Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μας εξηγήσει κάποιος πως όλα αυτά τα λάθη γίνονται παρασκευή βράδυ όταν είναι κλειστά τα καταστήματα,τότε ευχαρίστως να το ξεχάσουμε.

Και τι κερδίζουν; Επισκεψιμότητα για να βγάλουν λεφτά από τα κλικ και τις διαφημίσεις; :) Ίσα ίσα χαμένοι βγαίνουν αφού χαλάνε το όνομά τους, την βαθμολογία τους και κάποιος θα το σκεφτεί λίγο περισσότερο σε μια πιθανή μελλοντική αγορά...

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν μας εξηγήσει κάποιος πως όλα αυτά τα λάθη γίνονται παρασκευή βράδυ όταν είναι κλειστά τα καταστήματα,τότε ευχαρίστως να το ξεχάσουμε.

λογικα το μαγαζακι θελει να διαφημιστει οποτε εριξε την τιμη να τρελαθουν ολοι και μετα λεει λαθος... και πως εξηγητε η αλλαγη της τιμης 100 ευρω κατω απο την κανονικη ενω σημερα ειναι στην ιδια τιμη που το ειχαν και παλια να πεις οτι πηγαν να χαμηλωσουν/ανεβασουν λιγο την τιμη να πω ενταξει καταλαθος εγινε

Δημοσ.

Και τι κερδίζουν; Επισκεψιμότητα για να βγάλουν λεφτά από τα κλικ και τις διαφημίσεις; :) Ίσα ίσα χαμένοι βγαίνουν αφού χαλάνε το όνομά τους, την βαθμολογία τους και κάποιος θα το σκεφτεί λίγο περισσότερο σε μια πιθανή μελλοντική αγορά...

Απο τους 100 που θα τους μάθουν και δεν τους ήξεραν ,μπορεί οι 70 να χαλαστούν και να πουν σιγά μην ψωνίσω απο κει,αλλά οι άλλοι 30 θα πουν ,λαθος ήταν δεν πειράζει,για να δω τι άλλο έχουν σε καλή τιμή και 2-3 μπορεί και να αγοράσουν κάτι.

• Like 2
Δημοσ.

Σε καμια ωρα θα παω να παραλαβω ενα ταμπλετ που ειχα παραγγειλει απο χθες.

Θελω να δω την αντιδραση του πωλητη οταν του αναφερω για το s5 και ποσοι τον εχετε καλεσει. :P

*Υποψιν οτι καλω εδω και λιγη ωρα για να δω οτι ειναι ετοιμη η παραγγελια μου και η γραμμη εχει πεσει.

Μαχη γινεται με το τηλ. κεντρο.

Τους εστειλα μειλ για να δω αν ειναι ετοιμη η παραγγελια και να μην πηγαινω τσαμπα.

Μαλλον ενθουσιαστηκαν τοσο πολυ που δεν τους ρωτουσα για το s5 που με καλεσαν μεσα σε 1.30 λεπτο για να μου επιβεβαιωσουν!

• Like 2
Δημοσ.

Το καλυτερο σχολιο για τετοιες περιπτωσεις ειναι αυτο 

'''Και εγώ αυτο πιστευώ αλλα εριξα μια παραγγελια. Σε αντιθετη περίπτωση θα παρουν και την "κλασσικη" μου αρνητικη στο skroutz'''

Ολα τα αλλα ειναι σκετες υπερβολες.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Εβαλα το tag περι λαθους και ακυρων στον τιτλο. (εβγαλα και το ονομα από τον τιτλο ώστε να μην γινεται και άλλη "διαφημιση". Μιλατε με ευκολια για υποτιθεμενη-πιθανη σκοπιμοτητα διαφημισης από την μερια τους, αλλα το ονομα ακομα εκει το κρατατε, πρωτο τραπεζι πιστα! Μηπως κανετε πιο πολλα εσεις για να "διαφημισετε"; Ας κανουμε λοιπον ο,τι μπορούμε και εμεις για να μην προκυπτει διαφημιση, ακομα και ΑΝ είναι ο σκοπος του "χ" μαγαζιου σε αυτές τις περιπτωσεις)

• Like 2
Δημοσ.

Παρατηρω σε τετοιες περιπτωσεις μια καποια κακια να το πω εκ μερους των περισσοτερων. Να πεσουμε να φαμε το καταστημα λες και το ανθρωπινο λαθος δεν ειναι μεσα μεσα στο παιχνιδι, το 2 δεν ειναι διπλα στο 3 στο πληκτρολογιο. Στην τελικη ριχνει σε ολους ακυρο και δεν λεει αλλα αντι αλλων οπως εκεινο το καταστημα με τα ταμπλετς των 20€. Χαλαρωστε λιγο.

Υγ: οταν τα σουπερ μαρκετ κανουν προσφορες πχ στη φετα δοχειο κι εχουν μονο 5 κιλα φετα διαθεσιμη, η τα καταστηματα ρουχων στις εκπτωσεις βαζουν τα πιο καλα ρουχα στην αποθηκη και βγαζουν τα παλιοτερα κανετε τοτε καταγγελια; Τον μικρο επιχειρηματια ομως να πεσουμε να τον φαμε. Καλα που υπαρχουν και αυτα τα καταστηματα δηλαδη και περνουμε και πιο φθηνα κνητα κτλ

Υγ: δεν ειμαι ουτε καταστηματαρχης ουτε εχω σχεση με το καιζερ.

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

To μαγαζι δεν το "ξερω" καθολου σε αντιθεση με πολλους που εγραφαν στο τοπικ ότι είναι καλο κλπ. Δεν είμαι κινητακιας, αν ημουν ισως το ηξερα.

Όταν είναι πρωτη φορα τουλάχιστον (όπως τωρα) και εγω δεν θα ημουν ακραιος και θα συμφωνησω σε αυτά που λεει ο προηγούμενος. Σε αλλα μαγαζια όμως που το εχουν συστημα και βλέπουμε 5 περιπτώσεις κάθε βδομαδα, όχι δεν θα χαριστω ποτε, και την καταγγελια τους θα φανε και ό,τι άλλο υπαρχει στους αρμοδιους φορεις για παραπλανηση και αθεμιτες εμπορικες πρακτικες!

• Like 4
Δημοσ.

Παρατηρω σε τετοιες περιπτωσεις μια καποια κακια να το πω εκ μερους των περισσοτερων. Να πεσουμε να φαμε το καταστημα λες και το ανθρωπινο λαθος δεν ειναι μεσα μεσα στο παιχνιδι, το 2 δεν ειναι διπλα στο 3 στο πληκτρολογιο. Στην τελικη ριχνει σε ολους ακυρο και δεν λεει αλλα αντι αλλων οπως εκεινο το καταστημα με τα ταμπλετς των 20€. Χαλαρωστε λιγο.

Υγ: οταν τα σουπερ μαρκετ κανουν προσφορες πχ στη φετα δοχειο κι εχουν μονο 5 κιλα φετα διαθεσιμη, η τα καταστηματα ρουχων στις εκπτωσεις βαζουν τα πιο καλα ρουχα στην αποθηκη και βγαζουν τα παλιοτερα κανετε τοτε καταγγελια; Τον μικρο επιχειρηματια ομως να πεσουμε να τον φαμε. Καλα που υπαρχουν και αυτα τα καταστηματα δηλαδη και περνουμε και πιο φθηνα κνητα κτλ

Υγ: δεν ειμαι ουτε καταστηματαρχης ουτε εχω σχεση με το καιζερ.

Εχεις δικιο εμεις οι ανθρωποι κανουμε λαθη ΠΣΚ τις αλλες μερες ειμαστε αλανθαστοι και ειδικα αυτοι που δουλευουν σε τετοια καταστηματα.

Και κατα διαβολικη συμπτωση σε αυτα τα λαθη οι τιμες ειναι παντα προς τα κατω. :P

• Moderators
Δημοσ.

Επισης αυτό το "ΠΣΚ" που λετε ρε παιδια, μηπως εχετε προσεξει ότι είναι Σαββατο πρωι-μεσημερακι και το θεμα εχει ηδη ξεκαθαρισει; Οποτε είναι ακυρο να μιλατε για το συνδρομο του ΠΣΚ. Όταν εχουμε περιπτώσεις που επι 3 μερες γινεται ντορος και παραγγελιες κλπ, τοτε μπορει κανεις να μιλησει ανετα για το "ΠΣΚ". Βλεπω το ελυσαν από τις 10 9 και κατι όταν ανοιγουν 9. Αμεσα! Αλλα μαγαζια αφηνουν επι μερες τετοια λαθη ή "λαθη" στις σελιδες τους. Τα συμπερασματα είναι ευκολα νομιζω.

• Like 2
Δημοσ.

Απο τη στιγμή που είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο απο το συγκεκριμένο κατάστημα, το θεωρώ άδικο να μιλάμε για καταγγελίες. Οκ, έγινε ένα λάθος, είναι ηθικά πιο σωστό να απολυθεί ο υπάλληλος που το έκανε και να μπεί μέσα ο επιχειρηματίας για δεκάδες χιλιάδες ευρώ, για να πάρουμε εμείς ένα κινητό 100 ευρώ πιο φθηνά?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...