Victus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παρέλαβα κανονικά και εγώ. Ενα μπραβο στο κατάστημα και μια καλη αξιολόγηση πιστευω οτι όλοι οσοι παρέλαβαν πρέπει να αφήσουν. Να κλείσω λέγοντας ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ TS :p :p 1
Red21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πως την πάτησες έτσι ρε φίλε Red21 ..., τόσα μηνύματα έχεις γράψει εδώ, τόσο άγχος είχες να το πάρεις, τόσες συμβουλές είπες , κτλ κτλ .... και σου έπεσε ο κλήρος! Πιστεύω θα βρεις άκρη, εκτός και αν σου πουν ότι τα καμμένα πίξελ δεν τα καλύπτει το DOA! Για παράδειγμα μην σου πουν ότι πάνω από 2-3 πίξελ θεωρείτε doa και με λιγότερα επισκευή! Τόσα χρόνια στην πιάτσα έχω ακούσει τα άπειρα κουφά, οπότε καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος! Το κακό είναι πως μπορεί ν' αργήσει το θέμα σου, αν πρέπει πρώτα να πάει στην samsung για έλεγχο και τέτοια! Όπως και να έχει, εσύ να επιμείνεις για το αυτονόητο (doa) και να μην δεχτεί τίποτα άλλο! Καλό κουράγιο... Μα ειδες ρε Γιαννη....το κακο το ματι!!! Δεν πειραζει θα την βρω την ακρη.....δεν ειναι η πρωτη φορα....80 κινητα εχω αλλαξει!!! Υ.Γ. Δεν παιζει, επειδη ακριβως σου ειπα εχω εμπειρια, φροντισα να επικοινωνησω αμεσα με το επισημο service που γραφει στην σελιδα του προιοντος το kaizershop και τους εξηγησα ακριβως την κατασταση....και μου ειπαν οτι εστω και ενα πιξελ να ειναι καμενο δικαιουμαι DOA....φυσικα και ενημερωσα κατευθειαν το καταστημα προτου καν παραλαβουν την συσκευη και δεν μου εφεραν αντιρηση!!! Y.Γ. 2 Ειμαι καπως ήσυχος και για εναν αλλο λογο....ψαχνοντας τις αξιολογισεις τους στο σκρουτζ βρηκα 2-3 περιπτωσεις με το ιδιο ακριβως προβλημα (καμενο πιξελ) στις οποιες εκαναν κανονικα αντικατασταση!!!
hasiotis_john Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Οπότε μια χαρά αδερφέ! Τότε μένουν τα τυπικά για να παραλάβειs το καινούργιο .... 1
Chris_85 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πριν από λίγη ώρα παρέλαβα κι εγώ. Όλα καλά. Σφραγισμένο, μέσα στις ζελατίνες του , εισαγωγή απ ότι κατάλαβα από Τσεχία. Rom: Android 5 Lollipop (G900FXXU1BNL9) Μία παρατήρηση μόνο. Ήταν ξεκουμπωμένο το πίσω καπάκι. Δεν φαινόταν παραβιασμένο ή κάτι τέτοιο, απλά ίσως δεν είχε κλείσει καλά απ το εργοστάσιο. 111.jpg Και επίσης είχε μέσα το απλό USB2 καλώδιο κι όχι USB3 που έβλεπα σε διάφορα reviews. Σε ολους έτσι είναι; Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο www.kaizershop.gr. Μία θετική ψήφος από εμένα. Kαι σε μενα το πισω καπακι ηταν ξεκουμπωτο.
Red21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Οπότε μια χαρά αδερφέ! Τότε μένουν τα τυπικά για να παραλάβειs το καινούργιο .... Ειδωμεν...παντως απο εμενα ευκολα, αν τους περασει απο το μυαλο κατι διαφορετικο, δεν προκειται να ξεμπερδεψουν!!! Υ.Γ. Δεν εχω τυχαια τον joker στο προφιλ μου...... 1
germants Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δεν έχει να κάνει με το κατάστημα το καμμένο πίξελ και διστάζεις να παραλάβεις. Αυτό μπορεί να συμβεί και από οποιοδήποτε "μεγάλο" κατάστημα.Προφανως δεν ειναι ευθυνη του καταστηματος. Δεν ειπα κατι τετοιο. Ομως οταν βρισκεσαι Θεσ/νικη οπως εγω δεν ειναι ευκοκο να διαχειριστεις τετοια πιθανα θεματα απο αποσταση. Ειναι διαφορετικο να πας απο εκει και να θεσεις το θεμα σου τετ α τετ και διαφορετικο απο τηλεφωνα και μεσω κουριερ κτλ. Εκτος των αλλων δεν ειχα καποια αλλα συναλλαγη με το συγκεκριμενο καταστημα για να ξερω τις τακτικες τους σε αναλογες περιπτωσεις
Chris_85 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Για ποιό λόγο όμως είσαι αρνητικά προκατειλημμένος? Αυτό μου βγάζεις, στα τελευταία σου ποστ, και είναι άδικο απο τη στιγμή που η αντιμετώπιση που είχαμε στις παραγγελίες ήταν πολύ σωστή. Υ.Γ. Για το κινητό τώρα, η συσκευή είναι όμορφη, ποιοτικά βρίσκεται κάτω απο τις optimus G, iphone 4s, ipad και πάνω απο το lg g2, χωρίς να αποτελεί πρόβλημα σε καμία περίπτωση. Η οθόνη φαίνεται υπέροχη, ενώ το ανδροιδ 5.0 που τρέχει η συσκευή είναι αρκετά φορτωμένο..
djuan1988 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παρέλαβα και εγώ σήμερα με courier, όλα καλά, άψογο το κινητό.
zafitolis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 πάντως εγώ βλέπω σαν να έχει κάτι σαν σπιθουράκια η οθόνη η μπορεί αν είναι η ιδέα μου\ https://drive.google.com/drive/#my-drive
Red21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 πάντως εγώ βλέπω σαν να έχει κάτι σαν σπιθουράκια η οθόνη η μπορεί αν είναι η ιδέα μου Σαν ασπρες η μαυρες μικρες τελειες πιο ορατες στα εντονα χρωματα (γαλαζιο, μπλε, κοκκινο, πρασινο)??
Red21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πατας "χρηση πληρους επεξεργαστη κειμενου".....Πας εκει που γραφει επισυναψη αρχειων...πατας πανω και ανεβαζεις απο τον υπολογιστη σου!!
zafitolis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σαν ασπρες η μαυρες μικρες τελειες πιο ορατες στα εντονα χρωματα (γαλαζιο, μπλε, κοκκινο, πρασινο)?? σαν άσπρες ορατές στα ποιο έντονο χρώματα ειδικά στο πράσινο φόντο που έχει το lolipop
Red21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 σαν άσπρες ορατές στα ποιο έντονο χρώματα ειδικά στο πράσινο φόντο που έχει το lolipop Οχι ρε φιλε....αν μου το περιγραφεις σωστα.....μαλλον δεν ειμαι ο μονος τελικα με καμμενα πιξελ!!! Ανεβασε αν μπορεις μια φωτο να το δουμε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα