Dreyar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Για lvl 1+ Καλή τύχη παίδες και καλό μήνα!!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Θα σταλούν μέσω e-mail. Καλή τύχη παίδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μερικά και από εμένα, αφού εδέησε να μου έρθει το mail από IndieGala και κράτησα το μόνο παιχνίδι που ήθελα, το Deadly Premonition. Θα δώσω όλα τα υπόλοιπα κλειδιά σε δύο δόσεις, με όσα έχουν Steam Cards να έχουν lvl 2 requirement και όσα χωρίς lvl 1. Τα πρώτα 2 θα είναι lvl 2. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά όποιος θέλει το Deadly Premonition: The Director's Cut ας μου κάνει pm να του δώσω steam κλειδί. το game δόθηκε στον Ntemian 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά όποιος θέλει το Deadly Premonition: The Director's Cut ας μου κάνει pm να του δώσω steam κλειδί. το game δόθηκε στον Ntemian Σε ευχαριστώ φίλε μου,το έβαλα ήδη να κατεβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Νικητής ο teoskyr Νικητές οι -> Drowzee trayban & WildsnorlaxXx (Ελέγξτε τα e-mail σας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ο φίλος WildsnorlaxXx ... είναι από εδώ κάποιος ....? έχει κάνει ενδιαφέρον giveaway ( θεόκλειστα )... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Νικητές οι giannisCKS, Liquidsnak3 και solidusgr. Τα link θα τα βρείτε μέσα από το σύστημα του SG, αν υπάρχει κάνα πρόβλημα κάντε με add στο steam.Καλή διασκέδαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Νικητές οι giannisCKS, Liquidsnak3 και solidusgr. Τα link θα τα βρείτε μέσα από το σύστημα του SG, αν υπάρχει κάνα πρόβλημα κάντε με add στο steam. Καλή διασκέδαση Φιλε μου δεν μου γραφει το key μου γραφει μονο ενα link και οταν παταω μου γραφει αυτο. Tι κανω λαθως??? It looks like this gift key was already redeemed. If you have already purchased the product, please find your key by using ourorder resender. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου δεν μου γραφει το key μου γραφει μονο ενα link και οταν παταω μου γραφει αυτο. Tι κανω λαθως??? It looks like this gift key was already redeemed. If you have already purchased the product, please find your key by using ourorder resender. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τι να πω ρε γαμω, δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο, εκτος αν ληγουν τα url μετα απο δυο μερες γιατι τα εκανα create απο το panel του humble bundle οταν εκανα και τα giveaways. Παντως εγω δεν τα εκανα redeem 100% (λεμε τωρα καταλαθος) αφου ουτε καν υπαρχουν στο library μου εκτος απο το savant το οποιο το ειχα ηδη... Οπως και να εχει δεν ξερω τι εγινε αλλα θα ζητησω απο το support του SG να σβηστουν τα giveaways. Συγνωμη για την ταλαιπωρια κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 στείλε στο support της σελίδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Θα δοκιμασω και αμα μου δωσουν αλλα τα στελνω στα παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liquidsnake Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ edit: προς αποφυγή παρεξηγήσεων έχω το ίδιο πρόβλημα με τα παιδιά. Όπως και να χει όλα καλα Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2015 από Liquidsnake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Κύριοι! Το Pineview Drive πήγε στον WildsnorlaxXx To One Final Breath πήγε στον on3st4b83 Παρακαλώ φροντίστε για τα feedbacks και την ενεργοποίηση των κλειδιών σύντομα. Άντε και σε καλή μεριά, σε λίγο έρχεται ο δεύτερος γύρος μόλις μου δώσει access το GA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα