doctorized Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Έπεσε στα χέρια μου η MSI GeForce 770 TWIN FROZR (http://www.msi.com/product/vga/N770-TF-2GD5OC.html#hero-overview), έχω βάλει τον τελευταίο driver της NVidia και το τελευταίο gpuz (0.8.1) λέει ότι η κάρτα υποστηρίζει PCI-Express x16 2.0 αλλά τρέχει σε x8 1.1. Αν την στρεσάρω με το furmark, τότε λέει ότι δουλεύει σε x8 2.0 όση ώρα διαρκεί το τεστ. Δεν θα έπρεπε να λέει ότι η κάρτα δουλεύει σε x16; Μητρική έχω την MSI 790FX-GD70 η οποία έχει 4 υποδοχές για κάρτα γραφικών. Πάντα, όποια κάρτα γραφικών είχα μέχρι τώρα την έβαζα στην πρώτη πάνω-πάνω υποδοχή που, σύμφωνα με το manual, είναι x16 2.0. Άλλη κάρτα γραφικών δεν υπάρχει στο σύστημα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Κάνει λάθος το gpuz; Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι, αλλά το render test του gpuz δεν μου δουλεύει. Μόλις πατήσω να ξεκινήσει το τεστ, το παραθυράκι του τεστ γίνεται γκρι και δεν εμφανίζεται τίποτα μέσα σε αυτό.
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Για αρχή δοκίμασε απεγκατάσταση των drivers μετά καθάρισμα με ddu και ξανα πέρνα τους καινούργιους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα