Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να μπήκανε πολύ μέσα πάντως....θα υπολογίσανε την χασούρα στα έξοδα διαφήμισης μάλλον :)

Αφήστε και καμιά θετική ψήφο όσοι το πήρατε τουλάχιστον....γι'αυτό τα στείλανε τα κινητά!

• Like 2
  • Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφήστε και καμιά θετική ψήφο όσοι το πήρατε τουλάχιστον....γι'αυτό τα στείλανε τα κινητά!

Εμένα μου το είπαν και στο τηλέφωνο..Να αφήσω αξιολόγηση αν μείνω ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Η θεωρια περι λαθους, μαλλον, επιβεβαιωνεται μιας και το κινητο ξαναειναι διαθεσιμο στο καταστημα με τιμη που το μονο που αλλαζει ειναι το πρωτο ψηφιο (απο 2 σε 3)!!!!!

Γιατί υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν λάθος;

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να μπήκανε πολύ μέσα πάντως....θα υπολογίσανε την χασούρα στα έξοδα διαφήμισης μάλλον :)

κάτσε να ξεκινήσουμε πρώτα με τις αρνητικές όσοι μας είπανε ότι ήταν λάθος η τιμή και μετά βλέπουμε για τους υπόλοιπους...
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και γω. Συσκευασία κανονικά σφραγισμενη με 2 αυτοκόλλητα εκατέρωθεν. Ευχαριστώ τον ts.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και γω. Συσκευασία κανονικά σφραγισμενη με 2 αυτοκόλλητα εκατέρωθεν. Ευχαριστώ τον ts.

Με κούριερ;

Σου ήρθε κάποια ειδοποίηση οτι εστάλει;

Εδώ ακόμη τίποτα!

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ (θεσσαλονίκη). όπως έγραψα και πρίν δεν είχα επιβεβαίωση παραγγελίας απλά με ενημέρωσαν το σάββατο ότι θα μου το έστελναν. Δεν μου έστειλαν κωδικό απο μεταφορική απλα ήρθε το παιδί στο γραφείο και μου το έφερε τώρα. οπότε φαντάζομαι ότι ακολουθείτε η συγκεκριμένη διαδικασία. 

Ένα μπράβο λοιπόν και από εμένα για το κατάστημα για την εξυπηρέτηση.

Δημοσ.

Με κούριερ;

Σου ήρθε κάποια ειδοποίηση οτι εστάλει;

Εδώ ακόμη τίποτα!

Πήρα τηλέφωνο Δευτέρα μεσημέρι να μου πουν τον αριθμό αποστολής για να παρακολουθώ την παραγγελία μου. Ούτως ή άλλως μου ήρθε και μήνυμα ότι έχει παραληφθει στο υποκατάστημα της ACS.

Δημοσ.

Το κινητό έφτασε με acs, σήμανση fragile, τυλιγμενο με προστατευτικο με φυσαλίδες, απόδειξη αγοράς και ανεπαφες όλες τις ταινίες ασφαλείας. Μπράβο στον topicstarter και στο κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

H απόδειξη γράφει αξία συσκευής 357,60.

Ότι πρέπει για τους επίδοξους αγγελιοπώληδες!

• Like 1
Δημοσ.

απο ότι κατάλαβα κάνανε μαλακία στην τιμή και για να μη φάνε αρνητικές αξιλογήσεις πουλήσανε με ζημιά...

Δημοσ.

Προφανώς διαβάζουν το insomnia και βλέποντας τι έχει γίνει στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις(με πρόστιμα κτλ) θεώρησαν καλή ευκαιρία για διαφήμιση το να το δώσουν και να γλυτώσουν παράλληλα πιθανό πρόστιμο. Σε διαφορετική περίπτωση -δηλαδή αν δεν διάβαζαν το insomnia- πιστεύω ότι τα άκυρα θα έπεφταν βροχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...