Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εχουμε πει πολλες φορες... τα μικρα μαγαζια κανουν τετοιες μπαμπεσιες Παρασκευες-Σαββατα για να διαφημιστουν. Ηδη τους συζητα ενα τεραστιο φορουμ απο χθες και εχουν λαβει χιλιαδες κλικ. Απλα μικροι σαν μαγαζι και ακρως παραπλανητικα τα αστερια τους στο σκρουτζ.

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρέσει περισσότερο που οι περισσότεροι κάνετε λες και δεν το περιμένατε, πέφτετε από τα σύννεφα κλπ.

Κινητό ήταν, χαλαρώστε.

• Like 14
Δημοσ.

και ακρως παραπλανητικα τα αστερια τους στο σκρουτζ.

Βλέπω να πέφτουν πολλά μονάστερα πάντως,οπότε θα χαλάσει η εικόνα που έχουν.

Δημοσ.

βάλανε μια άτυχη κοπελίτσα να καλεί και να λέει "συγγνώμη λάθος τιμή κι ούτως ή άλλως δεν υπάρχει διαθέσιμο"

απλά έλεος

Δημοσ.

παρατηρηστε στις κριτικες στο facebook που εχουν 4-5 σταθερους δικους τους και λενε καλα λογια ενω οι περρισοτεροι τους κανουν κακες κριτικες

Δημοσ.

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα που είστε όλοι έτοιμοι για καταγγελίες κλπ! Εντάξει, λάθος, πάμε στο επόμενο...

(έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον, ο καθένας το βλέπει διαφορετικά προφανώς :) )

• Like 12
Δημοσ.

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα που είστε όλοι έτοιμοι για καταγγελίες κλπ! Εντάξει, λάθος, πάμε στο επόμενο...

τα λάθη είναι ανθρώπινα.. απλά πάντα έχουν κυρώσεις..

αν εσένα μια συγγνώμη σου αρκεί, σε εμάς πάλι όχι..

από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο..

• Like 1
Δημοσ.

τα λάθη είναι ανθρώπινα.. απλά πάντα έχουν κυρώσεις..

αν εσένα μια συγγνώμη σου αρκεί, σε εμάς πάλι όχι..

Δεν βλέπω αυτό το λάθος να μου στέρησε κάτι ούτε μου αρέσει να κυνηγάω το κάθε μικρό μαγαζί ειδικά από τη στιγμή που πουλάει σε πολύ πιο χαμηλές τιμές από τα μεγάλα...είναι καλύτερα να φάνε ένα βαρβάτο πρόστιμο και να κλείσουν δηλαδή;

• Like 4
Δημοσ.

παρατηρηστε στις κριτικες στο facebook που εχουν 4-5 σταθερους δικους τους και λενε καλα λογια ενω οι περρισοτεροι τους κανουν κακες κριτικες

Μπηκα για να δω αυτο που εγραψες και εριξα πολυ γελιο... οντως υπαρχουν μερικοι στημενοι του μαγαζιου που σε καθε αρνητικη κριτικη ειναι εκει να εκθειασουν το μαγαζι. Εκπληκτικη κριτικη εκεινου που εγραψε "με τετοια συμπεριφορα προτιμω τον πακιστανο απο διπλα"
  • Like 2
Δημοσ.

Σε καμια ωρα θα παω να παραλαβω ενα ταμπλετ που ειχα παραγγειλει απο χθες.

Θελω να δω την αντιδραση του πωλητη οταν του αναφερω για το s5 και ποσοι τον εχετε καλεσει. :P

*Υποψιν οτι καλω εδω και λιγη ωρα για να δω οτι ειναι ετοιμη η παραγγελια μου και η γραμμη εχει πεσει.

Μαχη γινεται με το τηλ. κεντρο.

Δημοσ.

Δεν βλέπω αυτό το λάθος να μου στέρησε κάτι ούτε μου αρέσει να κυνηγάω το κάθε μικρό μαγαζί ειδικά από τη στιγμή που πουλάει σε πολύ πιο χαμηλές τιμές από τα μεγάλα...είναι καλύτερα να φάνε ένα βαρβάτο πρόστιμο και να κλείσουν δηλαδή;

κάνε ότι νομίζεις καλύτερο κι υπόλοιποι το ίδιο

• Like 1
Δημοσ.

Αν μας εξηγήσει κάποιος πως όλα αυτά τα λάθη γίνονται παρασκευή βράδυ όταν είναι κλειστά τα καταστήματα,τότε ευχαρίστως να το ξεχάσουμε.

Επίσης να μας εξηγήσουν πως ο υπάλληλος που ασχολείται συνεχώς με τιμές,δεν ξέρει οτι το s5 στα 260ευρώ είναι πολύ φτηνό..Δεν τσεκάρει την τιμή αφού την αλλάξει;Εγώ ένα μήνυμα γράφω στο κινητό και το διαβάζω πριν το στείλω.

• Like 1
Δημοσ.

Τι περιεργο πραμα αυτα τα λαθη να ειναι παντα ΠΣΚ ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...