link012000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, πήρα x10 random steam keys απο G2PLAY και δεν μου άρεσε τίποτα όποτε ορίστε... Pressure: 2GXHW-2MIBJ-6XGMH (δεν το έχει πια το steam όποτε οποίος προλάβει.) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 νικητής: morgothgr1 Ευχαριστώ πολύ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν εχω και εγω κάποια origin keys οποτε ας μη πανε χαμένα. ας κανουμε ενα random giveaway επειδη ειναι αρκετα τα παιχνιδια λεω να κανω την κληρωση κυριακη βραδυ. οποτε συμμετοχές μεχρι τις 21:00 στις 24/1 στειλτε πμ με τιτλο giveaway. ετσι περνετε μερος σε ολα τα παιχνιδια και οχι σε καποιο συγκεκριμενο μπορειτε να κερδισετε μεχρι 1 παιχνιδι. ελπιζω να δουλεύουν ολα και να μη με βαράτε στο τελος αν εχετε suggestions γενικα με το giveaway στειλτε μου πμ να το δουμε Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key Command & Conquer: Red Alert 3 Origin Key Crysis 2 Maximum Edition Origin Key Dead Space Origin Key Medal of Honor Origin Key Mirror's Edge Origin Key Populous Origin Key Το sims θα δοθεί pack The Sims 3 Key Origin Key The Sims 3 Late Night Key The Sims 3 Date Night Key The Sims 3 High End Loft Stuff Key bump 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παρακαλώ συνεχίστε τη συζήτηση για τη δημιουργία του group που σκέφτεστε στο νέο νήμα εδώ:http://www.insomnia.gr/topic/597582-συζήτηση-για-δημιουργία-πριβε-group-για-giveaways-spin-off-από-το-giveaways-to/ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για το game!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Και δυο κλειδάκια από Bundle Stars για DogFighter και Enemy Mind.Ελπίζω να λειτουργούν... DogFighter 4G247-VYR*R-3YHB* *=6Enemy Mind IGW9N-*RMDP-5*4IN *=H 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 ^^ Ευχαριστώ πάρα πολύ για το enemy mind!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Πηρα το dog,thank u! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Aυτό το ξέχασα.. Medal of Honor Origin Key 7VZZ-6*2*-SZSM-D92*-PQBP (όπου * = E) Ας ενημερώσει όποιος το πάρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Aυτό το ξέχασα.. Medal of Honor Origin Key 7VZZ-6*2*-SZSM-D92*-PQBP (όπου * = E) Ας ενημερώσει όποιος το πάρει. Στρατηγάρα μου Τhank Υou! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Βρε παιδιά μια ερώτηση. Έχω κάνει λογαριασμό σε αυτό το site, το steamgifts, αλλά δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα, ούτε έχω δώσει. Πως ανεβαίνω level ? Πως παίρνω παιχνίδια ? Πως δίνω ? Πείτε μου και μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 invite only lvl 0 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Βρε παιδιά μια ερώτηση. Έχω κάνει λογαριασμό σε αυτό το site, το steamgifts, αλλά δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα, ούτε έχω δώσει. Πως ανεβαίνω level ? Πως παίρνω παιχνίδια ? Πως δίνω ? Πείτε μου και μένα... Welcome και ξεκίνα διάβασμα . (και εδώ) Είναι εξαιρετικά απλό, μην αγχώνεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourou13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το πρώτο μου giveaway. Ελπίζω να τα κατάφερα και να μην έκανα κάτι λάθος... Ο νικητής θα ενημερωθεί αυτόματα? Ή θα πρέπει να του στείλω εγώ το κλειδί? Θα ακολουθήσουν και άλλα! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αυτόματα ενημερώνεται και ο νικητής και εσύ ότι τελείωσε το giveaway και πρέπει να στείλεις το key. Θα σου βγάλει και ένα μέρος που μπορείς να το βάλεις και να το δει κατευθείαν από steamgifts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα