Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεις να με βοηθησεις για το που θα τα βρω να τα εγκαταστησω για να κανω δοκιμη???

Φίλε μου, όπως και να το κάνουμε η εγκατάσταση του Mac OS X σε ένα PC είναι μια παρά φύση ιστορία, ή αν θέλεις ένα κακό αντίγραφο του πρωτότυπου.

Βέβαια μετά "κόπων και βασάνων" μπορεί να δουλέψει ικανοποιητικά, αλλά όπως και να έχει δεν μιλάμε για Mac computer. Γι' αυτό λοιπόν πάρε την απόφαση, πάρε Mac και μην παιδεύεσαι. 

Μιας και είμαι για κάποιες δεκαετίες χρήστης Mac computer, σου εγγυώμαι ότι δεν θα το μετανοιώσεις. Αντίθετα το θεωρώ βέβαιο ότι θα σκεφθείς "κοίτα τι ταλαιπωρία τράβηξα μέχρι σήμερα". :)

Όσο αφορά στο οικονομικό θέμα, για σύγκρινε ένα PC με ένα Mac ίδιων προδιαγραφών + τα καλούδια που εγγενώς κουβαλάει και τα λέμε.

Δημοσ.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι, δεν χρειάζεται να πας σε ακριβό εστιατόριο για να παραγγείλεις "βρώμικο". Από την άλλη, χωρίς να είμαι ευκατάστατος, έχω το τρίτο μου mac, (επειδή και μόνο μου αρέσουν τρελλά), κάνοντας οικονομίες. Δεν νομίζω ότι τρολάρω.

ΟΚ :)

Όσο αφορά στο οικονομικό θέμα, για σύγκρινε ένα PC με ένα Mac ίδιων προδιαγραφών + τα καλούδια που εγγενώς κουβαλάει και τα λέμε.

Αυτό που κατάλαβα ότι λέει ο sariil και συμφωνώ ( αν δεν είναι έτσι,παρτο ως δική μου άποψη μόνο), είναι ότι για να βρεις mac στα χαρ/κά ενός άλλου pc, πρέπει να δώσεις τα διπλάσια χρήματα.

Οπότε, αυτό έλειπε να μη λειτουργεί σωστά και να μην έχει καλούδια.

Αν θες κάτι σταθερό πας σε Mac. Γι αυτό προτιμάται συχνά από εργαζόμενους, και κυρίως ανθρώπους που δεν θέλουν να πολυασχολούνται με τον υπολογιστή.

Για ένα παιδί-έφηβο  τα windows θα του δώσουν παιχνίδια-αναβαθμισιμότητα, που λείπει στα mac.

Για καθημερινή,πλήρη τσαμπέ χρήση πας σε Linux, όμως είσαι έτοιμος κάθε πρόβλημα να το λύσεις μόνος σου.(+ίδια προβλήματα συμβατότητας με Mac,ίσως σε λίγο καλύτερη φάση)

Δημοσ.

Υπάρχει και η άλλη λύση του mac mini για να κάνεις μία είσοδο στον κόσμο των os x που είναι πιο φθηνή!

Δημοσ.

Μια που το αναφέρατε το virtual machine Mac OS απο που το κατεβάζουμε ;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Βασικά υπάρχουν κάποια virtual machines, όπως το VMWare fusion και το Parallels desktop , που τα αγοράζεις και που μπορείς να δουλέψεις άλλα λειτουργικά μέσα στο OS X, ταυτόχρονα με αυτό. Υπάρχει και το boot camp, που είναι δωρεάν εφαρμογή του OS X και μπορείς να δουλέψεις τα win. Πρέπει πρώτα να τα εγκαταστήσεις με την boot camp assistant και να τα επιλέξεις κατόπιν κατά την εκκίνηση. 

Δημοσ.

μπορεις να με βοηθησεις για το που θα τα βρω να τα εγκαταστησω για να κανω δοκιμη???

http://lifehacker.com/5938332/how-to-run-mac-os-x-on-any-windows-pc-using-virtualbox

http://www.sysprobs.com/guide-install-os-x-10-9-mavericks-on-vmware-workstation-with-windows-7-or-windows-8

Γενικά τα virtual machines βοηθούν να παίξεις άφοβα με διαφορά λειτουργικά αλλα θέλουν ram και δυνατό επεξεργαστή τα οποία διαθέτεις, αν και παραπάνω ram θα ήταν καλύτερα να έχεις ώστε να παίζεις πιο άνετα....

Δημοσ.

http://lifehacker.com/5938332/how-to-run-mac-os-x-on-any-windows-pc-using-virtualbox

http://www.sysprobs.com/guide-install-os-x-10-9-mavericks-on-vmware-workstation-with-windows-7-or-windows-8

Γενικά τα virtual machines βοηθούν να παίξεις άφοβα με διαφορά λειτουργικά αλλα θέλουν ram και δυνατό επεξεργαστή τα οποία διαθέτεις, αν και παραπάνω ram θα ήταν καλύτερα να έχεις ώστε να παίζεις πιο άνετα...

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξίζει μόνο το λειτουργικό αξίζουν και αυτά τα άτιμα μηχανήματα με το όνομα macbook/imac/mac_pro. Eαν συνηθίσεις στα μακ δεν θα υπάρχουν windows για εσένα.

• Like 1
Δημοσ.

Από την άλλη, χωρίς να είμαι ευκατάστατος, έχω το τρίτο μου mac, (επειδή και μόνο μου αρέσουν τρελλά), κάνοντας οικονομίες. Δεν νομίζω ότι τρολάρω.

Ιδια φαση κι εγω. Εκανα πριν δεκα χρονια τη μεταβαση και δεν το μετανιωσα ποτε! Γλυτωσα απο την καθε ξεκαρφωτη μλκια των windows.

Προτιμω να κανω οικονομιες και να παιρνω mac, και να χω την....ψυχικη μου υγεια!!!!

:)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

επανέρχομαι στο θέμα και θέλω να εκφράσω την καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ γνώμη με την ολιγόμηνη εμπειρία μου με macbook με osx capitan σε σχέση  με την πολύχρονη εμπειρία μου με τα  windows 7 (τα 8 και τα 10άρια δεν τα έχω δουλέψει ακόμα) .

σε θέμα hardware είναι πολύ καλά μηχανάκια και σε εμφάνιση είναι πολύ μπροστά αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν πρέπει να περιμένεις κάτι λιγότερο.

πάμε τώρα στο software εδώ δυστυχώς τα περίμενα πολύ καλύτερα .

πρώτα όμως τα θετικά: έχει κάποιες ευκολίες και συντομεύσεις που σου κάνουν την ζωη λίγο πιο εύκολη είναι και κάπως πιο προσωπικός σαν υπολογιστής και στο δείχνει από την  πρώτη  στιγμή , νιώθεις  και μια σχετική σιγουριά από κακόβουλες ενέργειες .

Και τα αρνητικά είναι : Tο λειτουργικό μου θυμίζει λίγο από μητέρα,  που σε φροντίζει μην κάνεις κάποια κλικ που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες, σκέφτεται να έχει ετοιμάσει ήδη το κατεψυγμένο φαγητό και εσύ απλώς να το ζεσταίνεις ,,γενικά μου θυμίζει ένα αποστειρωμένο και άχρωμο περιβάλλον για άβουλα παιδιά. επίσης  υστερεί σε θέματα παιχνιδιών και πληθώρα προγραμμάτων,  και κάνει και αυτό τα κωλυματάκια του  .

επίσης περίμενα με το iphone 4s να επικοινωνούν με bluetooth σαν δίδυμα αδελφάκια πράγμα που δεν έγινε .

Συμπέρασμα  για τα δικά μου γούστα που δεν φοβάμαι να βάλω χέρι στα αρχεία του συστήματος και να τα τροποποιήσω έτσι όπως θέλω και να τα φέρω στα μέτρα μου . και να βάλω κάποια βοηθητικά προγράμματα που να μου κάνουν αυτόματα την ζωή πιο εύκολη   το mac osx δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα περισσότερο για να μην πω ότι μου είναι πιο δύσχρηστο ξέροντας όμως ότι δεν ανήκω στην  πλειονότητα των χρηστών δεν θέλω να παρεξηγήσετε τα γραφόμενά μου  . λόγο όμως ότι με τρελαίνει το design θα τρέχω και τα δυο λειτουργικά στο macbook.

Δημοσ.

Εγω να πω με την σειρα μου οτι αλλο πραμα το ενα αλλο πραμα το αλλο!!!τωρα αν θες και τα δυο περνεις ενα macbook και πετας μεσα και windows και εχεις και τα δυο!με εναν σμπαρο δυο τριγωνια!!!

Δημοσ.

Εγω να πω με την σειρα μου οτι αλλο πραμα το ενα αλλο πραμα το αλλο!!!τωρα αν θες και τα δυο περνεις ενα macbook και πετας μεσα και windows και εχεις και τα δυο!με εναν σμπαρο δυο τριγωνια!!!

το έχω κάνει ήδη 

Δημοσ.

<p>Συμπέρασμα  για τα δικά μου γούστα που δεν φοβάμαι να βάλω χέρι στα αρχεία του συστήματος και να τα τροποποιήσω έτσι όπως θέλω και να τα φέρω στα μέτρα μου . και να βάλω κάποια βοηθητικά προγράμματα που να μου κάνουν αυτόματα την ζωή πιο εύκολη   το mac osx δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα περισσότερο για να μην πω ότι μου είναι πιο δύσχρηστο ξέροντας όμως ότι δεν ανήκω στην  πλειονότητα των χρηστών δεν θέλω να παρεξηγήσετε τα γραφόμενά μου  . λόγο όμως ότι με τρελαίνει το design θα τρέχω και τα δυο λειτουργικά στο macbook.</p>

Τι θες να κάνεις κ δε σε αφήνει δλδ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...