Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω κι από δω τον pollop για το Super Toy Cars. :-D

Εκλεισαν κ τα δικά μου:

Pirates Deck --> thanolis
Vector Strain --> thanolis
Eaten Alive --> thanolis
Red Lake --> thanolis
! That Bastard Is Trying To Steal Our Gold ! --> frozex
Pahelika: Revelations HD --> pollop

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα λογαριασμό Uplay με τον οποίο δεν ασχολούμαι καθόλου και αποφάσισα να δωρίσω. Περιέχει τα παιχνίδια Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Assassin's Creed III, Far Cry 3: Blood Dragon και Prince Of Persia: The Forgotten Sands. Αν κάποιος ή κάποια ενδιαφέρεται, ας γράψει ποια ιστορική προσωπικότητα, σύγχρονη της περιόδου που διαδραματίζεται το πρώτο Assassin's Creed, ίδρυσε τη δυναστεία των Αγιουβιδών. Η πρώτη σωστή απάντηση κερδίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ένα λογαριασμό Uplay με τον οποίο δεν ασχολούμαι καθόλου και αποφάσισα να δωρίσω. Περιέχει τα παιχνίδια Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Assassin's Creed III, Far Cry 3: Blood Dragon και Prince Of Persia: The Forgotten Sands. Αν κάποιος ή κάποια ενδιαφέρεται, ας γράψει ποια ιστορική προσωπικότητα, σύγχρονη της περιόδου που διαδραματίζεται το πρώτο Assassin's Creed, ίδρυσε τη δυναστεία των Αγιουβιδών. Η πρώτη σωστή απάντηση κερδίζει.

Ο ηγετης Σαλαντιν ?  :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά. Δες π.μ..

Να ευχαριστήσω και ΔΗΜΟΣΙΑ το φιλο Θρασυμαχο για την ευγενική και γενναιόδωρη κίνηση του .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κλειδί για Dungeons 2. Όποιος το ζητήσει θα πρέπει να έχει χαρίσει τουλάχιστον 1 game εδώ στο φόρουμ μέσα στο 2017 (δεν μετράνε οι σαβουρίτσες που δίνονται συνέχεια δωρεάν). Όπως πάντα στέλνετε pm και με παραπέμπετε στο post σας.

* Πρέπει να ενεργοποιηθεί ως τις 27/05.

Πήγε στον Lautrec.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω κλειδί για Dungeons 2. Όποιος το ζητήσει θα πρέπει να έχει χαρίσει τουλάχιστον 1 game εδώ στο φόρουμ μέσα στο 2017 (δεν μετράνε οι σαβουρίτσες που δίνονται συνέχεια δωρεάν). Όπως πάντα στέλνετε pm και με παραπέμπετε στο post σας.

* Πρέπει να ενεργοποιηθεί ως τις 27/05.

Αυτό το game το χω στο library και δεν θυμάμαι να το αγόρασα. Είχε μπει πρόσφατα free; 

Δημοσ.

Αυτό το game το χω στο library και δεν θυμάμαι να το αγόρασα. Είχε μπει πρόσφατα free; 

Ναι το εδινε για 2-3 μερες το humblebundle. To εχω κι εγω.

• Like 1
Δημοσ.

Invite only:

signature.png

Καλή τύχη!

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο για το παιχνίδι,το ενεργοποίησα ήδη

• Like 1
Δημοσ.

Pm αν θέλει κάποιος το Rising Storm Game of the Year Edition.

Ευχαριστώ πολύ τον dazed&confuzed για το Rising Storm!! :-D :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζονται στα πρώτα PM που θα γίνουν με τίτλο το παιχνίδι που θέλετε τα παρακάτω απίστευτα, καταπληκτικά και μοναδικά δύο steam games.

1)  Retention

2)  Make it Indie!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...