mr ok21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια εχω ενα desktop με i5 4ης γενιας,8gb ram,ssd 120 τον 840 evo,h87 asrock fatality και λεω να παω σε macbook..αξιζει???και αν ναι...Τι διαφορες θα παρατηρησω αναμεσα σε mac os και windows?? Στον υπολογιστη ειμαι για ιντερνετ,κανενα παιχνιδακι καμια εργασια και λεω να παω σε mac ωστε να εχω ενα σταθερο λογισμικο χωρις κολληματα.. (ενοειται πως εχω λιγοτερες απαιτησεις απο notebook αλλα περιμενω σταθεροτητα σε αυτα τα συγκεκριμενα πειτε μου την γνωμη σας!!αξιζει??
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Το desktop θα το δώσεις; Αν ναι πρέπει να δεις τι χάνεις και τι κερδίζεις και να αποφασίσεις τι θέλεις περισσότερο. Είναι εντελώς διαφορετικά μηχανήματα. Αν κρατήσεις και το desktop μια χαρά καλυμμένος θα είσαι σε όλα
steliosntelos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Διαφορετικη χρηση αλλα ξεχνα τα games με το mac . Αποστολή από το GT-S6310 με τη χρήση Insomnia App 1
atheatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Mε λίγη δουλεία μπορείς να στησεις hackintosh στο μηχανημα σου. Mπορείς να δεις τις διαφορές windows - osx και τώρα βαζοντας mac σε virtual machine. Αλλά αν πάλι θέλεις να το συνδυάσεις αγοράζοντας και ένα laptop πιστεύω το macbook pro είναι η καλυτερη επιλογή. Τώρα αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση, το macbook ικανοποιεί αυτόν τον τομέα. 1
nickolas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Έχω Macbook πολλά χρόνια και πρόσφατα έβαλα Win 8 στο παλαιό σταθερό μου PC μαζί με SSD και κάρτα γραφικών. Είναι πολύ γρήγορα τα 8άρια και έχουν πολλά ωρία χαρακτηριστικά που ακόμα μαθαίνω. Το ωραίο στον Mac είναι η εύκολη παραμετροποίηση στα μέτρα σου. Αν δεν έχεις 8άρια θα έλεγα να βάλεις και μετά να σκεφτείς Mac που όντως γενικά δεν έχει κολλήματα. Εμένα τουλάχιστον τα 8 είναι σταθερότατα αν και δεν τα έχω "φορτώσει" ακόμα. 2
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Mε λίγη δουλεία μπορείς να στησεις hackintosh στο μηχανημα σου. Mπορείς να δεις τις διαφορές windows - osx και τώρα βαζοντας mac σε virtual machine. Αλλά αν πάλι θέλεις να το συνδυάσεις αγοράζοντας και ένα laptop πιστεύω το macbook pro είναι η καλυτερη επιλογή. Τώρα αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση, το macbook ικανοποιεί αυτόν τον τομέα. Σωστός! Ξεκίνα έτσι και βλέπεις!
sariil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Mac και παιχνιδάκια λίγο χλωμό, τουλάχιστον έστι όπως τα ξέρεις με τα win. Αν είναι η σταθερότητα που σε απασχολεί, βάλε καμιά διανομή Linux, να σου έρθει και τσάμπα. Μην φοβάσαι ότι είναι κάτι εξωτικό και δύσκολο. Έχει κάτι διανομές πιο απλές και από win και mac και υπάρχει και φουλ υποστήριξη από φόρουμς. Παράδειγμα η Mint είναι ελαφριά σαν πούπουλο, αλλά για το desktop σου μια Ubuntu θα τα σπάει!!! Έτσι θα έχεις ένα λειτουργικό σταθερότατο, πολύ ασφαλές, με μεγάλη συμβατότητα σε πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιείς στα win και κυρίως δωρεάν. Από την άλλη τα mac είναι χλίδα, δεν το σηζητώ...
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Για μένα το καλύτερο είναι να τα έχει και τα δύο, ειδικά από τη στιγμή που έχε gaming desktop. Διαφορετικές ανάγκες καλύπτουν
sariil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Για μένα το καλύτερο είναι να τα έχει και τα δύο, ειδικά από τη στιγμή που έχε gaming desktop. Διαφορετικές ανάγκες καλύπτουν Σωστά, μπορεί κατά την εγκατάσταση της Ubuntu, ας υποθέσουμε, να επιλέξει dual boot και να έχει και τα δυο. Γίνεται αυτόματα, πολύ απλά και χωρίς να χάσει τίποτα. Οπότε κατά την εκκίνηση μπορεί να επιλέξει λειτουργικό, (κάτι σαν το boot camp του mac).
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Σωστά, μπορεί κατά την εγκατάσταση της Ubuntu, ας υποθέσουμε, να επιλέξει dual boot και να έχει και τα δυο. Γίνεται αυτόματα, πολύ απλά και χωρίς να χάσει τίποτα. Οπότε κατά την εκκίνηση μπορεί να επιλέξει λειτουργικό, (κάτι σαν το boot camp του mac). Αναφερόμουν πιο πολύ στο να έχει Windows desktop και MacBook, αλλά γιατί όχι κι αυτό που λες; Απλά για να μην τον μπλέξουμε και με τρίτο λειτουργικό από τη στιγμή που κοιτάει προς apple
sariil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Σίγουρα, αν θέλει τον πιο όμορφο φορητό, (προσωπικά δεν έχω δει κάτι πιο κομψό, πρακτικό και έξυπνα κατασκευασμένο), θα πάει σε λύση της apple. Βεβαίως, κοστίζει κάτι παραπάνω ! 1
mr ok21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Mε λίγη δουλεία μπορείς να στησεις hackintosh στο μηχανημα σου. Mπορείς να δεις τις διαφορές windows - osx και τώρα βαζοντας mac σε virtual machine. Αλλά αν πάλι θέλεις να το συνδυάσεις αγοράζοντας και ένα laptop πιστεύω το macbook pro είναι η καλυτερη επιλογή. Τώρα αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση, το macbook ικανοποιεί αυτόν τον τομέα. μπορεις να με βοηθησεις για το που θα τα βρω να τα εγκαταστησω για να κανω δοκιμη???
Pseudonumo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Σίγουρα, αν θέλει τον πιο όμορφο φορητό, (προσωπικά δεν έχω δει κάτι πιο κομψό, πρακτικό και έξυπνα κατασκευασμένο), θα πάει σε λύση της apple. Βεβαίως, κοστίζει κάτι παραπάνω ! Όποιος αποφασίζει να πάει σε apple γνωρίζει τί θα πληρώσει και προφανώς δεν έχει οικονομικό θέμα, οπότε δεν χρειάζεται κάθε φορά να το αναφέρουμε, τελικά!
sariil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Όποιος αποφασίζει να πάει σε apple γνωρίζει τί θα πληρώσει και προφανώς δεν έχει οικονομικό θέμα, οπότε δεν χρειάζεται κάθε φορά να το αναφέρουμε, τελικά! Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι, δεν χρειάζεται να πας σε ακριβό εστιατόριο για να παραγγείλεις "βρώμικο". Από την άλλη, χωρίς να είμαι ευκατάστατος, έχω το τρίτο μου mac, (επειδή και μόνο μου αρέσουν τρελλά), κάνοντας οικονομίες. Δεν νομίζω ότι τρολάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα