Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κυριες και κυριοι καλημερα σας.

την πεμπτη πριν τη καθαρα δευτερα αγοραζω απο γνωστο μαγαζι ενα Motorola moto g.

Το κινητο εξαρχης παρουσιαζει το εξης προβλημα. Random taps on screen. σαν ενα αορατο δαχτυλο να παταει οπου ναναι στην οθονη. δε το κανει ομως συνεχεια.ισως το κανει μετα απο 2 ωρες .

ΛΕω μηπως ειναι ιδεα μου, τελοσπαντων δοκιμαζω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, δοκιμαζω χιλια δυο αλλα μετα επφτουμε σε κυριακη και καθαρα δευτερα που ειναι κλειστα οποτε επικοινωνω τη τριτη με το μαγαζι. μου λενε να το παω απο εκει.

πραγματι την Τεταρτη παει εκει το κινητο.

Πηγαινει στην αντιπροσωπεια (Cell com) στην αργυρουπολη οπου μενει εκει ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ και με περνουν μετα οτι ειναι ετοιμο.ρωταω τι εγινε και μου λεει του ξαναπερασανε το λειτουργικο.

Φτανω λοιπον σπιτι,το δοκιμαζω και μετα απο κανα δυο ωρες μου κανει παλι τα ιδια.

\ΤΟ ξαναπαω στο μαγαζι μου ζητανε χιλια συγνωμη και οτι πρεπει να το ξαναπαμε στην αντιπροσωπεια να το επιβεβαιωσει ο τεχνικος.

Το ξαναπανε και τωρα ειναι ηδη μερες εκει και καθε εμρα περνω τηλεφωνα και δεν το εχει δει ακομα ο τεχνικος τους.

Κοντευουμε να κλεισουμε μηνα σε λιγο με αυτη τη κατασταση,. τι μπορω να κανω εγω εκτος απτο να τσακωθω με αυτους στη cell com μιας και ειμαι ηδη στο τσακ.?

ευχαριστω

Δημοσ.

Τώρα δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις αλλά καλό είναι σε μελλοντικές αγορές να προτιμάς καταστήματα με πολιτική doa!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...