DiscoVolante Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Εχω εναν SSD MUSHKIN 120GB και εχω εγκατεστημενο λειτουργικο windows 8.1 pro Χ64. Το προβλημα μου ειναι οτι απο τα 111GB εχει ελευθερο χωρο μονον 6GB και ο δισκος εχει κοκκινίσει. Οταν ομως μπαινω μεσα στον δισκο και κανω δεξι κλικ σε ολα του τα περιεχομενα (φακελοι αρχεια κρυμμενα και μη) μου βγαζει οτι ο δισκος ειναι κατηλημενος στα 40GB. Επομενως μου λειπουν περιπου 60GB.................. Η αληθεια ειναι οτι καποτε εβλεπα και 15GB ελευθερα....καποια στιγμη χωρις να του εχω φορτωσει κατι πηγε στα 9 ελευθερα.... και σημερα στα 6. Εχω σαρωσει τον δισκο με adware cleaner με Avast και με Malware bytes αλλα δεν εχει κολησει κατι. Πως γινεται αυτο ρε παιδια? Περιμενω με αγωνια τις δικες σας προτασεις. Ευχαριστω.
aekoupoli Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 ειμαι σιγουρος οτι τα 60 γιγα τα πιανει το recovery των windows,το ειχα παθει και εγω,για κανε αυτο εδω http://windows.microsoft.com/en-us/windows/delete-restore-point#1TC=windows-7 2
argimeg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 αυτό το 111 το βλέπεις κάνοντας δεξί κλικ properties στον δίσκο εκεί που λέει capacity;
DiscoVolante Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ναι 111GB Χωρητικοτητα δειχνει... Φιλε με το ψευδωνυμο AEKOUPOLI διεγραψα τα system restore points αλλα δεν εγινε τιποτα..... Παιδια το βρηκα....... 1. Ενεργοποιησα τον λογαριασμο Administrator 2. Αδειασα στην προστασια συστηματος στις παραμετρους και διεγραψα τα restore points Εχω επιτελους 55GB αδειο ζωρο....... Σας ευχαριστω ολους..... 1
aekoupoli Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ε τα restore points παντα τοσο πιανουν.την ειχα πατησει και εγω και ψαχνομουν
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εμένα τα restore points είναι στα 2gb και όμως μου λείπονται γύρο στα 30 gb απο τα 60. Τι γίνεται? Ο δίσκος έχει 100%health οπότε δεν νομίζω να έχει κάτι...
sgsii Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ναι 111GB Χωρητικοτητα δειχνει... Φιλε με το ψευδωνυμο AEKOUPOLI διεγραψα τα system restore points αλλα δεν εγινε τιποτα..... Παιδια το βρηκα....... 1. Ενεργοποιησα τον λογαριασμο Administrator 2. Αδειασα στην προστασια συστηματος στις παραμετρους και διεγραψα τα restore points Εχω επιτελους 55GB αδειο ζωρο....... Σας ευχαριστω ολους.... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Τ ΕΚΑΝΕΣ? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Τ ΕΚΑΝΕΣ? ΑΚΥΡΟ Τ ΒΡΗΚΑ
pape11 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μπορείς και με CCleaner (είναι free) να σβήσεις εύκολα και γρήγορα όλα τα restore points καθώς και όλα τα σκουπίδια του δίσκου. Μετά ένα defrag και restart και σίγουρα θα έχει ανέβει κατά πολύ το ελεύθερο του δίσκου.
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οχι Defrag προς Θεου σε SSD του αλλάζεις τον αδόξαστο...
WalkerSW Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αμα θελετε να βλεπετε τι σας τρώει χώρο τότε windirstat και τελος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα