Red21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 @red21: τα πήγαιν-έλα με το κουριερ ποιος τα επιβαρυνεται κανονικά? Xρεωση παραληπτη το εστειλα.....φιλε!!
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Στην πρωτη σελιδα αναφερεται (αδιαλειπτως) 2 φορες το ονομα του μαγαζιου. Συγκεκριμενα μια με το ονομα (ποστ#8) και μια με το λογοτυπο του μαλιστα (ποστ #15). οκ ευχαριστώ! Στραβομάρα... Διάβαζα από κινητό τις τελευταίες σελίδες που λέγανε ότι παραδόθηκαν και παρέλειψα κάποια ποστς γιατί ήταν κουραστικό.
Antwni Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 οκ ευχαριστώ! Στραβομάρα... Διάβαζα από κινητό τις τελευταίες σελίδες που λέγανε ότι παραδόθηκαν και παρέλειψα κάποια ποστς γιατί ήταν κουραστικό. Επίσης φαίνεται και από το skroutz στο ιστορικό τιμών 1
zafitolis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 πάντως στο scroutz 3 με 4 αξιολογήσεις, για την εν λόγω προσφορά, όλοι αυτοί που πήρανε πως και δεν ρίξαν καμιά θετική ψήφο
johnbond Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 πάντως στο scroutz 3 με 4 αξιολογήσεις, για την εν λόγω προσφορά, όλοι αυτοί που πήρανε πως και δεν ρίξαν καμιά θετική ψήφο Έτσι είναι ο άνθρωπος και ειδικότερα ο Έλλην... Στις αρνητικές όλοι μαζί να τους φάμε..Στα καλά τίποτα.πάμε γι'αλλα. 4
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Επίσης φαίνεται και από το skroutz στο ιστορικό τιμών Δε το σκέφτηκα καν αυτό Με συγχωρείτε αλλά εσείς που λέτε για το ότι δεν άφησαν θετικές αξιολογήσεις... Όταν το σκρουτζ μόνο ΑΦΜ που δε ζητάει για να κάνεις account λογικό είναι να μην κανουν όλοι αξιολογήσεις. Προσωπικά ούτε αρνητική θα έκανα εκεί μέσα ούτε θετική γιατί δε γουστάρω να δίνω τόσα στοιχεία στον κάθε ξέμπαρκο.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δε το σκέφτηκα καν αυτό Με συγχωρείτε αλλά εσείς που λέτε για το ότι δεν άφησαν θετικές αξιολογήσεις... Όταν το σκρουτζ μόνο ΑΦΜ που δε ζητάει για να κάνεις account λογικό είναι να μην κανουν όλοι αξιολογήσεις. Προσωπικά ούτε αρνητική θα έκανα εκεί μέσα ούτε θετική γιατί δε γουστάρω να δίνω τόσα στοιχεία στον κάθε ξέμπαρκο. Α τοσο καλα?
Antwni Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δε το σκέφτηκα καν αυτό Με συγχωρείτε αλλά εσείς που λέτε για το ότι δεν άφησαν θετικές αξιολογήσεις... Όταν το σκρουτζ μόνο ΑΦΜ που δε ζητάει για να κάνεις account λογικό είναι να μην κανουν όλοι αξιολογήσεις. Προσωπικά ούτε αρνητική θα έκανα εκεί μέσα ούτε θετική γιατί δε γουστάρω να δίνω τόσα στοιχεία στον κάθε ξέμπαρκο. Τι στοιχεία ζητάει τώρα? Έχω acc από παλιά και δεν ζητούσε τίποτα περίεργο...
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Είχα προσπαθήσει να φτιάξω νομίζω ήθελε κάτι επιβεβαιώσεις από κινητό κλπ και το είχα παρατήσει. Τώρα προσπάθησα να ξανακάνω και μου λέει ότι υπάρχει ήδη με αυτό το email. Πάω να μπω λοιπόν με το email και λέει ότι έχω αποκλειστεί από τις υπηρεσίες!!! Τόσο γαμάτο είναι το σκρουτζ λοιπόν.
hasiotis_john Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Σε αποκλείσανε γιατί τους κακολογείς από το insomnia ... :p 1
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Είχε 3 εφαρμογές στα τσέχικα μέσα, οι οποίες διαγράφονται. Πήρα το bumper του πλαισιου, στα 4 ευρώ, είναι ωραιότατο σε μαύρο. Σε κάθε περιπτωση θεωρώ απαραίτητο το ψευτομέταλλο που εχει περιμετρικά να καλυφθεί με κάτι, καθώς φθείρεται για πλάκα.
manosfp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Παρέλαβα κι εγώ, ανέλπιστη τύχη! Χίλια μπράβο στο μαγαζί που στάθηκε αντρίκια, έστω και με ζημιά(; ).Θα τους τιμήσω ανάλογα. Και στο Σκρουτζ αλλά και στις μελλοντικές μου αγορές. Άλλα τόσα μπράβο στον ts. Στα του κινητού τώρα, άψογο μηχανάκι αλλά μου φαίνεται μικρό (έχω το note 2). Πιθανότατα θα το ανταλλάξω με το note 4... Α και κάτι που ξέχασα. Όποιος πει ότι δε λαγκάρει, απλά κοροιδεύει τον εαυτό του. 2
lalanis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ο exynos γενικά έχει λίγο λόξυγγα (είχα το tab s)
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Εμένα μου κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορο είναι.. Ειδικά με όσα λέγονται για το tw (snapdragon φοράει). Απο ipad 3, iphone 4s, σαφώς πιο σβέλτο, απο το optimus G έχει περισσότερα animations, λαγκ δεν έχω παρατηρήσει, κανα redraw στον καιρό μόνο.
LosV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Οποιος εχει παραγγειλει και δεν το θελει ας στειλει πμ.(Αν και δεν νομιζω να μην το θελει καποιος )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα