alieninvasion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Τις τελευταιες 5 μερες εχω παρατηρησεις παρα πολυ μεγαλο ping στα παιχνιδια που παιζω competitive , οι σελιδες αργουν παρα πολυ .Εχω παρει αμετρητα τηλεφωνα στην εξυπηρετηση και ο καθενας εχει δικη του λυση η οποια δεν αλλαζει απολυτως τιποτα . Παιδια τι μπορω να κανω δεν παει αλλο και το συμβολαιο λιγει σε10 μηνες . Μπορω να κανω κατι μονος μου?
argimeg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δοκίμασες να ελέγξεις με κανένα tablet ή κινητό το φόρτωμα των σελίδων; Γράψε στο command ping -t www.in.gr εγώ που έχω 4net έχω 63ms και στο ping -t yahoo.com έχω 149ms Έχω ενεργοποιημένο fast path
alieninvasion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παιδια αυτο γινεται σε ολους τους υπολογιστες εδω και καποιες μερες και μην αρχισω για ταχυτητα down 3.3 σε 24αρα γραμμη . Μπορω καπβς να κανω κατι 263 sto in.gr και στο yahoo 357ms
alieninvasion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2015 από alieninvasion
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 σηκωσε τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ για να δουμε τι γινεται με Margin/attenuation/data rate
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 44 attenuation>αστα να πανε.ειτε μπορεις να ζητησεις Fast path να δουμε αν θα βελτιωθει κατι ή ζητας μεγαλυτερο margin μηπως παιξει πιο σταθερα.θελει λιγο Testing.επισης δοκιμες με καλωδιο οχι ασυρματα.και στις δυο περιπτωσεις θα χασεις σε ταχυτητα υποχρεωτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα