kourou13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ok thanks! Πάντως το κλειδί το έβαλα εκεί, στο πεδίο που είχε. Νόμιζα ότι θα πάει αυτόματα στον νικητή, να μην ψάχνεται και αυτός και εγώ...
Gilmaru Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Απλά θα πρέπει μετά να πατήσεις "send" και θα το πάρει. 1
vaggos88 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν εχω και εγω κάποια origin keys οποτε ας μη πανε χαμένα. ας κανουμε ενα random giveaway επειδη ειναι αρκετα τα παιχνιδια λεω να κανω την κληρωση κυριακη βραδυ. οποτε συμμετοχές μεχρι τις 21:00 στις 24/1 στειλτε πμ με τιτλο giveaway. ετσι περνετε μερος σε ολα τα παιχνιδια και οχι σε καποιο συγκεκριμενο μπορειτε να κερδισετε μεχρι 1 παιχνιδι. ελπιζω να δουλεύουν ολα και να μη με βαράτε στο τελος αν εχετε suggestions γενικα με το giveaway στειλτε μου πμ να το δουμε Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key Command & Conquer: Red Alert 3 Origin Key Crysis 2 Maximum Edition Origin Key Dead Space Origin Key Medal of Honor Origin Key Mirror's Edge Origin Key Populous Origin Key Το sims θα δοθεί pack The Sims 3 Key Origin Key The Sims 3 Late Night Key The Sims 3 Date Night Key The Sims 3 High End Loft Stuff Key απόψε κληρώνει 2
Gilmaru Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Aν θέλει κανείς αυτή τη χαζομαρούλα να φεύγει από το inventory μου, χάρη θα μου κάνει. 3
vaggos88 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν εχω και εγω κάποια origin keys οποτε ας μη πανε χαμένα. ας κανουμε ενα random giveaway επειδη ειναι αρκετα τα παιχνιδια λεω να κανω την κληρωση κυριακη βραδυ. οποτε συμμετοχές μεχρι τις 21:00 στις 24/1 στειλτε πμ με τιτλο giveaway. ετσι περνετε μερος σε ολα τα παιχνιδια και οχι σε καποιο συγκεκριμενο μπορειτε να κερδισετε μεχρι 1 παιχνιδι. ελπιζω να δουλεύουν ολα και να μη με βαράτε στο τελος αν εχετε suggestions γενικα με το giveaway στειλτε μου πμ να το δουμε Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key Command & Conquer: Red Alert 3 Origin Key Crysis 2 Maximum Edition Origin Key Dead Space Origin Key Medal of Honor Origin Key Mirror's Edge Origin Key Populous Origin Key Το sims θα δοθεί pack The Sims 3 Key Origin Key The Sims 3 Late Night Key The Sims 3 Date Night Key The Sims 3 High End Loft Stuff Key απόψε κληρώνει 8 νικητές απο 14 συμμετοχές. have fun. ελπίζω να δουλεύουν ολα και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σε λίγο στέλνω τα keys tsakonass - Burnout Paradise: The Ultimate Box Valtiel - Command & Conquer: Red Alert 3 jhantzop - Crysis 2 Maximum Edition morgoth_gr - Dead Space alexhs gk - Medal of Honor shooterg - Mirror's Edge looneygeorge - Populous frozex - The Sims 3 Key + dlc's reroll στο populous γιατι το είχε και το ζητησε ο ιδιος. νεος νικητης ο maxdore217 - Populous ξανα εκανα reroll το populous γιατι το εχει και ο maxdore217. ελπιζω ο Panagiotis32 να μη το εχει και να βρει το ρημάδι το game επιτέλους library να μπει 4
tsakonass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 8 νικητές απο 14 συμμετοχές. have fun. ελπίζω να δουλεύουν ολα και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σε λίγο στέλνω τα keys Ευχαριστούμε! Ενεργοποίησα! 1
agrio.imeros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Νικητής: lastm4n Νικητής: SearchEngine 1
Panagiotis32 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μπραβο στον vaggos88 gia to giveaway. Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται παίξω το Populous οπότε καλύτερα να το πάρει κάποιος που το θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα