dimili Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δωρεάν κλειδί για Black Desert μέσω του official store. PM όποιος/α ενδιαφέρεται. First come first served.
just_a_dude Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Όποιος θέλει κάποιο από αυτά που δεν είναι claimed μου στέλνει μήνυμα. Τα γνωστά, με σειρά προτεραιότητας και όχι καινούργιοι-καμικάζι λογαριασμοί. Edit: To McPixel 3 έχει μείνει. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από just_a_dude 4 4
agrio.imeros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Όποιος θέλει κάποιο από αυτά που δεν είναι claimed μου στέλνει μήνυμα. Τα γνωστά, με σειρά προτεραιότητας και όχι καινούργιοι-καμικάζι λογαριασμοί. Να ευχαριστήσω και από εδώ τον just_a_dude για το Dome Keeper... 1
Gulik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Ευχαριστώ κι εγώ τον φίλο μας @just_a_dude για την δωρεάν διάθεση του Persona 5 Strikers 🤓 1
Masamune Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου τον @just_a_dude για το Jack Move! 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 6 hours ago, just_a_dude said: Όποιος θέλει κάποιο από αυτά που δεν είναι claimed μου στέλνει μήνυμα. Τα γνωστά, με σειρά προτεραιότητας και όχι καινούργιοι-καμικάζι λογαριασμοί. Edit: To McPixel 3 έχει μείνει. Να ευχαριστήσω τον φίλο Γιάννη για το ' Station to Station ' ✌️ 1
Despotas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Χαρίζω κωδικό GOG για Bioshock Remastered. PM για τα περαιτέρω. First come first served. Όχι νέα accounts.
dimili Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δωρεάν κλειδί για DOOM Eternal μέσω Microsoft Store. PM. 1 1
dim_plo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον @dimili για το κλειδί του DOOM Eternal!
virginkiller Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Έχω και εγώ ένα κλειδί doom eternal για windows store αν θέλει κανείς
SoullessRider Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου εκφράζω ενδιαφέρον για το DOOM Eternal... 31 λεπτά πριν, virginkiller είπε Έχω και εγώ ένα κλειδί doom eternal για windows store αν θέλει κανείς Ευχαριστώ πολύ, έγινε redeem !! ✌️ 1
panagossss13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Στις 23/7/2024 στις 3:45 ΜΜ, ktmaniac είπε Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα, αλλά ξέθαψα τα παρακάτω. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, παρακαλώ pm. *Νιώθω σαν Νεάντερταλ που postάρω αυτά μέσα στον χαμό των κωδικών. καλημέρα σας, σας στέλνω pm γιατί με ενδιαφέρουν τα pes 2011, pes 2012 και pes 2013 μόνο.
ktmaniac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, panagossss13 είπε καλημέρα σας, σας στέλνω pm γιατί με ενδιαφέρουν τα pes 2011, pes 2012 και pes 2013 μόνο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πιά. Έχουν δοθεί σε μέλος του forum.
Despotas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Χαρίζω κωδικό GOG για το The Gunk. PM για τα περαιτέρω. First come first served. Όχι νέα accounts. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα