Στεφανος123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Νικητης : judgegr Νικητης :camplify Σταλθηκαν τα keys. Nεο giveaway 2
looneygeorge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σταλθηκαν τα keys. Nεο giveaway Δηλαδή μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση ο camplify οτι εχει κερδίσει 122 παιχνίδια σε 5 μήνες που έχει εγγραφεί έχοντας δώσει μόνο 8 (?!?!?!?), ενώ πηρε ΚΑΙ το Tex Murphy του lastm4n ΚΑΙ το Εndorlight του vasilistse? 1
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Έστειλα το κλειδάκι στον Soulburner. Gongrats και καλοπαίχνιδο!
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 νικητής: on3st4b83 νέος νικητής μετά από reroll..Θα παρακαλούσα να είστε πιο σωστοί στον τρόπο που συμμετέχετε στο SG,αλλιώς υπάρχει και το blacklist..Μου έφαγε πόσο χρόνο να συννενοηθώ με τους admin,στο τι έγινε. Drowzee 1
Gilmaru Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Να βάλω κι εγώ κάτι. Δεν είναι με invite, απλώς θέλει να είσαι μέλος του Insomniacs GR Πως βγαίνει σε εικονίτσα btw? Edit: OK τα κατάφερα 3
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση ο camplify οτι εχει κερδίσει 122 παιχνίδια σε 5 μήνες που έχει εγγραφεί έχοντας δώσει μόνο 8 (?!?!?!?), ενώ πηρε ΚΑΙ το Tex Murphy του lastm4n ΚΑΙ το Εndorlight του vasilistse? άλλοι δεν έχουν δώσει και κανένα.. Αλλά κοίταξε..είχα να κερδίσω 5 μήνες,την Παρασκευή κέρδισα το 4ο παιχνίδι από κει σε GA με 4 συμμετέχοντες,ενώ πιο πριν,ήμουν σε άλλο διαφορετικό GA,η 2η συμμετοχή,με μόνο 2 συμμετοχές συνολικά..Και δε το κέρδισα.. Και χτες κέρδισα το 5ο μου παιχνίδι,σε GA με 6 συμμετοχές.. Τα GAs που έχω μπεί έιναι πάνω κάτω όσα και τα comments που έχω,άντε να είναι 10-15 πιο κάτω,αφού μερικές φορές αφήνω σχόλια εδώ και κει χωρίς να χω μπει σε GA,αφού μετράει συνολικά την όλη κίνηση στο site Όπως βλέπεις είναι πολύ θέμα τύχης.. Να βάλω κι εγώ κάτι. Δεν είναι με invite, απλώς θέλει να είσαι μέλος του Insomniacs GR http://www.steamgifts.com/giveaway/jT5u3/frozen-synapse-prime Πως βγαίνει σε εικονίτσα btw? πας dynamic signature
WizNick Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2016 από WizNick 5
looneygeorge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 άλλοι δεν έχουν δώσει και κανένα.. Αλλά κοίταξε..είχα να κερδίσω 5 μήνες,την Παρασκευή κέρδισα το 4ο παιχνίδι από κει σε GA με 4 συμμετέχοντες,ενώ πιο πριν,ήμουν σε άλλο διαφορετικό GA,η 2η συμμετοχή,με μόνο 2 συμμετοχές συνολικά..Και δε το κέρδισα.. Και χτες κέρδισα το 5ο μου παιχνίδι,σε GA με 6 συμμετοχές.. Τα GAs που έχω μπεί έιναι πάνω κάτω όσα και τα comments που έχω,άντε να είναι 10-15 πιο κάτω,αφού μερικές φορές αφήνω σχόλια εδώ και κει χωρίς να χω μπει σε GA,αφού μετράει συνολικά την όλη κίνηση στο site Όπως βλέπεις είναι πολύ θέμα τύχης.. Δεν διαφωνώ, είναι θέμα τύχης. Οι πιθανότητες παραμένουν όμως θεμα μαθηματικών και λογικής. Δεν γίνεται στους 5 μήνες (~150 μέρες) να εχει βγάλει 122 παιχνιδια! Μιλάμε ο μέσος όρος ειναι περίπου ενα παιχνίδι την μέρα με κανα διάλειμμα τα ΣΚ! Επίσης απο την στιγμή που έκανε άμεσα το feedback και πρόκειται για κλειστά GA στους insomniacs μπας και ειναι εδώ γύρω να μας πει αν ειναι απλά τόσο τυχεράκιας? αν ειναι να τον κεράσω κανενα καφέ να μου παίξει ενα τζόκερ που θελω...
Gilmaru Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Γίνεται αν συμμετέχει σε ότι giveaway γίνεται, ιδιαίτερα αν μπαίνει συνέχεια σε GA με παιχνίδια χαμηλής αξίας με χαμηλή ζήτηση. edit: Ακυρο, από ότι βλέπω έχει κερδίσει καλά παιχνίδια γενικά. Είναι λόγω του ότι συμμετέχει πολύ σε GA από groups, whitelists κλπ με λιγότερα άτομα.
looneygeorge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 όπερ σημαίνει ότι κάτι περίεργο παίζει.. εγώ κατι σε προγραμματάκι φανταζομαι οτι τρέχει, που του κάνει τα entries όποτε γεμίζουν τα points έχοντας συγκεκριμένα κριτήρια. ακόμη και έτσι να ειναι (παρ'οτι τεχνικά νόμιμο) εγω το θεωρώ ανήθικο. Και επαναλαμβάνω, αν ειναι όντως απο το φόρουμ, ΑΛΗΘΕΙΑ θα ήθελα πολύ να απαντήσει εδώ κάπου ωστε να μάθω αν ειναι τόσο τυχερος.
Gilmaru Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Βασικά το δύσκολο είναι να βρεις πολλά μικρά groupακια με giveaways σαν το Insomniacs GR πχ, έτσι ώστε να μπορείς να χαλάς όλα τα points σε τέτοια giveaways. Από κει και πέρα, μπορεί π.χ. εκεί που είσαι στην δουλειά να κοιτάς κάθε τόσο τι μπαίνει (αν είσαι μπροστά σε υπολογιστή στη δουλειά άνετα). Αυτό που λες με κάποιο προγραμματάκι τέτοιου στυλ βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρχει.
WizNick Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αν απλα βρεις μερικα καλα groups για να μπεις, αρκει να τσεκαρεις τα GAs των groups αυτων (εχει τετοια επιλογη στα αριστερα το SG) και να μπαινεις σε ολα ωστε να μην χαλας ποντους σε GAs με χιλιαδες συμμετεχοντες και μικρες πιθανοτητες...
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 μα δεν κάνουμε κλειστά GAs εδώ.. τώρα τελευταιά τα χώνετε στο insomnia group και κακώς για μενα,γιατί δεν είναι GA group..Αν είναι για κλειστά GAs σε γκρουπ,τότε ας φτιαχτεί ένα insomnia GA group. Και θα πέσει κ κανά report.. όπερ σημαίνει ότι κάτι περίεργο παίζει.. εγώ κατι σε προγραμματάκι φανταζομαι οτι τρέχει, που του κάνει τα entries όποτε γεμίζουν τα points έχοντας συγκεκριμένα κριτήρια. ακόμη και έτσι να ειναι (παρ'οτι τεχνικά νόμιμο) εγω το θεωρώ ανήθικο. Και επαναλαμβάνω, αν ειναι όντως απο το φόρουμ, ΑΛΗΘΕΙΑ θα ήθελα πολύ να απαντήσει εδώ κάπου ωστε να μάθω αν ειναι τόσο τυχερος. εγώ λεώ καλύτερα να αφήσεις τις θεωρίες,και να δεις πως λειτουργεί το SG καλύτερα; Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι στην σφαίρα της φαντασίας σου; Μιλάμε ο τύπος έχει κερδίσει παιχνίδια που είναι 1p ή 5p,στα τόσα που χει μετρημένα να ναι τα 20-30-40p.Μιλάμε για παιχνίδια με 1-2 πόντους,δε μιλάμε για 50p και 40p όλα.. Σχεδόν όλα τα GAs είναι από prive group με λίγες συμμετοχές,και πολλά gifts κάποια..Δεν είναι περίεργο ρε μπρο.Δε ξέρω γιατί έχεις σκαλώσει.. Που ναι το απίθανο;Δε πάει μέρα και GA ξέρεις,χώνει entries,παίρνει κάποιους πόντους πίσω και είναι μια χαρά... Όσο πιο μεγαλό lvl είσαι τόσο πιο γρήγορα γεμίζουν οι πόντοι. να το προφιλ του http://steamcommunity.com/id/camplify/ μπορείς να τον ρωτήσεις. στο prive group που είμαι,που για να μπεις πρέπει να κάνεις παπάδες..μπαίνουμε κάπου στα 150(μπορεί να λέω και λίγα) παιχνίδια την μέρα από bundles,που δεν είναι πάνω από 2p,άντε κανένα να είναι 5p 3
Gilmaru Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Βασικά έχει γραφτεί σε ότι group υπάρχει, ελληνικό, τούρκικο, κινέζικο, ρώσικο, γαλλικό you name it + plus πάρα ΠΑΡΑ πολλά άκυρα μικρά και μεγάλα groups για gifting συγκεκριμένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα