Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βάλω κι εγώ κάτι. Δεν είναι με invite, απλώς θέλει να είσαι μέλος του Insomniacs GR

signature.png

Νίκησε ο ntantelis. Στάλθηκε ως gift μέσω steam.

Δημοσ.

Υπενθύμιση και γνωστοποίηση κυρίως για τον  vasilis_ts ότι το γκρουπάκι στο steam είναι ανοιχτό και μπορεί οποιοσδήποτε να λάβει μέρος στα giveaways. Αν θέλεις να μπαίνουνε μόνο άτομα από το forum κάνε τα private και πόσταρε μετά το λινκ εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση. Ειχα παρει παλια απο humble bundle ενα bundle με αρκετα παιχνιδια, για τα οποια εδινε κλειδι για steam και origin. (για το ιδιο παιχνιδι, 1 κλειδι steam και 1 κλειδι origin). Εγω εχω χρησιμοποιησει το κλειδι για το origin και μου εχει μεινει το κλειδι του steam. Ξερει κανεις αν θα δουλευει αυτο το κλειδι, η επειδη ενεργοποιησα το παιχνιδι στο origin, δεν θα λειτουργει στο steam?

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση. Ειχα παρει παλια απο humble bundle ενα bundle με αρκετα παιχνιδια, για τα οποια εδινε κλειδι για steam και origin. (για το ιδιο παιχνιδι, 1 κλειδι steam και 1 κλειδι origin). Εγω εχω χρησιμοποιησει το κλειδι για το origin και μου εχει μεινει το κλειδι του steam. Ξερει κανεις αν θα δουλευει αυτο το κλειδι, η επειδη ενεργοποιησα το παιχνιδι στο origin, δεν θα λειτουργει στο steam?

Αφού είναι 2 ξεχωριστά κλειδία, ενεργοποιούνται ξεχωριστά, αρα δεν σε νοιάζει που έχεις ενεργοποιήσει στο origin

• Like 1
Δημοσ.

signature.png

Το συγκεκριμένο κλειδί το έχω εδώ και πάρα πολύ καιρό από το Indiegala (μπορεί και δυο χρόνια). Ευελπιστώ να λειτουργεί ακόμα!  

Νικητής ο SearchEngine

Δημοσ.

Νικητες

Frozen Synapse Prime : Brandvsbrand (steam gift sent)

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure : judgejr

Sid Meier's Civilization® III Complete: fever24

SanctuaryRPG: Black Edition: hiphopgr

Alien Rage - Unlimited: xJok3rGRx

7th Guest & 11th Hour Bundle: nporgis79

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...