Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχω ψωνίσει ποτέ και ούτε πρόκειται ακόμα και αν βάλει το S5 στα 10€. Και εξηγούμαι:

Συγγενής φίλου του έκανε δώρο πριν κανένα 2μηνο το iPhone 6 PLUS και το αγόρασε από το συγκεκριμένο μαγαζί με πιστωτική κάρτα. Μάλιστα, για όσους δεν ξέρουν η πολιτική του καταστήματος είναι ΠΑΝΤΑ να ανοίγει την συσκευασία των συσκευών και να σου το δείχνει μπροστά στα μάτια σου. Σε εκείνη την περίπτωση, ηθελημένα, η συσκευασία δεν ανοίχτηκε επειδή πήγαινε για δώρο ώστε να γίνει αλλαγή σε περίπτωση που δεν το ήθελε ο φίλος μου. Έτσι και έγινε. Του φάνηκε πολύ μεγάλο και είπε να βάλει από την τσέπη του άλλα 70-80€ ώστε να πάρει το iPhone 6 64GB κόστους 770-780€ τότε. Να σημειώσω εδώ πως ο πελάτης (ο συγγενής του φίλου μου) μέσα σε ένα διάστημα 1 χρόνου είχε ακουμπήσει τουλάχιστον 2000€ σε smartphones και tablets στο εν λόγω κατάστημα.

Πάμε λοιπόν στο κατάστημα μετά από 3-4 ημέρες και ζητάμε αλλαγή του σφραγισμένου plus με το απλό των 64gb. Η απάντηση της πωλήτριας είναι "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ" γιατί πληρώθηκε η συσκευή με πιστωτική κάρτα και κατά την αλλαγή πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο πληρωμής κάτι που δεν γίνεται. Μετά από τηλέφωνα σε ΙΝΚΑ, συζητήσεις του συγγενή με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού (??) τελικά δέχονται να γίνει η αλλαγή αφού το μαγαζί επέστρεφε το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό και γινόταν εκ νέου πληρωμή της νέας συσκευής. Αφού φάγαμε λοιπόν 4 ώρες περιμένοντας να γίνει η δουλειά μας, κατεβαίνει κάτω ένας τύπος (μάλλον ο ιδιοκτήτης ή υπεύθυνος) και με ειρωνικό - πομπώδη - αγενή τρόπο μας λέει:

"Με όλο αυτό το κόλπο εγώ έχασα 25€ με τις προμήθειες της τράπεζας με τα σούρτα φέρτα"

Και ακολουθεί ο συγκεκριμένος διάλογος:

- Και για ποιον λόγο δέχεστε πληρωμή με πιστωτική κάρτα όταν δεν μπορείτε να κάνετε την αλλαγή και ενώ κατά την αγορά δεν ανοίξατε την συσκευή ώστε να γίνει η αλλαγή

- Καλά πόσες φορές θέλεις να σου πω ο,τι η αλλαγή γίνεται μόνο όταν γίνει πίστωση με τον ίδιο τρόπο πληρωμής και εγώ τώρα έχασα 25€ που άλλοι δουλεύουν μια μέρα για να τα βγάλουν;

Και σηκώνεται και ανεβαίνει στην αποθήκη - γραφείο - whatever.

Όλα αυτά σε έναν πελάτη που σου έχει δώσει περίπου 2000 χιλιάρικα σε περίπτωση λίγων μηνών;

Σε καμία περίπτωση. Μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση και θεωρώ πως έχει πάρει αρκετά ψηλά των αμανέ λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Καλά ξεμπερδέματα!

• Like 1
  • Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως εγώ που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι επρόκειτο περί προσφοράς και όχι περί λάθους και ότι μετά η τιμή άλλαξε λόγω εξαντλήσεως του αποθέματος.

Δημοσ.

Οταν παραλαμβανουν μεταγενεστερες παραγγελιες απξ αλλες που προηγουνταν χρονικα δεν ειναι μαγκια τους, ειναι μ@λ@κι@ τους και μαλιστα χοντρη

Δημοσ.

Μόλις τώρα με πήραν τηλέφωνο, είχα παραγγείλει χθες πολύ νωρίς και μου είπαν οτι η παραγγελία μου θα προχωρήσει κανονικά απλά δεν έχουν στοκ γιατί έγινε χαμός απο λάθος υπαλλήλου.

Οπως και να χει το συμπέρασμα είναι οτι σε αυτούς που παρήγγειλαν νωρίς (νούμερο δεν ξέρω) θα παραλάβουμε κανονικά απλά απο Τρίτη ή Τετάρτη γιατί έγινε πραγματικά πανικός.

Μπράβο τους απο εμένα περίμενα ολοκληρωτικό άκυρο όπως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις...

Τώρα το κατα πόσο είναι σωστό να μην παραλάβουν όλοι αλλά μόνο οι πρώτοι πχ 50 όπως λέτε δε το γνωρίζω.

Εγώ προσωπικά χαίρομαι γιατί απο την αρχή ήξερα οτι οι ελπίδες παραλαβής είναι λιγοστές,και μπράβο τους.

Δημοσ.

Ηθικό είναι το ζήτημα.Δεν μπορείς να ακυρωνεις παραγγελιες λέγοντας χίλια συγγνώμη λάθος δεν υπάρχει καν η συσκευή Και μετά να δίνεις σε όλους όσους έρχονται από εκεί. και προπάντων δεν λες ψέμματα ότι δεν υπάρχει απόθεμα

Δημοσ.

Μάλιστα, για όσους δεν ξέρουν η πολιτική του καταστήματος είναι ΠΑΝΤΑ να ανοίγει την συσκευασία των συσκευών και να σου το δείχνει μπροστά στα μάτια σου...

Ακριβως αυτο που εγραψα και εγω. Με αυτον τον τροπο ξερουν οτι δεν θα δεχθουν επιστροφες γιατι θα σου πουν οτι το ανοιξες. Η δουλεια δεν θεωρω οτι γινεται για να δεις αν ειναι σπασμενη η οθονη αλλα για να μην δεχονται επιστροφες.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δεν πρόλαβα κανονική παραγγελία, ήταν εξαντλημένο, αλλά έκανα την 24ωρη με τιμή 261. Το πρωί με πήρε ένας και μου ακύρωσε και έιπα οκ, αν ακυρωθεί συνολικά άστο να πάει στην ευχή. Αλλά αυτό τώρα είναι γελοίο, άλλοι να το παίρνουν και σε όσους δεν κάνουν φασαρία να προσπαθούν να το αποφύγουν. Θα τους πάρω τώρα να δώ τι γίνεται...

Edit. Μου έιπαν αν προλάβετε να έρθετε σήμερα, θα το πάρετε και εσείς...

Δημοσ.

Ακριβως αυτο που εγραψα και εγω. Με αυτον τον τροπο ξερουν οτι δεν θα δεχθουν επιστροφες γιατι θα σου πουν οτι το ανοιξες. Η δουλεια δεν θεωρω οτι γινεται για να δεις αν ειναι σπασμενη η οθονη αλλα για να μην δεχονται επιστροφες.

Ίσως να είναι και γι αυτό. Αλλά στη δική μας περίπτωση η συσκευή επιστράφηκε για αλλαγή ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ και μας ταλαιπώρησαν 4 ώρες για να κάνουμε μια αλλαγή. Επικεντρώνομαι όμως στην συμπεριφορά του ιδιοκτήτη - υπεύθυνου και στον τρόπο που διαχειρίζεται τους πελάτες του.

• Like 1
Δημοσ.

και ξαναλεω τι μ@λ@κ@ς που ειμαι που δεν εριξα παραγγελια και ειδα το ποστ 2 λεπτα μετα που το ανεβασε το ts. B) :cool: B)

Δημοσ.

καλά όσοι βάλαμε αντικαταβολή δεν βλέπω να παίρνουμε θα τα δώσουν σε όσους πάνε στο κατάστημα. μάλλον ήθελαν να διώξουν το στοκ που είχαν και όχι λάθος στη τιμή

Δημοσ.

Μετά από αυτό που έγινε και τις "ειδικές μεταχειρισεις " όσο και να το ήθελα Δεν θα μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ άλλο.Ουτε να πάω από εκεί να τους πω πόσο μ***ες είναι με τελικό σκοπό να το πάρω. Δεν θα τους δώσω ούτε ευρω.Πάμε για το επομενο

Δημοσ.

Ασχετο αλλα οταν βγει το s6 και s6 edge σε λιγες μερες ποσο θα παει η τιμή του;παντως και τα 260 ευρω δεν ειναι λιγα λεφτα

Δημοσ.

Ασχετο αλλα οταν βγει το s6 και s6 edge σε λιγες μερες ποσο θα παει η τιμή του;παντως και τα 260 ευρω δεν ειναι λιγα λεφτα

μάλλον δεν θα πέσει η τιμή του όταν βγει το σ6 γιατί θα είναι πολύ ποιο ακριβό οπότε θα υπάρχει το περιθώριο να διατηρήσει την τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...