WizNick Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Για τη συνέχεια: Ευχαριστω. Αυτο ειχε ληξει πριν το βαλεις εδω, μηπως εβαλες λαθος link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ήρθε η ώρα να ματώσουμε το σεντόνι με ένα ακόμη παιχνιδάκι από groupees : Ελπίζω να μην έχω κανει καμια πατάτα μιας και είναι το 1ο giveaway... Inv only, no lvl restrictions. Αν αργήσω λιγάκι να απαντήσω στον νικητή μην πανικοβληθείτε, δεν θα βρίσκω κανα κουμπί Νικητής ο SearchEngine, σου έστειλα το κλειδί στο steamgifts! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Με αφορμή αυτό το μήνυμα και επειδή θα ακολουθήσουν κι άλλα giveaways από μέρους μου, ενημερώνω για πρώτη και τελευταία φορά ότι δεν πρόκειται να κάτσω να ψάχνω κανέναν χρήστη για να του χαρίσω παιχνίδι. Εγώ προσωπικά όταν κάνω giveaways, είτε θα βάζω το κλειδί και θα το στέλνω μέσω steamgifts, είτε θα στέλνω e-mail με gift link. Αν φερειπείν, το e-mail που έχει βάλει κάποιος στο steamgifts είναι λάθος και μου γυρίζει πίσω, δεν πρόκειται να κάνω περαιτέρω προσπάθειες να βρω ποιός χρήστης είναι στο Steam κλπ. Θα ζητάω re-roll asap και θα γίνεται blacklist το μέλος για να μην ξαναμπαίνω σε κόπο στο μέλλον, γιατί μέσα σε όλα τα άλλα πρέπει να περιμένω και μια βδομάδα για να μπορώ να κάνω re-roll. Και από εδώ και στο εξής θα επαναλαμβάνω αυτό το ποιηματάκι σε κάθε giveaway προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Είναι ένα πράγμα να είναι κάποιος αχάριστος και ένα εντελώς διαφορετικό να είναι αχάριστος και να σε κάνει να αισθάνεσαι και μαλάκας ψάχνοντάς τον. ASAp δεν γίνεται να ζητήσεις reroll..οι κανονισμοί λένε για 7μέρες αναμονή! Οπότε πρόσεχε μην σου γυρίσει μπούμερανκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ASAp δεν γίνεται να ζητήσεις reroll..οι κανονισμοί λένε για 7μέρες αναμονή! Οπότε πρόσεχε μην σου γυρίσει μπούμερανκ Αυτό εννοώ όταν λέω ASAP, μια βδομάδα μετά. Δεν υπάρχει κάτι να γυρίσει μπούμερανγκ, ένα αποδεικτικό στέλνεις σε έναν mod ότι προσπάθησες να επικοινωνήσεις και δεν τα κατάφερες και κάνει re-roll. Ήδη έχω κάνει re-rolls. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αυτό εννοώ όταν λέω ASAP, μια βδομάδα μετά. Δεν υπάρχει κάτι να γυρίσει μπούμερανγκ, ένα αποδεικτικό στέλνεις σε έναν mod ότι προσπάθησες να επικοινωνήσεις και δεν τα κατάφερες και κάνει re-roll. Ήδη έχω κάνει re-rolls. καλά,δεν το λες και ASAP την αναμονή 7 ημερών ,αλλά τέλος πάντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billy177 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αυτο ειχε ληξει πριν το βαλεις εδω, μηπως εβαλες λαθος link? Οχι δν το εχω βαλει giveaway,λεω ευχαριστω στον χρηστη Snoob που μου το εδωσε,απλα το εκοψα λαθος.Συγνωμη αν νομιζατε οτι το εφτιαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Νικητής ο SearchEngine, σου έστειλα το κλειδί στο steamgifts! Σε ευχαριστώ πολύ φιλέ μου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 όλα μέχρι αύριο και είναι keys θα δοθούν αυτόματα αν κάποιος δεν πάρει κλειδί ας με πει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 lvl 0 νικητης ειναι ο vangelisb. Εστειλα μεσω email που εχεις δηλωμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 νικητης ειναι ο vangelisb. Εστειλα μεσω email που εχεις δηλωμενο. Thx alot! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Στο Salammbo κληρώθηκε ο propatzis. Στο Nostradamus ο Brandvsbrand. Για τη συνέχεια και για κάτι λιγότερο από μία μέρα: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τα 2 particula τελείωσαν, το 1ο παρέλαβε ο djkostas και για το 2ο περιμένω τον hiphopgr να με κάνει add. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 billymoon κληρώθηκε στο Necronomicon, propatzis στο Post Mortem. Tα κλειδιά έχουν σταλεί. Για τη συνέχεια: thx για το game.received!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 3 κλειδάκια και απο εμένα.Θα σταλούν σαν δώρο στα email των νικητών. Τα παιχνίδια κληρώθηκαν.Νικητές είναι οι GeorgeGK ,gfxania και ο retzole.Έχουν ήδη σταλεί στο email τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα