Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι τώρα αν θα  φάνε το λάθος ή τα αστεράκια από 5 θα γίνουν πολύ λιγότερα...

Γενικά καλό μαγαζί πάντως, απλά προφανώς κάποιος έκανε μ@λ@κία....

• Like 1
Δημοσ.

μολις επικοινωνισα με καισερ στην αρχη μυ ειπαν μπορειτερ ν π[αραλαβετε κ μετα οταν καταλαβαν το λαθοσ κανανε τ 100 δυο για ν δικαιολογηθουν

...

ακυρο λοιπον..

Δημοσ.

μολις επικοινωνισα με καισερ στην αρχη μυ ειπαν μπορειτερ ν π[αραλαβετε κ μετα οταν καταλαβαν το λαθοσ κανανε τ 100 δυο για ν δικαιολογηθουν

...

ακυρο λοιπον..

τι εννοεις?

• Like 1
Δημοσ.

Θα καλεσω και εγω σε λιγο μονο που θα ενημερωσω και για τις πραξεις μου μετα την αρνηση τους. Θα σας προτεινα να κανετε το ιδιο να τους ενημερωςουμε και να τους υπενθυμισουμε τι σημαινει αρνητικη κριτικη και προστασια του καταναλωτη

• Like 1
Δημοσ.

1.Θα ηταν καλυτερα ο ts να σβησει το λινκ του εν λογω μαγαζιου(μη τους χαριζουμε τσαμπα κλικς)

2.Λογικο ηταν,ξεχασατε οτι ηταν Παρασκευη; :-D  :-D Αρρωσταίνουν απο το γνωστο ιο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα καλεσω και εγω σε λιγο μονο που θα ενημερωσω και για τις πραξεις μου μετα την αρνηση τους. Θα σας προτεινα να κανετε το ιδιο να τους ενημερωςουμε και να τους υπενθυμισουμε τι σημαινει αρνητικη κριτικη και προστασια του καταναλωτη

Μονο σε εμενα δεν το σηκωνουν που προσπαθω να επικοινωνησω;

Διάβασαν από εδώ ότι θα τους πάρεις τηλέφωνο :P

ή..

έχουν πολύ δουλειά!

• Like 1
Δημοσ.

Μολις με πηραν τηλεφωνο και επεσε ακυρο.

Και εσυ τι τους ειπες; Δεν τους εστειλες απο εκει που ηρθαν;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια με το συγκεκριμενο καταστημα δεν πρεπει να ασχολειστε εγω δεν ξαναπαω ποτε εκει.Ειχα παρει πιο παλια ενα i phone 4s κ ενω λενε πως το καταστημα εχει d.o.a. Κ το τηλεφωνο αποδεδειγμενα την επομενη μερα το πηγα να μου δωσουν αλλο τα γυρισαν κ πηρα τελικα ανακατασκευασμενο.Τα ατομα ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ κ οχι Επαγγελματιες για αυτο ακυρο στο συγκεκριμενο μαγαζι καθαρα αναξιοπιστοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...