Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα giveway από εμένα, για όσους έχασαν το δωρεάν Worms από την team 17.

:shock: :shock: :shock: ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ WORMS, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΛΑ WORMS, ΟΧΙ ΤΟ RELOADED :shock: :shock: :shock:

Για κάποιο λόγο δε μου το εμφάνιζε στη λίστα όταν έφτιαξα το giveway. Συμβιβάστηκα με ό,τι βρήκα. Σε κάθε περίπτωση απολαύστε :)

signature.png

Δεν εμφανίζεται στη λίστα γιατί το παιχνίδι ήταν δωρεάν πριν από λίγες μέρες. Τα δωρεάν παιχνίδια διαγράφονται από τη λίστα. Αν γίνει το report για το giveaway σου, τότε πηγαίνεις για permaban πολύ σύντομα. Αργά ή γρήγορα όμως, μπορεί να σε εντοπίσουν με τα botακια που τρέχουν.

Συστήνω να διαγράψεις το giveaway όσο είναι ακόμα καιρός. Θα είναι πολύ αργά αν λήξει το giveaway. Τότε θα πρέπει να δώσεις το παιχνίδι που έχεις επιλέξει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν εμφανίζεται στη λίστα γιατί το παιχνίδι ήταν δωρεάν πριν από λίγες μέρες. Τα δωρεάν παιχνίδια διαγράφονται από τη λίστα. Αν γίνει το report για το giveaway σου, τότε πηγαίνεις για permaban πολύ σύντομα. Αργά ή γρήγορα όμως, μπορεί να σε εντοπίσουν με τα botακια που τρέχουν.

Συστήνω να διαγράψεις το giveaway όσο είναι ακόμα καιρός. Θα είναι πολύ αργά αν λήξει το giveaway. Τότε θα πρέπει να δώσεις το παιχνίδι που έχεις επιλέξει.

WTF dude... στο insomnia ήμαστε ποιος θα τον κάνει report...;;;;;; αν δεν θες το απλό Worms μην παίρνεις μέρος στο giveaway... οι περισσότεροι εδώ λέμε ευχαριστώ όχι "reported"

Υπαρχει πιθανοτητα το steamgifts να δει οτι ο νικητης, δεν θα ενεργοποιησει ποτε το Worms Reloaded , για τον απλο λογο οτι ουσιαστικα κερδισε το απλο Worms, και να υπαρξει προβληματακι. Αν και νομιζω χωρις report απο χρηστες, δεν θα ασχοληθουν.

• Like 2

Σωστο. Οσο το Αρψιβοτ (το γραφω στα ελληνικα για να μην το δει το Γοογλε) και το ΣΓτοολς δεν σκαναρουν τον λογαριασμο του, δεν εχει να φοβαται κατι.

@Tobajara, καλο ειναι να αποφυγεις να μπεις σε κληρωσεις του φορουμ του ΣΓ ή μελών με μεγάλο αριθμό κληρώσεων.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον παιδιά. Δε συνηθίζω να μπαίνω σε κληρώσεις εκτός Insomnia έτσι κι αλλιώς και αν σταθώ τόσο άτυχος τότε ας είναι. Σε καμιά ωρίτσα θα ανακοινώσω και το νικητή :)

άφήστε τα παπατζιλίκια μερικοί μερικοί..

Κάθε φορά που γίνεται sync το account σας στο SG,κοιτάει τί έχει ενεργοποιηθεί και τί όχι..τί έχουμε και τι δεν έχουμε..τί υπάρχει στην wishlist κτλ..

Πράγμα που δεν αποφεύγεις.Οπότε ΘΑ ΔΕΙ 100% και θα μπλέξει και αυτός που κέρδισε το δώρο και εκεινός που κάνει το GA.

Το report γίνεται για τον χρήστη.

Οπότε προσοχή δεν είναι αυτό,είναι το άλλο,δε πιάνουν και κακώς το βάζετε..Γιατί απλά θα μπλέξετε άτομα που δε φταίνε με την νοοτροπία αυτή.

Τα παιχνίδια έχουν συγκεκριμένο όνομα,και αυτά πρέπει να μπαίνουν..

Δικαιολογία δεν υπάρχει καμία.

WTF dude... στο insomnia ήμαστε ποιος θα τον κάνει report...;;;;;; αν δεν θες το απλό Worms μην παίρνεις μέρος στο giveaway... οι περισσότεροι εδώ λέμε ευχαριστώ όχι "reported"

εγώ θα κάνω report..

Αν δεν έχεις το παιχνίδι,μη κάνεις το GA..

Τί πάει να πει είμαστε στο insomnia;Εκτός και αν σου πέφτει λίγο ξέρω γω,ή εδώ είναι ξέφραγο αμπέλι..

Προσβάλεις κυρίως αυτούς που το έχουν και μετά εμάς.

Λίγο πιο προσεχτικοί μαν να είμαστε,τίποτα άλλο.

Μάλλον ήρθε καιρός για ένα steam closed group ώστε να περιοριστούν πολύ αυτά.Που θα χει άτομα που θα το αξίζουν να μπουν.

• Like 1

εγώ θα κάνω report..

Τί πάει να πει είμαστε στο insomnia;Εκτός και αν σου πέφτει λίγο ξέρω γω,ή εδώ είναι ξέφραγο αμπέλι..

γιατί να κάνεις report από την στιγμή που ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι αυτό το παιχνίδι; όταν είπα εδώ είμαστε insomnia εννοούσα μια παρέα και όχι ένα ξέφραγο αμπέλι... και ζητώ συγνώμη για τον τόνο που φαίνεται να έχω σε αυτό που γράφω... είναι πιο επιθετικό από ότι το ήθελα.

• Like 1

Μάλλον ήρθε καιρός για ένα steam closed group ώστε να περιοριστούν πολύ αυτά.Που θα χει άτομα που θα το αξίζουν να μπουν.

Δεν ξέρω γι' αυτό, πάντως σίγουρα η ομάδα του insomnia πρέπει να καθαριστεί.

Πόσα παιχνίδια μου πήγανε σε άτομα απο βραζιλία, πολωνια κλπ..

• Like 1

άφήστε τα παπατζιλίκια μερικοί μερικοί..

Κάθε φορά που γίνεται sync το account σας στο SG,κοιτάει τί έχει ενεργοποιηθεί και τί όχι..τί έχουμε και τι δεν έχουμε..τί υπάρχει στην wishlist κτλ..

Πράγμα που δεν αποφεύγεις.Οπότε ΘΑ ΔΕΙ 100% και θα μπλέξει και αυτός που κέρδισε το δώρο και εκεινός που κάνει το GA.

Το report γίνεται για τον χρήστη.

Οπότε προσοχή δεν είναι αυτό,είναι το άλλο,δε πιάνουν και κακώς το βάζετε..Γιατί απλά θα μπλέξετε άτομα που δε φταίνε με την νοοτροπία αυτή.

Τα παιχνίδια έχουν συγκεκριμένο όνομα,και αυτά πρέπει να μπαίνουν..

Δικαιολογία δεν υπάρχει καμία.

εγώ θα κάνω report..

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πάει πολύ off-topic η όλη συζήτηση, θέλω να πω όμως ότι το να δημιουργήσεις ένα closed group όπως προτείνεις είναι η χειρότερη των επιλογων. Ποιος θα είναι αυτος που θα κρίνει τους "άξιους"? Αν θέλεις να περιορισεις τους συμμετέχοντες βάλε level 5 και κάνε το invitation-only.

Κατά την προσωπική μου άποψη από την στιγμή που το χαριζεις και δεν κανείς κάποιο trade δεν προσπαθείς να κερδίσεις κάτι παραπάνω από το να δώσεις χαρά σε κάποιον gamer χαρίζοντας ένα παιχνίδι που δεν θέλεις/χρειαζεσαι, είτε αυτός έχει τα λεφτά να αγοράσει πολλά games (προκειμένου να τον θεωρήσεις "άξιο") είτε το παιχνίδι ήταν δωρεάν είτε έκανε 50-60€.

Όσον αφορά το report... Εφόσον χρησιμοποιησες την φράση "ξεφραγο αμπελι" να πω και εγω την παροιμία "δύο γαϊδαροι μαλωνανε σε ξένο αχυρώνα". Κανένα κέρδος δεν θα έχεις με το να κανείς το report εκτός της χαιρεκακιας και την ψευδή αίσθηση απόδοσης δικαιου, ενώ στην ουσία οποίος θα μπει στην κλησωση θα ξέρει ακριβώς τι παίζει από την στιγμή που ο άνθρωπος δήλωσε τι παίζει και με την βοήθεια των υπολοιπων ξέρει και που μπλέκει.

Για να μην παρεξηγηθω δεν υποστήριζω την ψευδή δήλωση του παιχνιδιού που χαριζεις. Προφανώς αν θα γίνει επανηλλημένως να κάνουμε ομαδικά report. Όταν όμως ειναι η πρώτη φορά που κάνει κλήρωση και δηλώνει ότι δεν ξερει τι παίζει δεν υπάρχει λογος να το παρακανουμε.

Για το λογαριασμό μου δε με ενδιαφέρει και τόσο αλλά δε θέλω να προκαλέσω πρόβλημα σε άλλο χρήστη. Το giveaway διαγράφηκε και θα ξαναμπεί όταν το παιχνίδι επανέλθει στη λίστα.

Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω κλήρωση, απλά δεν ήξερα πως σκανάρονται οι λογαριασμοί των χρηστών και θεώρησα πως αν ανέφερα στο μεταξύ μας τι συμβαίνει δε θα υπήρχε πρόβλημα. Έκανα λάθος.

xtrmsnpr μπορείς να κάνεις report ό,τι θέλεις και να απαιτείς όσα κλειστά group θέλεις. Το να μου απευθύνεσαι όμως με αυτό τον εισαγγελικό τόνο είναι κάτι που δεν το δέχομαι γιατί με τη συμπεριφορά μου δεν έχω προκαλέσει ποτέ ούτε σε αυτό το θέμα ούτε πουθενά αλλού. Να μιλάς πιο ήρεμα και με μεγαλύτερη ευγένεια.

• Like 5

Ρε παίδες τα πράγματα είναι απλά και πάνω κάτω τα λένε πάνω.

1. Είναι εκτός κανονισμού ( αν για κάποιο λόγο το steam το δει αυτό θα υπάρχει πρόβλημα ) Βan.

2. Tο άλλο μέλος αν μπει σε Giveaway για το ίδιο παιχνίδι ενώ το έχει κερδίσει ( υπάρχουν 50% να τον αναφέρει και κάποιο ξέμπαρκο άτομο, δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος από εδώ ) και θα φαίνεται ότι δεν ενεργοποιεί τα κερδισμένα παιχνίδια.

3. Τέλος και εγώ π.χ. έχω για ανταλλαγή 2 κωδικούς για το deponia που πάλι ήταν τσαμπέ , ( με το ίδιο σκεπτικό να τα βαφτίσω Chaos Deponia που είναι άλλο παιχνίδι της συλλογής και να το κάνω κανονικά giveaway) ... υπάρχουν θέλω να πω πολλά παιχνίδια που έχουν δώσει ένα της ίδιας συλλογής δωρεάν και πάντα μπορείς να βρεις ένα παρόμοιο όνομα! ( Αυτό όμως είναι ξεκάθαρα εκτός κανονισμών εκεί)

Το θέμα είναι ότι για ένα giveaway εδώ μπορεί να μπλέξουν και οι 2 ( Νικητής - Δωρητής) με 1002 τρόπους ( η άποψη μου είναι ότι δεν αξίζει τόση φασαρία  )

• Like 3

^ Οπως πολύ σωστά ανέφερε ο maxdore217 , το πρόβλημα είναι με το "not activated" που θα τσιμπήσει στο account του ο νικητής, ως κακή φήμη. Αν τον κάνει report ο δωρητής, μπορεί να φάει 5 μέρες ban.

Εστω οτι κάποιος νικητής έχει level 1 και δεν ενεργοποιεί παιχνίδια και είναι πρόσφατο μέλος και δεν δέχεται friend request, τότε ίσως αποδειχθεί μπελάς (δηλ. τον κυνηγάς να σου μαρκάρει οτι παρέλαβε το δώρο ή δεν επικοινωνεί καθόλου κτλ)

Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται πανικός, οι ποινές είναι πολύ μικρές. Χωρις να σημαίνει ότι επικροτώ τις ακροβασίες:

6clu4nV.jpg

(Πηγη)

(..) θέλω να πω όμως ότι το να δημιουργήσεις ένα closed group όπως προτείνεις είναι η χειρότερη των επιλογων. Ποιος θα είναι αυτος που θα κρίνει τους "άξιους"?

Απλά το αυτονόητο: ένα καθαρό insomnia group χωρίς ΡωσοΠολωνοΚινέζους, τα μέλη του να είναι μέλη εδώ στο forum και να έχουν κάνει 10-20-50 post ξέρω γω. Με ανοικτά δημόσια προφίλ (ή αποδοχή friend invite) γιατί τα private απαγορεύονται από το SG κι αν είσαι τόσο κρυφτούλης, εεε κάτσε και παίξε μόνος σου. gaming.gif

• Like 4

γιατί να κάνεις report από την στιγμή που ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι αυτό το παιχνίδι; όταν είπα εδώ είμαστε insomnia εννοούσα μια παρέα και όχι ένα ξέφραγο αμπέλι... και ζητώ συγνώμη για τον τόνο που φαίνεται να έχω σε αυτό που γράφω... είναι πιο επιθετικό από ότι το ήθελα.

ας το ξεκαθάρισε,είναι εκτός κανονισμού του GS...το gs και κάθε gs δε θα μυρίσει τα νύχια του,ούτε και το ενδιαφέρει τί είπαμε..

Έχει κανονισμούς,και τους ακολουθάμε,όποιος δε μπορεί δε συμμετάσχει και δίνει απλώς το κλειδί εδώ με κάποιο spoiler tag.

Δεν ξέρω γι' αυτό, πάντως σίγουρα η ομάδα του insomnia πρέπει να καθαριστεί.

Πόσα παιχνίδια μου πήγανε σε άτομα απο βραζιλία, πολωνια κλπ..

και αυτό γίνεται.

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πάει πολύ off-topic η όλη συζήτηση, θέλω να πω όμως ότι το να δημιουργήσεις ένα closed group όπως προτείνεις είναι η χειρότερη των επιλογων. Ποιος θα είναι αυτος που θα κρίνει τους "άξιους"? Αν θέλεις να περιορισεις τους συμμετέχοντες βάλε level 5 και κάνε το invitation-only.

Κατά την προσωπική μου άποψη από την στιγμή που το χαριζεις και δεν κανείς κάποιο trade δεν προσπαθείς να κερδίσεις κάτι παραπάνω από το να δώσεις χαρά σε κάποιον gamer χαρίζοντας ένα παιχνίδι που δεν θέλεις/χρειαζεσαι, είτε αυτός έχει τα λεφτά να αγοράσει πολλά games (προκειμένου να τον θεωρήσεις "άξιο") είτε το παιχνίδι ήταν δωρεάν είτε έκανε 50-60€.

Όσον αφορά το report... Εφόσον χρησιμοποιησες την φράση "ξεφραγο αμπελι" να πω και εγω την παροιμία "δύο γαϊδαροι μαλωνανε σε ξένο αχυρώνα". Κανένα κέρδος δεν θα έχεις με το να κανείς το report εκτός της χαιρεκακιας και την ψευδή αίσθηση απόδοσης δικαιου, ενώ στην ουσία οποίος θα μπει στην κλησωση θα ξέρει ακριβώς τι παίζει από την στιγμή που ο άνθρωπος δήλωσε τι παίζει και με την βοήθεια των υπολοιπων ξέρει και που μπλέκει.

Για να μην παρεξηγηθω δεν υποστήριζω την ψευδή δήλωση του παιχνιδιού που χαριζεις. Προφανώς αν θα γίνει επανηλλημένως να κάνουμε ομαδικά report. Όταν όμως ειναι η πρώτη φορά που κάνει κλήρωση και δηλώνει ότι δεν ξερει τι παίζει δεν υπάρχει λογος να το παρακανουμε.

Τί θα κερδίσω;

Μια καθαρή κοινώτητα,που ξέρει να σέβεται τους κανονισμούς και δε θα κάνει του κεφαλιού της..

Αναφέρθηκε τί ήταν το παιχνίδι και τί έγινε,παρόλα αυτά το GA έμενε εκεί.Και δεν έμπλεκε μόνο αυτός,αλλά και ο νικητής.

Και πες ότι ο δωρητής είναι ανεύθινος,γιατί να πάρει και τον άλλον στον λαιμό του που θα το κερδίσει,και σε κάποιο επόμενο ga θα γίνει αυτό που λέει ο pigeon;

Μα φυσικά έχεις να κερδίσεις κάτι..έχεις να κερδίσεις πόντους που θα σου δώσουν lvls ώστε να μπεις σε GA που θα είναι για μεγαλύτερο lvl,άρα λιγότερες συμμετοχές,άρα περισσότερες πιθανότητες νίκης.

Κανείς και τίποτα δεν είναι αθώο.

Σαφώς και τα κλειστά groups είναι ΠΟΛΥ ανώτερα από κάτι public..Όλα τα μεγάλα GA groups,είναι κλειστά μόνο με invite που το κερδίζει κάποιος.

Όπως και το bundlelicious που είμαι και έχει να κάνει μόνο με GAs από αγορές από παιχνίδια που ήταν σε bundles.

Το SG φυσικά θα κρίνει ποιος είναι ο άξιος,γιαυτό υπάρχει το rate system με τα levels.Από κει και πέρα εμείς θα το αποφασίσουμε,πάνω κάτω οι κανονισμοί που ακολουθούν τα κλειστά groups είναι ίδιοι.

Τόσο ratio give/win,τόσο lvl,κτλ.

για την ιστορία βάζω όλα μου τα GAs lvl 0 invite only εφόσον είναι public forum.Γιατί δε θέλω κανείς να μένει απέξω.

Ρε παίδες τα πράγματα είναι απλά και πάνω κάτω τα λένε πάνω.

1. Είναι εκτός κανονισμού ( αν για κάποιο λόγο το steam το δει αυτό θα υπάρχει πρόβλημα ) Βan.

2. Tο άλλο μέλος αν μπει σε Giveaway για το ίδιο παιχνίδι ενώ το έχει κερδίσει ( υπάρχουν 50% να τον αναφέρει και κάποιο ξέμπαρκο άτομο, δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος από εδώ ) και θα φαίνεται ότι δεν ενεργοποιεί τα κερδισμένα παιχνίδια.

3. Τέλος και εγώ π.χ. έχω για ανταλλαγή 2 κωδικούς για το deponia που πάλι ήταν τσαμπέ , ( με το ίδιο σκεπτικό να τα βαφτίσω Chaos Deponia που είναι άλλο παιχνίδι της συλλογής και να το κάνω κανονικά giveaway) ... υπάρχουν θέλω να πω πολλά παιχνίδια που έχουν δώσει ένα της ίδιας συλλογής δωρεάν και πάντα μπορείς να βρεις ένα παρόμοιο όνομα! ( Αυτό όμως είναι ξεκάθαρα εκτός κανονισμών εκεί)

Το θέμα είναι ότι για ένα giveaway εδώ μπορεί να μπλέξουν και οι 2 ( Νικητής - Δωρητής) με 1002 τρόπους ( η άποψη μου είναι ότι δεν αξίζει τόση φασαρία  )

Αυτό^

Ότι θα μπλέξουν και οι δυο μόλις γίνει scan.

Για το λογαριασμό μου δε με ενδιαφέρει και τόσο αλλά δε θέλω να προκαλέσω πρόβλημα σε άλλο χρήστη. Το giveaway διαγράφηκε και θα ξαναμπεί όταν το παιχνίδι επανέλθει στη λίστα.

Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω κλήρωση, απλά δεν ήξερα πως σκανάρονται οι λογαριασμοί των χρηστών και θεώρησα πως αν ανέφερα στο μεταξύ μας τι συμβαίνει δε θα υπήρχε πρόβλημα. Έκανα λάθος.

xtrmsnpr μπορείς να κάνεις report ό,τι θέλεις και να απαιτείς όσα κλειστά group θέλεις. Το να μου απευθύνεσαι όμως με αυτό τον εισαγγελικό τόνο είναι κάτι που δεν το δέχομαι γιατί με τη συμπεριφορά μου δεν έχω προκαλέσει ποτέ ούτε σε αυτό το θέμα ούτε πουθενά αλλού. Να μιλάς πιο ήρεμα και με μεγαλύτερη ευγένεια.

δε πήγαινε τόσο σε σενα ότι έγγραψα,όσο σε εκείνους που πήγαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Αν δέχεσαι ένα τυπικό συγνώμη να στο πω,αλλά δε θα το εννοώ κιόλας.Απλώς για να λήξει η παρεξήγηση.

Προτιμώ να πηγαίνουμε by the book

τα παιχνίδια που έχουν δωθεί free,δε ξαναγυρίζουν στο SG,καλύτερα βάλτο εδώ με spoiler tag.

^ Οπως πολύ σωστά ανέφερε ο maxdore217 , το πρόβλημα είναι με το "not activated" που θα τσιμπήσει στο account του ο νικητής, ως κακή φήμη. Αν τον κάνει report ο δωρητής, μπορεί να φάει 5 μέρες ban.

Εστω οτι κάποιος νικητής έχει level 1 και δεν ενεργοποιεί παιχνίδια και είναι πρόσφατο μέλος και δεν δέχεται friend request, τότε ίσως αποδειχθεί μπελάς (δηλ. τον κυνηγάς να σου μαρκάρει οτι παρέλαβε το δώρο ή δεν επικοινωνεί καθόλου κτλ)

Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται πανικός, οι ποινές είναι πολύ μικρές. Χωρις να σημαίνει ότι επικροτώ τις ακροβασίες:

6clu4nV.jpg

(Πηγη)

Απλά το αυτονόητο: ένα καθαρό insomnia group χωρίς ΡωσοΠολωνοΚινέζους, τα μέλη του να είναι μέλη εδώ στο forum και να έχουν κάνει 10-20-50 post ξέρω γω. Με ανοικτά δημόσια προφίλ (ή αποδοχή friend invite) γιατί τα private απαγορεύονται από το SG κι αν είσαι τόσο κρυφτούλης, εεε κάτσε και παίξε μόνος σου. gaming.gif

και αυτό^

και πες μου τώρα γιατί να παίξω κορώνα γράμματα τον λογαριασμό μου για μερικούς ανέφθηνους;

καλά όχι 10-20 ποστ,αλλά GAs :-D  για να τα λέμε σωστά,με ένα σωστό ratio win/give.

Καλά δε λες και μικρό το permaban που θα δώσει για τo misuse του feedback

-----------

έχω να πω ότι κάνουμε ζήτημα τα αυτονόητα,και μόνο με Έλληνες θα μπορούσε να γίνει αυτό,άσχημο αυτό που λέω,αλλά είναι η αλήθεια.

Υπάρχουν κανονισμοί,δε διαβάζει κανείς τίποτα κατά πλειοψηφία.

Ένα μεγάλο ποσοστό δρα όπως εκείνο θέλει.

Και νομίζω ότι έτσι γίνεται και στην καθημερινότητα της πραγματικής ζωής,αλλά τί ψάχνω τώρα.

Over n out και τώρα που τα λύσαμε,καλά GA..

• Like 1

δε πήγαινε τόσο σε σενα ότι έγγραψα,όσο σε εκείνους που πήγαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Αν δέχεσαι ένα τυπικό συγνώμη να στο πω,αλλά δε θα το εννοώ κιόλας.Απλώς για να λήξει η παρεξήγηση.

Προτιμώ να πηγαίνουμε by the book

τα παιχνίδια που έχουν δωθεί free,δε ξαναγυρίζουν στο SG,καλύτερα βάλτο εδώ με spoiler tag.

Καλώς.

Είσαι αγενής. Το λιγότερο που έχω να πω για να μην το χοντρύνω περισσότερο. Δεν ανέχομαι να μου απευθύνονται έτσι αλλά, εκτός από Έλληνες είμαστε και στο Ίντερνετ και ο καθένας φέρεται όπως γουστάρει οπότε δε μπορώ να κάνω και πολλά.

Από τη στιγμή που δε δέχεσαι ότι με προσέβαλες σε προσωπικό επίπεδο, γιατί το giveaway το έβαλα ΕΓΩ και ό,τι έγραψες αναφέρεται ΣΕ ΜΕΝΑ, block. Το γράφω απλά για να μην αναρωτιέσαι αν δε σου απαντάω.

Και να να μην ξεχαστώ, όποιος στείλει πρώτος ΠΜ θα έχει το CD Key του πρώτου Worms από τη στιγμή που δε μπορώ να το βάλω σε giveaway.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...