατι δεν ειναι steam key. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα