someone- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Και εγώ ο μλκς που το είδα πρώτος ξεχάστηκα και δε το παράγγειλα. πφφφφ.. btw η τιμή στα 357..
lalanis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Το θέμα είναι τώρα αν θα φάνε το λάθος ή τα αστεράκια από 5 θα γίνουν πολύ λιγότερα... Γενικά καλό μαγαζί πάντως, απλά προφανώς κάποιος έκανε μ@λ@κία.... 1
konior14 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 μολις επικοινωνισα με καισερ στην αρχη μυ ειπαν μπορειτερ ν π[αραλαβετε κ μετα οταν καταλαβαν το λαθοσ κανανε τ 100 δυο για ν δικαιολογηθουν ... ακυρο λοιπον..
carrypizza Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 μολις επικοινωνισα με καισερ στην αρχη μυ ειπαν μπορειτερ ν π[αραλαβετε κ μετα οταν καταλαβαν το λαθοσ κανανε τ 100 δυο για ν δικαιολογηθουν ... ακυρο λοιπον.. τι εννοεις? 1
Victus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Θα καλεσω και εγω σε λιγο μονο που θα ενημερωσω και για τις πραξεις μου μετα την αρνηση τους. Θα σας προτεινα να κανετε το ιδιο να τους ενημερωςουμε και να τους υπενθυμισουμε τι σημαινει αρνητικη κριτικη και προστασια του καταναλωτη 1
carrypizza Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 μονο σε μενα δεν φαινετε το kaizershop στο skroutz?
dobro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 1.Θα ηταν καλυτερα ο ts να σβησει το λινκ του εν λογω μαγαζιου(μη τους χαριζουμε τσαμπα κλικς) 2.Λογικο ηταν,ξεχασατε οτι ηταν Παρασκευη; Αρρωσταίνουν απο το γνωστο ιο. 1
Victus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μονο σε εμενα δεν το σηκωνουν που προσπαθω να επικοινωνησω;
PETROS13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Θα καλεσω και εγω σε λιγο μονο που θα ενημερωσω και για τις πραξεις μου μετα την αρνηση τους. Θα σας προτεινα να κανετε το ιδιο να τους ενημερωςουμε και να τους υπενθυμισουμε τι σημαινει αρνητικη κριτικη και προστασια του καταναλωτη Μονο σε εμενα δεν το σηκωνουν που προσπαθω να επικοινωνησω; Διάβασαν από εδώ ότι θα τους πάρεις τηλέφωνο ή.. έχουν πολύ δουλειά! 1
manosfp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Όσοι μιλάτε μαζί τους στο τηλέφωνο υπενθυμίστε τους για τους διάττοντες αστέρες.....
germants Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μολις με πηραν τηλεφωνο και επεσε ακυρο. Και εσυ τι τους ειπες; Δεν τους εστειλες απο εκει που ηρθαν; 1
carrypizza Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 ωραια τωρα που μπορω να τους κανω κακη κριτικη ??? στειλτε σελιδα
Petros267 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παιδια με το συγκεκριμενο καταστημα δεν πρεπει να ασχολειστε εγω δεν ξαναπαω ποτε εκει.Ειχα παρει πιο παλια ενα i phone 4s κ ενω λενε πως το καταστημα εχει d.o.a. Κ το τηλεφωνο αποδεδειγμενα την επομενη μερα το πηγα να μου δωσουν αλλο τα γυρισαν κ πηρα τελικα ανακατασκευασμενο.Τα ατομα ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ κ οχι Επαγγελματιες για αυτο ακυρο στο συγκεκριμενο μαγαζι καθαρα αναξιοπιστοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα