Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτες τις μνημες Kingston HyperX KHX2133C11D3/4GX 4 κομματια συνολο 16GB πρεπει να βαλω νερο;

Ειναι στα 2133Mhz αλλα για να δουλεψουν στα 2133 επρεπε στο bios να βαλω profile 1 (Gigabyte Z97-HD3)

Ο επεξεργαστης ειναι ενας i7-4790k αλλα μικρη σημασια εχει.

image.jpg

image_preview

Δημοσ.

Ολες οι μνημες δουλευουν μεχρι τα 1600 Mhz,και για να δουλεψεις μνημες οπως τις παραπανω σε παραπανω συχνοτητα γινεται μονο με Oc,βλεπε ρυθμισεις στο Bios,Intel Xmp κλπ.

Δημοσ.

Δες απο την επισημη σελιδα της Gigabyte την μητρικη σου πχ http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4955#sp

πατα διπλα απο εκει που λεει Overview που γραφει Specifications,αν δεις λεει μεχρι τι ταχυτητες υποστηριζει η μητρικη σου. Οπως και σε ολες τις παρομοιες μητρικες αν δεις διπλα πανω απο 1600,δηλαδη 1866 κλπ,εχει σε παρενθεση το O.C.,που σημαινει οτι για να πιασεις τις ταχυτητες αυτες μονο με Overclock μπορεις μεσω Bios οπως λες ή μεσω της επιλογης πχ Intel Xmp .

Εδω και πληροφοριες σχετικα με την επιλογη αυτη http://www.intel.com/content/www/us/en/gaming/extreme-memory-profile-xmp.html

Και προς θεου αν θες να ασχοληθεις με το Oc, μην δωσεις τσαμπα λεφτα για extra ψυξη σε μνημες,φατα καλυτερα σε σουβλακια :D

• Like 2
Δημοσ.

Απλα ρωτησα τωρα που τις εχω στα 2133 αν πρεπει να βαλω νερο η να τις αφησω ετσι; Δεν υπαρχει περιπτωση να τις βαλω πανω απο τα 2133

Δημοσ.

Τσαμπα εξοδα και ταλαιπωρια ειναι.Αλλωστε μην νομιζεις οτι οι ταχυτητες κανουν και τρελη διαφορα 

Δημοσ.

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο το νερό.

Βάλε απλά το XMP profile από το BIOS και είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Απλα αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν στα 2133 που τις εχω δουλευουν νορμαλ και δεν θελουν νερο η ειναι overclocked και τις ψηνω χωρις να το ξερω.

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο το νερό.

Βάλε απλά το XMP profile από το BIOS και είσαι εντάξει.

Να το βαλω που;

Disable  = 1333

Profile 1 = 2133

Profile 2 = 1600

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...