Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σφραγισμενο κανονικα με lolipop μέσα.

Mε Lolipop απο το εργοστασιο?? Για τσεκαρε ρε φιλε ημερομηνια παραγωγης με το Serial Number, αν δεν σου κανει κοπο!!!

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραίος το λέω γιατί μερικοί ανέφεραν ότι σε πιέζουν να ανοίξεις την συσκευασία να δεις ότι δεν είναι σπασμένο και λέω όσοι έβαλαν αντικαταβολή μήπως ανοίξει το κατάστημα τις συσκευασίες για να τσεκάρει αν είναι οκ.

Και εγώ που πήρα ένα ταμπλετ και ένα κινητό, για δώρα και τα δυο, μου είπαν να τα ανοίξω για να δούμε ότι είναι οκ.

Παρότι είπα ότι είναι για δώρο, εκείνοι επέμεναν.

Οκ, δεν το έκανα θέμα γιατί κατανοώ την ενέργεια τους και στάνταρ θα είχαν θέμα τέτοιας φύσεως στο παρελθόν.

Δημοσ.

Και εγώ που πήρα ένα ταμπλετ και ένα κινητό, για δώρα και τα δυο, μου είπαν να τα ανοίξω για να δούμε ότι είναι οκ.

Παρότι είπα ότι είναι για δώρο, εκείνοι επέμεναν.

Οκ, δεν το έκανα θέμα γιατί κατανοώ την ενέργεια τους και στάνταρ θα είχαν θέμα τέτοιας φύσεως στο παρελθόν.

Βασικα ειναι καλυτερο να γινεται ετσι γιατι θυμαμαι και πιο παλια που λεγανε ατομα οτι παραλαμβανανε κινητα που δεν ηταν σφραγισμενα,χωρις ταινια ασφαλειας κλπ αρα εν μερη καλυτερα να εχουν και αυτοι και εσυ το κεφαλι σας ησυχο.

Δημοσ.

Βασικα ειναι καλυτερο να γινεται ετσι γιατι θυμαμαι και πιο παλια που λεγανε ατομα οτι παραλαμβανανε κινητα που δεν ηταν σφραγισμενα,χωρις ταινια ασφαλειας κλπ αρα εν μερη καλυτερα να εχουν και αυτοι και εσυ το κεφαλι σας ησυχο.

Κατα την γνωμη μου.....Απο την στιγμη που δεν μπορεις να κανεις παραλαβη απο το καταστημα για τον οποιοδηποτε λογο και σου στελνουν το δεμα.....αν το προιον εχει οποιοδηποτε θεμα λειτουργικο η εμφανισιακο,,,μπορει πολυ ευκολα να διαπιστωθει απο το επισημο service το αν ηταν εργοστασιακο η αν π.χ. σου επεσε το κινητο (θα υπαρχουν καποια σημαδια λογικα που το φανερωνουν)!!!

Οποτε πολυ δυσκολα θα σου αρνηθουν αντικατασταση αν την δικαιούσαι.......αλλωστε στις τοσες αξιολογισεις τους στο σκρουτζ εγω βλεπω και καμποσες με τετοιου τυπου προβληματα στα οποια δεν δημιουργησαν θεμα και αντικατεστησαν κανονικα σε DOA τα προιοντα!! 

Υ.Γ. Αν καποιος παει στο κουριερ να παραλαβει και δει το κουτι χτυπημενο η στραπατσαρισμενο κατ οποιονδηποτε τροπο......μπορει φυσικα να παραλαβει και να ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ αλλα να τους το στειλει πισω...εξηγωντας τους και σε συννενοηση μαζι τους.....ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ!!!

Δημοσ.

Εγω παντως lag εδω δεν βλεπω και ειναι και 1 ωρα review, δεν ειναι 5 λεπτα για να μπορεις να πεις δεν θα φανηκε!!

Τωρα, θα δειξει η αυτοψια!!!  :confused:

Δημοσ.

Αν και δεν γράφω συχνά θέλω να ευχαριστήσω τον ts και εν τέλει και το μαγαζί (1η φορά ψωνίζω).

Έκανα την παραγγελία χθες το βράδυ κατά τις 12 αλλά όχι σαν μέλος και δυστυχώς δεν μου είχε έρθει email επιβεβαίωσης και μπήκα το πρωί είδα τα άκυρα των παιδιών και ουσιαστικά το άφησα το θέμα αφού δεν θα μπορούσα να αποδείξω κάτι. Προς τιμήν τους με πήραν τηλέφωνο το μεσημέρι και με ενημέρωσαν ότι παρόλο που ήταν λάθος η τιμή θα μου το αποστείλουν την δευτέρα με παραλαβή την τετάρτη.  

• Like 1
Δημοσ.

ας μας πει κάποιος ημερομηνία παραγωγής γιατί lolipop από εργοστάσιο πότε πρόλαβαν

Πολυ σωστα σημειωνεις φιλε μου, απ' οσο ξερω δεν ερχεται με lolipop... κατι ισως βρωμαει εδω...
Δημοσ.

Αν ειναι παραγωγης του τελευταιου διμήνου......μπορει να εχει Lolipop μεσα (μιας και μου εχει τυχει και αλλες φορες να υπαρχει η τελευταια αναβαθμιση μεσα σε πολυ προσφατης παραγωγης συσκευες).....αν οχι, ας κανει τον κοπο ενας που το εχει στα χερια του ενα λεπτο δουλεια ειναι να το τσεκαρει, να κανονισουμε την πορεια μας!!! 

Εδω το check με Serial Number!!!

Δημοσ.

οταν μπω απο pc θα σας στειλω. μην σας κανει και τοσο εντυπωση ρε παιδια οποτε εχω παρει κινητο απο skroutzμαγαζο ειναι 1 το πολυ δυο μηνες απο το εργοστασιο.

Δημοσ.

Aπο το optimus G που έχω λογικά θα laggάρει περισσότερο, αλλά γενικά είναι καλύτερο κινητό έτσι?

Παιδιά παρακολουθώ συνέχεια που αναφέρονται πολλοι συμφορουμήτες σε lag,συνήθως δε το έχουν καν οι περισσότεροι το κινητό.

Απλά να πω πως εγώ το είχα κοντά 9 μήνες και έχω άλλη άποψη.

Με lollipop δε και Nova launcher είναι απλά άψογο όπως δείχνω και σε ένα μικρό βιντεάκι(2.45') που είχα κάνει πριν 2-3 μήνες.

Όποιος θέλει το κοιτάει και μου λέει αν βλέπει πουθενά το lag που λέγεται συνέχεια.

S5 lollipop με nova gestures:

Εγώ μετά από αυτό περιπλανηθηκα σε αρκετές συσκευές(note 4, nexus 6 etc) και χθες κατά τύχη το είδα μπαίνοντας στο skroutz και φυσικά το ξανά παρήγγειλα, ευτυχώς έχω κρατήσει και τη καλή γνήσια θήκη σιλικόνης που είχα στο άλλο.

Και εμένα μου είπαν θα το στέλνουν Δευτέρα και θα το έχω Τρίτη Τετάρτη, ίδωμεν.

Δημοσ.

Εγώ έκανα την παραγγελία μου κανονικά παίδες εχθές το βράδυ χωρίς εγγραφή στο μαγαζί, σήμερα το πρωί με πήρε μια ευγενικοτατη κυρία απο kaizershop και μου είπε να την ακυρώσω γιατί πρόκειται για λάθος του μαγαζιού λέει...

Αλλα εκ του αποτελέσματος φυσικά και δεν πρόκειται για λάθος αφού παραλάβατε τόσα άτομα σήμερα και αλλα τόσα απο εβδομάδα...

Άρα Δευτέρα πρωί θα πάω κι εγώ με τη σειρά μου απο kaizershop για την παραλαβή του προϊόντος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...