kourou13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το πρώτο μου giveaway. Ελπίζω να τα κατάφερα και να μην έκανα κάτι λάθος... Ο νικητής θα ενημερωθεί αυτόματα? Ή θα πρέπει να του στείλω εγώ το κλειδί? Θα ακολουθήσουν και άλλα! Συγχαρητήρια στον υπερτυχερό SearchEngine!!! Το κλειδί εστάλη Επίσης ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια!
tonkpils Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να μπω στο giveaway του Malthador για το Grid 2. Πατάω πάνω κ με πάει στην σελίδα steamgifts.com. Μετά τι πρέπει να κάνω?
vaggos88 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να μπω στο giveaway του Malthador για το Grid 2. Πατάω πάνω κ με πάει στην σελίδα steamgifts.com. Μετά τι πρέπει να κάνω? συνέδεσε το steam account σου με το steamgifts. αν πληρεις τις προϋποθέσεις τοτε θα εισαι οκ και θα μπορείς να πάρεις μέρος σε giveaways. περισσότερα εδω http://www.steamgifts.com/about/faq
jhantzop Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 8 νικητές απο 14 συμμετοχές. have fun. ελπίζω να δουλεύουν ολα και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σε λίγο στέλνω τα keys jhantzop - Crysis 2 Maximum Edition Σε ευχαριστώ πολύ! Ενεργοποίησα!
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έφτιαξα ένα Giveaway για να δω πως δουλεύει ο μηχανισμός. Έχω και άλλα πολλά που κάθονται στο humble bundle και Bundle stars αλλά πρέπει να τα βάλω σε μια λίστα πρώτα. Απορώ γιατί τα κρατούσα τόσο καιρό εκεί και δεν τα ειχα δώσει κάπου. Anyway. 6
maxdore217 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μετά από περισσότερα από 100+ entries που έχω κάνει στο Tomb Raider 3 μόλις έκατσε το γλυκό και το κέρδισα οπότε επειδή ενεργοποίησα το κλειδί που νίκησα το δικό μου περισσεύει για να το δώσω εδώ. Ελπίζω να μου κάτσει και άλλο ένα που έχω από το ίδιο bundle ( που είχα αγοράσει για μένα ) ένα από τα ελάχιστα που έχω πάρει! Καλή τύχη Παίδες! 3
gkagg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μετά από περισσότερα από 100+ entries που έχω κάνει στο Tomb Raider 3 μόλις έκατσε το γλυκό και το κέρδισα οπότε επειδή ενεργοποίησα το κλειδί που νίκησα το δικό μου περισσεύει για να το δώσω εδώ. Ελπίζω να μου κάτσει και άλλο ένα που έχω από το ίδιο bundle ( που είχα αγοράσει για μένα ) ένα από τα ελάχιστα που έχω πάρει! Καλή τύχη Παίδες! Καλησπέρα. Για ποιο λόγο είμαι blacklisted στα entries σου?
frozex Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δίνεται -50% κουπόνι για το "The Silent Age""
SearchEngine Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Νικητής: SearchEngine Συγχαρητήρια στον υπερτυχερό SearchEngine!!! Το κλειδί εστάλη Επίσης ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια! Σας ευχαριστω πολυ!
Gilmaru Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Aν θέλει κανείς αυτή τη χαζομαρούλα να φεύγει από το inventory μου, χάρη θα μου κάνει. Νικητής ο Tmark (είναι gift, οπότε αν μπορείς μπες μια στο steam να στο δώσω) 1
Dreyar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 νικητής: GrandArthur Λες ο Βραζιλιάνος να είναι μέλος στο Insomnia; Αν ναι μπράβο μας 1
SOADNICK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια, σας εχει περασει ποτε, εστω και στο πισω μερος του μυαλου σας η σκεψη οτι "κατι παιζει" με το συστημα του steamgifts? Ακουγεται παραλογο το ξερω, αλλα επειδη σπανια κερδιζω, και επισης σπανια κανω giveaway, εχω παρατηρησει οτι οποτε κανω giveaway πολυ συντομα θα κερδισω καποιο παιχνιδι. 2/3 &11/3 κανω giveaway 18/3 κερδιζω 26/3 κανω παλι giveaway και 31/3 κερδιζω. (~1200 entries) 31/3 (μετα την νικη) δινω αλλο game 10/4 ξανανικαω (650 entries) Μεταξυ 28/4 και 12/5 εδωσα 4 παιχνιδια. 13 και 23/5 εχω 2 νικες, και αλλη μια τον Ιουνιο. Το μονο ακυρο σε ολα αυτα ειναι ενα παιχνιδι που κερδισα τον Αυγουστο, ισως και αυτο του Ιουνιου. Βαζω χθες giveaway (θυμιζω το τελευταιο ηταν 12/5). Και σημερα κερδιζω παιχνιδι (τελευταιο ηταν αυτο του Αυγουστου). Ενδιαμεσα προφανως και χρησιμοποιουσα το SG, ενω μπηκα σε πολλα giveaways που γινονταν εδω και ειχαν 10-15 entries. Δεν ειμαι επ ουδενι συνωμοσιολογος, ουτε βλεπω φαντασματα, αλλα μου φαινονται πολλες οι συμπτωσεις. ΥΓ Προφανως δε λεω φιδιες, οι ημ/νιες μπορουν να εξακριβωθουν απ το προφιλ μου στο steamgifts. ΥΓ 2 Δε ξερω αν υπηρχε καποιο καλυτερο θεμα για να γραψω τη σκεψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα