SouLSLayeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Mirror's Edge (Steam) FQRN3-3M8*K-2XX*I Όπου (*) = D 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Mirror's Edge (Steam) FQRN3-3M8*K-2XX*I Όπου (*) = D Νinja Ninja Ninja Baby!...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πλέον Παλιό...Αλλά καλό!!! ( Το Παιχνίδι αυτό άλλαξε τα δεδομένα στο game τότε ) Χρόνια πολλά με υγεία! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το πρώτο μου giveaway στο Insomnia . Το Episode 1 από το Life Is Strange. Level 0 - Invite Only Νικητής: Quickhit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looneygeorge Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το πρώτο μου giveaway και εμενα..Ειναι απο το Humble Bundle σε μορφή gift. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Νικητής: Quickhit Ευχαριστώ φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 σε 3 μέρες θα είναι 7 μέρες που έχει τελειώσει το GA,και απάντηση δεν υπάρχει,ούτε στο friend request,μόλις μπει η 7η μέρα,θα γίνει reroll. αν και καθυστερημενα σε ευχαριστω πολυ! να εισαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Από Humble Codemasters Bundle. Είναι μέχρι Σάββατο απόγευμα. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Από Humble Codemasters Bundle. Είναι μέχρι Σάββατο απόγευμα. Ωράιο GA!!! Ευχαριστούμε και Καλή Χρονιά να έχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looneygeorge Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Παπαλααα! Νικητής ο QuickHit!Εμμ λίγο βοήθεια να μην κανω καμια βλακεια.. Πρεπει να μου κανει friend request στο Steam και να το αποστείλω ως gift? Ειναι απο το HumbleBundle οπως ξαναειπα..Εχει αποσταλεί αίτημα φιλίας στην steam για να σου δωσω το giftlink απο εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 σε 3 μέρες θα είναι 7 μέρες που έχει τελειώσει το GA,και απάντηση δεν υπάρχει,ούτε στο friend request,μόλις μπει η 7η μέρα,θα γίνει reroll. ok ο νικητής βρέθηκε σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Είναι κανείς από εδώ μέσα αυτός? Μην γειώσω κανέναν τσάμπα χριστουγεννιάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Νικητής: Quickhit Παπαλααα! Νικητής ο QuickHit! Εμμ λίγο βοήθεια να μην κανω καμια βλακεια.. Πρεπει να μου κανει friend request στο Steam και να το αποστείλω ως gift? Ειναι απο το HumbleBundle οπως ξαναειπα.. Εχει αποσταλεί αίτημα φιλίας στην steam για να σου δωσω το giftlink απο εκει. Αυτό θα πει τύχη . Καλή χρονιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Έχω τρία Steam keys για το Lucious, για όσους δεν το πήραν από το giveaway του Indiegala. Ποστάρετε εδώ αν θέλετε ένα και θα σας το στείλω με ΠΜ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα