Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

27000 πάντως βγάζει σε μένα το Νοτε2 (ψιλοφορτωμένο αν παίζει ρόλο)

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν νομιζω απλα κατι γινεται δωσε μου λιγο χρονο

ρε παιδια 27000 συνηθως βγαζουν τα κινεζικα :/ δν μπορω να κτλω για ποιον λογο εχετε τοσο λιγο..

και οχι δεν παιζει ρολο αν ειναι φορτωμενο..

Δημοσ.

το αυθεντικο ειναι μν αγχωνεσαι απλα δν ξερω γτ αλλα οι 2 πυρηνες εχουν σταματησει :/ αν εχεις βαλει καμια εξοικωνομηση μπαταριας κτλπ απανεργοποιησε τα..στο xda forum κοιταξες;

στο δικό σου τρέχουν ολοι οι πυρήνες συνέχεια?δεν νομίζω,οταν χρειαστούν όλοι τότε θα ενεργοποιηθουν,το να τρέχουν όλοι συνέχεια ενώ δεν χρειάζεται το μόνο που κάνουν είναι να τελειώνουν την μπαταρία 

οχι δεν εχω κοιταξει γιατι δεν ξερω καθολου.

απο την εξοικονομηση ενεργειας ειναι ανενεργα και οι 2 επιλογες

παιζει να ειναι προβληματικο κ να δουλευει μονο με 2 πυρηνες?

παντος κολλαει και αργει

απενεργοποιησε οτι έχει να κάνει με εξοικονόμηση ενέργειας και δοκίμασε ξανά,το κουτί έχει όλα τα αυτοκόλλητα της samsung? 

Δημοσ.

το αυθεντικο ειναι μν αγχωνεσαι απλα δν ξερω γτ αλλα οι 2 πυρηνες εχουν σταματησει :/ αν εχεις βαλει καμια εξοικωνομηση μπαταριας κτλπ απανεργοποιησε τα..στο xda forum κοιταξες;

Φυσιολογικά σταματάνε. Για το χαμηλό σκορ κι εμένα το μυαλό μου σε εξοικονόμηση πάει αν κι έχει πει ότι είναι ανενεργή.
  • Like 1
Δημοσ.

συγνωμη για το Off topic απλα θελω να ευχαριστησω τον euxoulhs για την πολυτιμη βοηθεια και τον χρονο του..μετα απο καποιες δοκιμες και αλλο reset το κινητο επιτελους επιασε 42000

Ευχαριστω και ολους εσας παιδια που απαντησατε  :-D  :-D  :-D

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

πραγματικα οτι να ναι...

Η ερωτηση ηταν πολυ απλη. Ολα τα αλλα σχολια και οι εξυπναδες δεν χωρουν σε αυτο το  forum που εχει ενα συγκεκριμενο σκοπο.

Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο εμενα απο την συγκεκριμενη προσφορα. Αν σας φαινεται περιεργο που μετα απο τοσο καιρο κανω μια ερωτηση πανω στο θεμα μπορεις να μου εξηγησετε γιατι μενει ανοιχτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...