Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυο ακόμα giveaway από το Codemaster Bundle. Αύριο το μεσημέρι θα ανακοινωθούν οι νικητές. Καλή επιτυχία σε όλους!!

signature.png

signature.png

Toybox Turbos -----------> eptanisioz   

Rise of the Argonauts ---------> morgothgr1  

Καλοπαιχνιδα παιδες και καλές γιορτές να έχουμε!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορω να συμμετασχω με καποιο τροπο στις κληρωσεις?Γιατι μου γραφει πως η αξια του λογαριασμου ειναι περιπου 60 ευρω ενω εχει κατωτατο οριο 100..

Μπορω να συμμετασχω με καποιο τροπο στις κληρωσεις?Γιατι μου γραφει πως η αξια του λογαριασμου ειναι περιπου 60 ευρω ενω εχει κατωτατο οριο 100..

Για την ώρα όχι δεν μπορείς, δώσε κανένα φράγκο πάρε κανένα bunlde ( 10 games) και το πιθανότερο είναι να μπαίνει μετά, προσοχή  όχι κανένα μικρό bundle του 1€ γιατί εκείνα έχουν παίξει σχεδόν τα μισά δωρεάν και δεν θα υπολογίζει.  

Εdit : Όσο για την ομάδα που λέτε κανονικά θα έπρεπε και το group του forum (insomnia) να είναι μόνο με πρόσκληση . ( και μην πει κανένας γιατί είναι δουλειά , 50-60 άτομα είμαστε όλοι κι όλοι ) άλλωστε το group και ανοικτό που είναι δεν έχει τίποτα μέσα , έγινε παλιότερα μια προσπάθεια από μερικά άτομα αλλά δεν υπάρχει καθόλου συμμετοχή σε τίποτα )  , έτσι θα φύγουν κάτι παράσιτα Κινέζοι που το έχουν ανακάλυψή  ...άσε το άλλο ότι εκεί μπορεί να βάζει κάποιος ένα κλειδί από δωρεάν και να του λένε και ευχαριστώ! Εδώ τα κλειδιά τα χτυπάνε άτομα που έχουν μηδενική συμμετοχή στο νήμα! ( εκεί όμως αυτά τα άτομα δεν θα υπάρχουν!!!) πιστεύω αυτό είναι το καλύτερο ...από εκεί και μετά ο καθένας βάζει ότι θέλει και το κάνει prive ( Π.χ level 9 :D και τέτοια  ή με pizzle του στυλ πόσο πόδια έχει η 40ποδαρούσα και πάει λέγοντας! :D

• Like 3

• Moderators

Saints Row IV χωρίς τα DLC. 

Μέχρι Τρίτη βράδυ. 

Αυτό πηγαίνει στον g4rty7ven . Δεν ξέρω ποιος χρήστης είναι στο insomnia, αν είναι μέλος.

Το κλειδί στάλθηκε μέσω steamgifts.

• Like 1

Αυτό πηγαίνει στον g4rty7ven . Δεν ξέρω ποιος χρήστης είναι στο insomnia, αν είναι μέλος.

Το κλειδί στάλθηκε μέσω steamgifts.

Ευχαριστώ για το κλειδάκι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...