tsakitsan95 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παιδια και μενα με πηραν και μου ριξαν ακυρο το πρωι, εφοσον ομως παρελαβαν το προιον ατομα απο εδω μεσα θα παρω και θα απειλησω με καταγγελίες.
Red21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μan γυαλια της samsung φορας; Το S5, παρολο που εχει ανακοινωθει το S6 αλλα επειδη δεν εχει ερθει ακομα στην αγορα, παραμενει η ναυρχιδα της samsung ενω το G2 παρολο που δεν εχει ανακοινωθει ακομα το G4, ειναι δυο γενιες πισω; Δηλαδη το G3 ειναι μια γενια πισω και το S5 ναυαρχιδα; Δηλαδη αν ειχε ανακοινωθει το G4 αλλα οχι το S6, τι θα ελεγες; Φιλε μου με τοσα κινητα που εχω αλλαξει....φοραω οτι γυαλια θες... Απο εκει και περα...οκ μια γενια πισω τοτε το G2.......my fault.......η ουσια παραμενει η ιδια....ειναι καπως ανωτερο και νεοτερο σιγουρα το s5 για περιπου τα ιδια λεφτα!!! Υ.Γ. Πιστεψε με δεν ειμαι καθολου φαν της Samsung, σε παλιοτερες γενιες θα ελεγα και hater (οταν ειδα το note 3 να λαγκαρει πριν κανα χρονο ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!), αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι σε αυτα τα λεφτα δεν ειναι και για να το προσπερνας το S5!!! Το παιρνεις, αν το χρειαζεσαι, χωρις πολλα πολλα, πιστευω!! Το τσεκαρεις και αν δεν το γουσταρεις το δινεις, χωρις να χασεις!! 1
germants Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Εμμένεις στην ίδια άποψη? Μπράβο για το κατάστημα που έδωσε το κινητό! Άμα το είχε ανοίξει ο ts το θέμα ένα μισάωρο πιο πριν θα είχα κάνει παραγγελία και εγώ (αν και θα ξεπερνούσα κατά 60 ευρώ το budget μου ) Φιλε Αντωνη γιατι βιαζεσαι; Ας παραλαβουν οσοι εκαναν την παραγγελια τους (και οχι επιλεκτικα καποιοι), ας παραλαβουν ολοι σφραγισμενα και αριστα λειτουργικα κομματια και το ξανασυζηταμε. Τοσα και τοσα εχουν δει τα ματια μας, απο βδομαδα θα γινουνε ολοι σοφοτεροι!
Στεφανος123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Βαρεθηκα να διαβαζω σχολια του τυπου "θα κανω αρνητικη στον skroutz" και δεν εχει γινει καμια.Φανταζομαι οτι ολοι θα κανετε και καταγγελια οπως ριξατε κ αρνητικη. -Ολοι στα λογια μενετε-
xristoforos89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Βαρεθηκα να διαβαζω σχολια του τυπου "θα κανω αρνητικη στον skroutz" και δεν εχει γινει καμια. Φανταζομαι οτι ολοι θα ριξετε και καταγγελιες οπως ριξατε κ αρνητικη. -Ολοι στα λογια μενετε- Η αξιολόγηση στο σκρουτζ φαίνεται μετά από 1-2 μέρες συνήθως.
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Βαρεθηκα να διαβαζω σχολια του τυπου "θα κανω αρνητικη στον skroutz" και δεν εχει γινει καμια. Φανταζομαι οτι ολοι θα κανετε και καταγγελια οπως ριξατε κ αρνητικη. -Ολοι στα λογια μενετε- Βλεπεις ομως οτι σε αρκετους τους ηρθε ειδοποιηση για παραλαβη απο αυτους που ελεγαν για αξιολογηση...
Στεφανος123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Η αξιολόγηση στο σκρουτζ φαίνεται μετά από 1-2 μέρες συνήθως. Εγω οταν ειχα κανει ειχε εμφανιστει αμεσως.
zafitolis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 όσοι παρέλαβαν από το κατάστημα τα κινητά ήταν σφραγισμένα? 1
carrypizza Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 αυτο που διναν συσκευες επιλεκτικα............. εμενα μου ριξαν ακυρο ......θα παρω τηλεφωνο δευτερα πρωι πρωι δεν γινεται οποιος παει απτο μαγαζι να το περνει κανονικα θα απειλησω με καταγγελια και εχω ολο το δικιο με το μερος μου!
runner69 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 μην το κάνουμε flame το θέμα όποιος ήθελε ας έπαιρνε g3 με 50 ευρώ παραπάνω Μην βιαζεσαι να δεις flame και καυγαδες εκει που δεν υπαρχουν... Βαρεθηκα να διαβαζω σχολια του τυπου "θα κανω αρνητικη στον skroutz" και δεν εχει γινει καμια. Φανταζομαι οτι ολοι θα κανετε και καταγγελια οπως ριξατε κ αρνητικη. -Ολοι στα λογια μενετε- Οι αρνητικες αξιολογησεις εμφανιζονται μετα απο 10 μερες. Εγω οταν ειχα κανει ειχε εμφανιστει αμεσως. Θα ηταν θετικη για αυτο.
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 αυτο που διναν συσκευες επιλεκτικα............. εμενα μου ριξαν ακυρο ......θα παρω τηλεφωνο δευτερα πρωι πρωι δεν γινεται οποιος παει απτο μαγαζι να το περνει κανονικα θα απειλησω με καταγγελια και εχω ολο το δικιο με το μερος μου! Καλα ενταξυ ηρεμισε και λιγο....
Red21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 όσοι παρέλαβαν από το κατάστημα τα κινητά ήταν σφραγισμένα? Παρέλαβα και εγώ κανονικά στα 261 ευρώ Για όσους δεν θεωρούν ότι παρέλαβα. http://postimg.org/image/7wxgg0d9f/ Να ξέρετε ότι τουλάχιστον αλλά 4-5 άτομα παρέλαβαν όση ώρα ήμουν εκεί. Ξανά μπράβο στο κατάστημα Απο οτι φαινεται απο την φωτο του φιλου παραπανω, σε παραθεση, ναι ειναι σφραγισμενα κανονικοτατα!!
zafitolis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Απο οτι φαινεται απο την φωτο του φιλου παραπανω, σε παραθεση, ναι ειναι σφραγισμενα κανονικοτωρ ωραίος το λέω γιατί μερικοί ανέφεραν ότι σε πιέζουν να ανοίξεις την συσκευασία να δεις ότι δεν είναι σπασμένο και λέω όσοι έβαλαν αντικαταβολή μήπως ανοίξει το κατάστημα τις συσκευασίες για να τσεκάρει αν είναι οκ.
Red21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παντως οπως και να εχει.......λαθος, ξελαθος......αποκλειεται να χανει το καταστημα ακομα και σε αυτα τα χρηματα!!! Απλα μπορει να ειναι στο κοστος αυτη η τιμη!! Δηλαδη ειναι απιθανο εως αδυνατο!!! Υ.Γ. Εχει παρει και Android 5.0 Lolipop απο οτι διαβαζω!!! Το οποιο μαλιστα χαρακτηριζεται σταθεροτατο στη συσκευη απο οτι διαβαζω στα reviews χρηστων!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα