Liakos10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορείς να κάνεις άλλα; Αίσχος, report!!
fever25 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορείς να κάνεις άλλα; Αίσχος, report!! Πες τα ρε φίλε γιατί πολύ θάρρος έχει πάρει τώρα τελευταία!!
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ένα prive group που σας χρειάζεται.. κλάμα μετά!!
Liakos10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ένα prive group που σας χρειάζεται.. κλάμα μετά!! Σ' εμένα αναφέρεσαι φίλε; Προφανώς και κάνουμε πλάκα πρώτον και δεύτερον από τα 25-30 games που έβαλε ο john δεν μπήκα ούτε σε ένα και γενικά μπαίνω πολύ σπάνια διότι δε θέλω games που δεν σκοπεύω να παίξω.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Φχαρστω πουλυYou're welcome. Feedback βάλε όμως μια στιγμή στα Dominique Pamplemousse και Aces Wild: Manic Brawling Action! πως παρέλαβες το δώρο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Winner: Westerfeld Παρέλαβα το κλειδί κανονικά, ενεργοποιήθηκε ήδη. Τώρα ψάχνω λίγη ελεύθερη ώρα να το χαρώ! Ευχαριστώ πολύ. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σ' εμένα αναφέρεσαι φίλε; Προφανώς και κάνουμε πλάκα πρώτον και δεύτερον από τα 25-30 games που έβαλε ο john δεν μπήκα ούτε σε ένα και γενικά μπαίνω πολύ σπάνια διότι δε θέλω games που δεν σκοπεύω να παίξω. όχι καμία σχέση το σχόλιο μου με σας
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Απο λάθος μου έλειξε νωρίτερα, νικητής ο giannisCKS. 1
doc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Απο λάθος μου έλειξε νωρίτερα, νικητής ο giannisCKS. Τι άλλο!!!Ευχαριστώ...
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Company of Heroes 2 (Original Game - Single Player & Multiplayer) Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West (Standalone Expansion που δίνει Multiplayer Access (μόνο) (Γερμανικές δυνάμεις)) Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: US Forces (Standalone Expansion που δίνει Multiplayer Access (μόνο) (US δυνάμεις)) Αποτελέσματα: Company of Heroes 2 -> Tmark Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West -> Liquidsnak3 (aka Liquidsnake) Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: US Forces -> JEGIFT (aka jek20) Τα κλειδιά στάλθηκαν μέσω Steamgifts. 1
Tmark Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αποτελέσματα: Company of Heroes 2 -> Tmark Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West -> Liquidsnak3 (aka Liquidsnake) Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: US Forces -> JEGIFT (aka jek20) Τα κλειδιά στάλθηκαν μέσω Steamgifts. Ευχαριστώ πολύ, θα το ενεργοποιήσω το βράδυ που θα πάω σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα