vangelisb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 νικητης ο vangelisb, το κλειδι εσταλθη Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, να σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Έχω 2 περισσευούμενα κλειδιά για steam για το Ticket to Ride (από ενα giveaway που είχε γίνει πριν μερικές μέρες). Όποιος δεν πήρε το παιχνίδι τότε, ας το πάρει τώρα. Κλειδί 1: F4KQ5-PGKJX-D?T87Κλειδί 2: PDB?C-RJK0E-NEEBJ? = 1+1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 τσιμπησα το πρωτο, ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Έχω 2 περισσευούμενα κλειδιά για steam για το Ticket to Ride (από ενα giveaway που είχε γίνει πριν μερικές μέρες). Όποιος δεν πήρε το παιχνίδι τότε, ας το πάρει τώρα. Κλειδί 1: F4KQ5-PGKJX-D?T87 Κλειδί 2: PDB?C-RJK0E-NEEBJ ? = 1+1 Ευχαριστω πολυ, πηρα το δευτερο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Sid Meier's Civilization® III Complete 0R5KD-8QM80-J???Z ??? = Το γουρούνι στα αγγλικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Sid Meier's Civilization® III Complete 0R5KD-8QM80-J???Z ??? = Το γουρούνι στα αγγλικά ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα! GA time! Μέχρι Παρασκευή μεσημέρι. Invite only, lvl1+ Geodevil Για το γκρουπ: FRooOoozZeXx thanolis Καλή τύχη! Καλή διασκέδαση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου! Βγήκε ένα μάθημα που περίμενα για να μπορέσω να κάνω αίτηση για ΕΡΑΣΜΟΥΣ..Και επιτέλους ναι! Άνοιξε ο δρόμος για την δήλωση..!! Θεωρείστε το σαν πρώτο δώρο για την φάση αυτή..Μιας και τον ερχόμενο Μάρτιο-Απρίλιο θα ξέρω και αν θα γίνω δεκτός στο πρόγραμμα!Και αν όλα πάνε καλά,θα υπάρξει και άλλο τέτοιο δώρο προς εσας.Φιλάκια πολλά. lvl 0 invite only 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου! Βγήκε ένα μάθημα που περίμενα για να μπορέσω να κάνω αίτηση για ΕΡΑΣΜΟΥΣ.. Και επιτέλους ναι! Άνοιξε ο δρόμος για την δήλωση..!! Θεωρείστε το σαν πρώτο δώρο για την φάση αυτή.. Μιας και τον ερχόμενο Μάρτιο-Απρίλιο θα ξέρω και αν θα γίνω δεκτός στο πρόγραμμα!Και αν όλα πάνε καλά,θα υπάρξει και άλλο τέτοιο δώρο προς εσας. Φιλάκια πολλά. lvl 0 invite only Congrats κι ευχαριστούμε για την δωράρα, αν και το SG μας τα χει κάνει μαντάρα τελευταία με το νέο point system και κάθε φορά που υπάρχει ένα "ακριβό" giveaway πονάει η ψυχή μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου! Βγήκε ένα μάθημα που περίμενα για να μπορέσω να κάνω αίτηση για ΕΡΑΣΜΟΥΣ.. Και επιτέλους ναι! Άνοιξε ο δρόμος για την δήλωση..!! Θεωρείστε το σαν πρώτο δώρο για την φάση αυτή.. Μιας και τον ερχόμενο Μάρτιο-Απρίλιο θα ξέρω και αν θα γίνω δεκτός στο πρόγραμμα!Και αν όλα πάνε καλά,θα υπάρξει και άλλο τέτοιο δώρο προς εσας. Φιλάκια πολλά. lvl 0 invite only Ευχαριστούμε και πάντα επιτυχίες!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου! Βγήκε ένα μάθημα που περίμενα για να μπορέσω να κάνω αίτηση για ΕΡΑΣΜΟΥΣ.. Και επιτέλους ναι! Άνοιξε ο δρόμος για την δήλωση..!! Θεωρείστε το σαν πρώτο δώρο για την φάση αυτή.. Μιας και τον ερχόμενο Μάρτιο-Απρίλιο θα ξέρω και αν θα γίνω δεκτός στο πρόγραμμα!Και αν όλα πάνε καλά,θα υπάρξει και άλλο τέτοιο δώρο προς εσας. Φιλάκια πολλά. lvl 0 invite only Πρα απο τα προφανες συγχαρητηρια μπραβο κλπ, εχω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ απορια : Δηλαδη πραγματικα τωρα, υπαρχου ανθρωποι που παιζουν παιχνιδια στον υπολογιστη τους, και 7 χρονια μετα τη κυκλοφορια του skyrim δε το ειχαν αγορασει το Oldrim με οποιδηποτε τροπο (η Legendary επαιζε και στα 5-7.5Ε σε καποια κλειδαδικα) ετσι ωστε να εχουν και την SE τσαμπα ???????? Και μαλλιστα 16 (μεχρι τωρα)??? Ω Θεοι! Σε τι κοσμο ζουμε ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου! Βγήκε ένα μάθημα που περίμενα για να μπορέσω να κάνω αίτηση για ΕΡΑΣΜΟΥΣ.. Και επιτέλους ναι! Άνοιξε ο δρόμος για την δήλωση..!! Θεωρείστε το σαν πρώτο δώρο για την φάση αυτή.. Μιας και τον ερχόμενο Μάρτιο-Απρίλιο θα ξέρω και αν θα γίνω δεκτός στο πρόγραμμα!Και αν όλα πάνε καλά,θα υπάρξει και άλλο τέτοιο δώρο προς εσας. Φιλάκια πολλά. lvl 0 invite only Ευχαριστούμε πολύ! Φιλάκια!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Sid Meier's Civilization® III Complete 4C???-QFY9J-6WKZN ??? enia enia eksi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δίνονται με πμ: Luna online reborn old school tennis Guardian's oath turn around Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Sid Meier's Civilization® III Complete KJLPQ-R5W49-CPX0W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα