Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είχε κάνει πρίν κάποιες μέρες ενώ ήμουνα στο ίντερνετ πρόβλημα,σε φάση να κόλλαγε σε ένα σημείο εκεί που κοίταζα κάτι σελίδες και να μην μπορούσα να κάνω τίποτα πέρα απο restart απο το κουτί.Αυτό έχει γίνει ξανά μερικές φορές,σήμερα μάλιστα κόλλησε και ακουγότανε ένας ήχος απο τα ηχεία ζζζζζζζζζζζ...

Το δεύτερο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι πώς κάποιες φορές αν κλείσω το pc μου βγάζει ένα σφάλμα και λέει κάτι για την μνήμη και με ρωτάει αν θέλω να κλείσω όλες τις εφαρμογές τέλος πάντων.

Τι προβλήματα είναι αυτά και πώς μπορούν να διορθωθούν?

Δημοσ.

Τα κολληματα σου τα εκανε μονο κατα την διαρκεια του Browsing; Ετυχε να σου το κανει ποτε στην επιφανεια εργασιας η οπουδηποτε αλλου; Ο σκληρος δισκος σε τι κατασταση ειναι ; Δοκιμασε να τρεξεις και ενα memtest για τις μνημες σου!

Δημοσ.

Τα κολλήματα αν θυμάμαι καλά έχουν γίνει ενώ ήμουν σε κάποια σελίδα αλλά και όταν βρισκόμουν στην επιφάνεια εργασίας τέλος πάντων.Για το memtest δύσκολο γιατί μου φαίνεται πολύπλοκο.Όσον αφορά τους σκληρούς δίσκους είναι σε καλή κατάσταση.

Δημοσ.

Απο που ειδες οτι ειναι σε καλη κατασταση οι δισκοι;

αν σου φαινεται πολυπλοκο ζητα βοηθεια σε οτι δε καταλαβεις

δεν ειναι κατι το πολυπλοκο, γραφεις το cd τρεχεις το προγραμμα πατας 2 enter και περιμενεις

Δημοσ.

Κατέβασα το hddsentinel και μου έγραφε πώς ήτανε καλά σε υγεία οι δίσκοι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα κάνω και το memtest λοιπόν να δώ τις μνήμες αν έχουν τίποτα.

Δημοσ.

Επιπλέον υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να λύνει τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει το pc παράδειγμα άχρηστα πράγματα στον σκληρό δίσκο η ότι σφάλμα επηρεάζει το pc για να τα σβήνει.Δηλαδή είχα κατεβάσει το antivirus avg και δοκίμασα ένα πρόγραμμα σε στύλ repair και μου έλεγε πώς μου καθάριζε άχρηστα πράγματα που κουράζουν το pc και άλλες τέτοιες μαλακίες.Δέν το κράτησα αλλά ξέρω γώ ίσως να βοήθησε λίγο αν και δεν το πιστεύω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...