georgios... Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μιας και το xperia P που εχω ειναι στα τελευταια του, βρισκομαι σε αναζητηση κινητου με παρομοια η καλυτερη καμερα. θα ηθελα να πειραματιστω με windows phone. θα ηθελα τη βοηθεια σας σε αυτη την επιλογη. περιμενω γνωμες απο κατοχους και μη. εξαιρειται το 930 λογω τιμης (δυστυχως).
xaralas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Κοιτα 3 επιλογες βλεπω, ή περιμενεις το 640 σε κανα μηνα ή δυο που θα βγει ή πας για το 730 τωρα ή κανεις μια μικρη υπερβαση και παιρνεις το 830 που ειναι το καλυτερο και των 3.
Redshift Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 σχεδον οτι ειπε ο αποπανω η περιμενεις το 640 που δεν ξερουμε τι ειναι πλην specs που φαινονται πολυ οκ η πας για Nokia Lumia 730/5 τα οποια ξερουμε οτι ειναι μια χαρα τηλεφωνα αρκει να τα βρεις σε καμια προσφορα εχω το 730 και δεν θα το αγοραζα πανω απο 160€ οχι γιατι δεν ειναι πολυ καλο τηλεφωνο αλλα γιατι καπου εκει το αποτιμω σε σχεση με ολη την υπολοιπη αγορα
georgios... Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις σας.... τελικα λογω καμερας (πιστευω οτι ειναι η καλυτερη στο 930) θα περιμενω για το 930.... να πεσει η τιμη, η απο καμια αγγελια εδω.....
Isabelle2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μα γιατί ΝΟΚΙΑ?? Η εταιρία το αναγνωρίζει και η ίδια ότι απέτυχε στην αγορά των smartphones! Πάρε ένα Samsung A3 που είναι και φθηνό και από καλή εταιρία! Άσε που μετά το android θα σε δυσκολέψουν πάρα πολύ τα windows phone!
KwstasXt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μα γιατί ΝΟΚΙΑ?? Η εταιρία το αναγνωρίζει και η ίδια ότι απέτυχε στην αγορά των smartphones! Πάρε ένα Samsung A3 που είναι και φθηνό και από καλή εταιρία! Άσε που μετά το android θα σε δυσκολέψουν πάρα πολύ τα windows phone! Στον τομεα της καμερας παραμενει τοπ ομως.Καμια σχεση αυτο που λες, Αμα σεταρεις το lumia οπως σε βολευει ειναι τρομερα πρακτικο.
Isabelle2 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν παίρνεις κινητό με βάση την κάμερα μόνο... Και το ότι απέτυχαν με τα κινητά το παραδέχτηκαν κι οι ίδιοι δεν χρειάζεται να το πω εγώ..!
taksidiotis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 φιλε μου προτιμησε το 830,το κινητακι ειναι και ομορφο κι εχει και παρα πολυ καλη καμερα pureview.εγω σημερα το πρωι το παραγγειλα για δευτερη συσκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα