Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο θα ήταν αυτό, αλλά αν ήταν έτσι πως υπάρχουν άτομα με 100+ παιχνίδια κερδισμένα και 0 GA?

Dreyar ήταν open giveaway. 1275 entries.

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό. Ημερομηνίες και entries δεν μπορώ να παραθέσω.

Σήμερα πάντως που δημιούργησα GA μετά από 2 ώρες κέρδισα παιχνίδι. Όλο και κάτι θα παίζει, ίσως να αυξάνονται οι πιθανότητες (ελάχιστα). Δεν είναι κακό πάντως εάν δίνεις παιχνίδια ;)

Gilmaru χαβαλέ έκανα :)

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίο θα ήταν αυτό, αλλά αν ήταν έτσι πως υπάρχουν άτομα με 100+ παιχνίδια κερδισμένα και 0 GA?

Dreyar ήταν open giveaway.

Και γω εχω ακυρες νικες (νομιζω και ακυρο giveaway), φυσικα με script ή ατελειωτο λιωσιμο στο χερι θα μαζεψεις παιχνιδια, ακομα και αν δε δινεις.

Δημοσ.

Πάντως τώρα που το λέτε όντως. Έβαλα 2 ga εδώ το τελευταίο διάστημα και έχω κερδίσει 2 παιχνίδια μετά από καιρό... Βρες λες?

Κάτσε να βάλω άλλη μια χαζομαρούλα αν είναι έτσι lol :P

signature.png

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ για όλα τα παιχνίδια που έχω πάρει και δεν έχω πει τίποτα σε GA του SG. Έχω κερδίσει σαν xJok3rGRx και NtaVi.. Να σται καλα :)

Δημοσ.

Έχω κάνει 56 giveaways, κέρδισα 7, μπήκα σε 2500+ giveaways.

Μακάρι να ίσχυε αυτό που λέτε.. Μακάρι!

Και γω 10 ουσιαστικα 10* νικες εχω σε ~3000 giveaways. Απλα εχω δωσει 11.

*εχω κι αλλες δυο, η μια ηταν σε GA με 100k keys και 33k entries και η αλλη ειχε 2 entries.

Δημοσ.

Είναι μεγάλη η κουβέντα σχετικά με τα entries. Έχει σημασία εάν συμμετέχετε σε private, public, group ή whitelist, πόσα lvl έχει το GA. Aν λύνεται παζλς και γρίφους και και και. Είναι ολόκληρη επιστήμη το συγκεκριμένο άθλημα.

Πάντως οι συμμετοχές και των δύο είναι μικρές. Το πρώτο καιρό κέρδιζα ένα με δύο games το μήνα. Αρκετές φορές και περισσότερα. Αλλά ευτυχώς το απέβαλα αυτό το μικρόβιο και προσπαθώ να πάω στην άλλη όχθη του ποταμού ;)

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ για όλα τα παιχνίδια που έχω πάρει και δεν έχω πει τίποτα σε GA του SG. Έχω κερδίσει σαν xJok3rGRx και NtaVi.. Να σται καλα :)

w00t

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα να κανω giveway αρκετο καιρο (καποιους μηνες) και να κερδισω επισης. Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι οτι συμφωνα με τον νομο των πιθανοτητων θα επρεπε να εχω κερδισει ενα εστω παιχνιδι, ακομη και που δεν μπαινω σε ολα τα giveways. Εκανα giveway πριν κατι μερες. Μπηκα πριν λιγο, διαβασα το ποστ του SOADNICK και ειπα, μωρε λες; και δεν ξερω κατα ποσο ειναι συμπτωση αλλα κερδισα οντως σημερα σε ενα giveway. Ισως φυσικα να ηταν απλως η ωρα μου να κερδισω.

Δημοσ.

Ρε παιδια, σας εχει περασει ποτε, εστω και στο πισω μερος του μυαλου σας η σκεψη οτι "κατι παιζει" με το συστημα του steamgifts?

Εγώ δοκιμαστικά έχω "πιστέψει" όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που αφήνουν διάφοροι στο forum τους, έεε πως γίνεται και απορρίπτονται στο τέλος. Μπορεί να κάνεις ένα μήνα να πάρεις κάτι και παίρνεις 3 μαζεμένα. Δεν μπορώ να βρω κάποιο pattern, έχω βάλει 5-6 μαζεμένα giveaways και δεν παίρνω τίποτε για 1 μήνα. Βάζω ένα μόνο και παίρνω πίσω σε 24ωρες.

Εχω καταλήξει σε μια λογική θεωρία, κάτι πρέπει να παίζει με τον ψευδοτυχαίο αλγόριθμο που βγάζει τον νικητή, δηλαδή δεν φέρνει εντελώς random 1 στις χ συμμετοχές, κάτι λαμβάνει υπόψη του τα entries, τα giveaways δεν ξέρω. :wacko:

Edit: και με τα κλειστά/ανοικτά και τα level κάτι παίζει, δηλ. GA κοντά στο level σου κερδίζεις πιο εύκολα, αν είναι GA πριβέ ή group πάλι πιο εύκολα, σε μένα τουλάχιστον. Νομίζω ότι παίζουν συντελεστές / βάρη που μεταβάλλουν το random.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...