spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Robin Hood για Steam από Microïds, όποιος το πάρει ας το πει GTFQ6-RRIZI-G4MNJ 1
WizNick Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Robin Hood για Steam από Microïds, όποιος το πάρει ας το πει GTFQ6-RRIZI-G4MNJ Εγω το πηρα, ευχαριστω. 1
Gilmaru Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Να βάλω κι εγώ κάτι. Δεν είναι με invite, απλώς θέλει να είσαι μέλος του Insomniacs GR Νίκησε ο ntantelis. Στάλθηκε ως gift μέσω steam.
vasilis_ts Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 The Inner World Solar Flux Pixel Heroes: Byte & Magic 11
Tmark Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 The Inner World Πολύ ωραίο Point & Click adventure.
vizolover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Υπενθύμιση και γνωστοποίηση κυρίως για τον vasilis_ts ότι το γκρουπάκι στο steam είναι ανοιχτό και μπορεί οποιοσδήποτε να λάβει μέρος στα giveaways. Αν θέλεις να μπαίνουνε μόνο άτομα από το forum κάνε τα private και πόσταρε μετά το λινκ εδώ. 2
Στεφανος123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αλλο ενα Το failara με το begin time Νικητης: thanolis Σταλθηκε το key Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2016 από Στεφανος123
vasilis_ts Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παιδια μια ερωτηση. Ειχα παρει παλια απο humble bundle ενα bundle με αρκετα παιχνιδια, για τα οποια εδινε κλειδι για steam και origin. (για το ιδιο παιχνιδι, 1 κλειδι steam και 1 κλειδι origin). Εγω εχω χρησιμοποιησει το κλειδι για το origin και μου εχει μεινει το κλειδι του steam. Ξερει κανεις αν θα δουλευει αυτο το κλειδι, η επειδη ενεργοποιησα το παιχνιδι στο origin, δεν θα λειτουργει στο steam?
GeorgeGK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παιδια μια ερωτηση. Ειχα παρει παλια απο humble bundle ενα bundle με αρκετα παιχνιδια, για τα οποια εδινε κλειδι για steam και origin. (για το ιδιο παιχνιδι, 1 κλειδι steam και 1 κλειδι origin). Εγω εχω χρησιμοποιησει το κλειδι για το origin και μου εχει μεινει το κλειδι του steam. Ξερει κανεις αν θα δουλευει αυτο το κλειδι, η επειδη ενεργοποιησα το παιχνιδι στο origin, δεν θα λειτουργει στο steam? Αφού είναι 2 ξεχωριστά κλειδία, ενεργοποιούνται ξεχωριστά, αρα δεν σε νοιάζει που έχεις ενεργοποιήσει στο origin 1
vasilis_ts Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Dead Space Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising 10
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 invite only lvl 0 νικητής: LirStef --------------------------------------------------------------- 1
Bourdoulas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το συγκεκριμένο κλειδί το έχω εδώ και πάρα πολύ καιρό από το Indiegala (μπορεί και δυο χρόνια). Ευελπιστώ να λειτουργεί ακόμα! Νικητής ο SearchEngine
npor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Νικητες Frozen Synapse Prime : Brandvsbrand (steam gift sent) Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure : judgejr Sid Meier's Civilization® III Complete: fever24 SanctuaryRPG: Black Edition: hiphopgr Alien Rage - Unlimited: xJok3rGRx 7th Guest & 11th Hour Bundle: nporgis79 Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα