asfalistis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλημερα σε όλους , ειμαι λόγο newbie στα κινητά και χρειάζομαι την βοηθεια σας... υπάρχει συγγενής που παει συχνά Αμερική και σκέφτομαι να αγοραςω iPhone plus 64 απο εκει . 1) θα εχω πρόβλημα με την sim-καρτα που χρισιμοποιω στο εδω iPhone 4s ? 2) θα εχω πρόβλημα με τους παρόχους γενικά εδω ; 3) η τιμή εχει τόσο μεγάλη διάφορα με εδω ; 4) τέλος οποίος εχει κανει αγορά απο Αμερικη ας μου πει εαν ειχε προβλήματα στην εδω λειτουργεία Ευχαριστω
maddoctor Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αυτό που θα πρέπει να δει είναι να είναι ξεκλείδωτο το κινητό και όχι μέσω συμβολαίου.
bomberb17 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Βασικά θέλει προσοχή, νομίζω ότι στην Αμερική υπάρχουν και κινητά χωρίς sim.. Καλό είναι πριν αγοράσει ότιδηποτε να ρωτήσει εάν παίζει Ευρώπη. Πάντως πλέον δεν πολυ συμφέρει με τέτοια ισοτιμία €/$.. 1
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Εκτός από τα παραπάνω να μην το έχει σφραγισμένο στο κουτί γιατί μπορεί να πληρώσει φόρο στο αεροδρόμιο. Να το έχει ανοιχτό, σαν να είναι δικό του
rialdo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Εισαι σίγουρος οτι θες να αγορασεις iphone από Αμερική ;; Οταν το ευρο σημερα εχει φτάσει = 1.04 dollar Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2015 από rialdo
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Κάτι άλλο που πρέπει να δεις είναι η εγγύηση. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά στα αμερικάνικα πρέπει να ισχύει μόνο ένας χρόνος, ενώ στα ευρωπαϊκά (έστω με λίγη πίεση) έχεις δύο χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα