Red21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μπορει να ειναι οπουδηποτε δεν εχει σχεση.....σαν να μην αλλαζουν χρωμα (να παραμενουν λευκα) οτι χρωμα και να εχει η υπόλοιπη οθονη ορισμενα εικονοστοιχεια (πιξελ) σωστα??
hasiotis_john Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Με screen capture ΔΕΝ μπορεί να φανεί το πρόβλημα! Πρέπει να βγάλεις φώτο με κάποια ψηφιακή ή άλλο κινητό με καλή κάμερα και χαμηλό φωτισμό δωματίου! (Και μετά ν' ανεβάσεις την φωτογραφία εδώ)
Red21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αδερφε δεν φαινεται τιποτα τουλαχιστον στο screencapture, εγω τουλαχιστον δεν βλεπω, μην μας τρελανεις!!! ΕDIT: Αν βγαλεις τελικα φωτο βαλε κατα προτιμηση καποιο αλλο χρωμα φοντου, πιο εντονο, π.χ. κοκκινο που να κανει μπαμ αν υπαρχει κατι!!!
zafitolis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 έβγαλα μια στο σκοτάδι μάλλον η ιδέα μου θα είναι
Red21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ρε συ φιλε μην αγχωνεσαι....δεν εχει τιποτα η συσκευη....ετσι φαινεται το καμμενο πιξελ για να καταλαβεις!!!
ilion10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον t.s., το μαγαζί καθώς και όλους που με παρότρυναν να πάω από εκεί και να μην το αφήσω έτσι. Παρέλαβα κανονικά αφού πήγα από εκεί...ήταν πολύ μεγάλη τύχη για μένα ειδικά την στιγμή που μου έσπασε εχθές το s4. Θα ήθελα πολύ να ήταν μαύρο αλλά μην θελουμε και πολλά... Ευχαριστω και πάλι, φυσικά θα πάρουν ενισχυμένη θετική ψήφο. Sent from my iPad using Insomnia 3
zafitolis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ρε συ φιλε μην αγχωνεσαι....δεν εχει τιποτα η συσκευη....ετσι φαινεται το καμμενο πιξελ για να καταλαβεις!!! χαχα άντε να ηρεμήσω και να χαρώ την συσκευή εύχομαι και σε σένα αν το αντικαταστήσουν με καινούργιο 1
hasiotis_john Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Βάλε αυτά τα προγράμματα που σου δείχνουν χρωματιστές εικόνες και μέσα σε ολοσκότεινο δωμάτιο δες ένα ένα τα χρώματα για να κρίνεις στα σίγουρα αν έχει κάποιο ... ψόφιο πίξελ! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ossibussoftware.deadpixeltest&hl=el και αυτό αν δεν σε βολέψει το από πάνω! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&hl=el Δωρεάν είναι και τα 2! 3
deadp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παρέλαβα κανονικά και εγώ. Ενα μπραβο στο κατάστημα και μια καλη αξιολόγηση πιστευω οτι όλοι οσοι παρέλαβαν πρέπει να αφήσουν. Να κλείσω λέγοντας ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ TS :p :p Ποιος να ειναι αλήθεια; 1
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Φαντάζεσαι να μην είχε παραλάβει ο Victus? να του επιμένανε σε άκυρο ξέρω γω. Να ρωτησω ρε παιδια ποιο κατάστημα είναι τελικά γιατί έχασα τον μπούσουλα Τι γινεται πια με αυτά τα kaizer? ποιο είναι τι, ποιο εβαλε την προσφορα/λαθος τιμη; Για ποιο κατάστημα μιλάτε γενικώς εδώ στο θέμα και τα άλλα τι σκατά είναι; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2015 από matrixxx
George! Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πάντως παρότι αγοράστηκε από αρκετές δεκάδες άτομα(μπορεί και παραπάνω), μόνο 5 like βλέπω στο αρχικό post. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Φαντάζεσαι να μην είχε παραλάβει ο Victus? να του επιμένανε σε άκυρο ξέρω γω. Να ρωτησω ρε παιδια ποιο κατάστημα είναι τελικά γιατί έχασα τον μπούσουλα Τι γινεται πια με αυτά τα kaizer? ποιο είναι τι, ποιο εβαλε την προσφορα/λαθος τιμη; Για ποιο κατάστημα μιλάτε γενικώς εδώ στο θέμα και τα άλλα τι σκατά είναι; τα αλλα ειναι διαφορετικα μαγαζια,δεν ξερω ακριβως τι παιζει παντως ολα ειναι εκει γυρω,ισως τα χει ο ιδιος η μπορει να τα ενωμενα και να σπασανε... 1
downhill Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 @red21: τα πήγαιν-έλα με το κουριερ ποιος τα επιβαρυνεται κανονικά?
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Να ρωτησω ρε παιδια ποιο κατάστημα είναι τελικά γιατί έχασα τον μπούσουλα Τι γινεται πια με αυτά τα kaizer? ποιο είναι τι, ποιο εβαλε την προσφορα/λαθος τιμη; Για ποιο κατάστημα μιλάτε γενικώς εδώ στο θέμα και τα άλλα τι σκατά είναι; Στην πρωτη σελιδα αναφερεται (αδιαλειπτως) 2 φορες το ονομα του μαγαζιου. Συγκεκριμενα μια με το ονομα (ποστ#8) και μια με το λογοτυπο του μαλιστα (ποστ #15). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα