Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια οσοι ειδοποιηθηκατε τηλεφωνικα οτι η παραγγελια σας θα φυγει Δευτερα....τι γραφει στην κατασταση της παραγγελιας??

Δεν ξερω τι λες εσυ φιλε μου.......

Παντως εγω διαβαζω σε reviews οτι ειναι το ΜΟΝΟ απο την σειρα S που δεν εχει lag λογω του touchwiz .....και επισης ειναι ακομα η ναυαρχιδα της Samsung στα Smartphones (δεν βαζω μεσα το note 4 μιας και το θεωρω αλλη κατηγορια), δεν ειναι δυο γενιες πισω δηλαδη!!

Επομενως, 260 ευρω ειναι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΗ.....αν μου βρεις κατι καλυτερο επωνυμο στα ιδια περιπου λεφτα θα σε παραδεκτω!!!

Μωρε μια χαρα ειναι η τιμη για το τηλ απλα λεω οτι δεν το χαριζουν κιολας.παντως μην νομιζετε οτι θα πεσουν και εξω αν τα δωσουν.πριν 6 μηνες που πηρα τα lg g3 εβρισκα απο αμαζον γερμανιας το s5 στα 285 σε τιμη για εμπορους που αφαιρει το φπα.

Η μονη προσφορα που το κοντραρει ειναι το one με το nokia 930 αν βρεις καποιον να μοιραστεις το 500αρικο

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τους πήρα τηλέφωνο, μίλησα με ένα παλικάρι το οποίο μου επιβεβαίωσε την αποστολή. Ωστόσο μπαίνω στον λογαριασμό μου και βλέπω canceled..

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο άκυρα μέσα όπως λέει ο τίτλος.

Ναι και παλι ομως απο την στιγμη που τελειωσε η προσφορα το ιδιο ειναι.

Δημοσ.

Μωρε μια χαρα ειναι η τιμη για το τηλ απλα λεω οτι δεν το χαριζουν κιολας.παντως μην νομιζετε οτι θα πεσουν και εξω αν τα δωσουν.πριν 6 μηνες που πηρα τα lg g3 εβρισκα απο αμαζον γερμανιας το s5 στα 285 σε τιμη για εμπορους που αφαιρει το φπα.

Η μονη προσφορα που το κοντραρει ειναι το one με το nokia 930 αν βρεις καποιον να μοιραστεις το 500αρικο

Δεν το χαριζουν......απλα θελω να σου πω....οτι η τιμη αυτη ειναι κατι παραπανω (εως πολυ παραπανω!!) απο δικαιη για αυτο που παιρνεις....για να βρεις κατι εμφανως καλυτερο (οχι ισαξιο οπως π.χ. το G3 που ειναι γυρω στα 50 ευρω πανω αυτη τη στιγμη....καλυτερο) πρεπει να ανεβεις τουλαχιστον 100-150 ευρω σε μπατζετ!!!

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ από το κατάστημα παρόλο που έφαγα άκυρο το πρωί. Δεν ξέρω τι μεταχείριση έγινε πάντως πήρε μπόλικος κόσμος.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εγω διαβαζω σε reviews οτι ειναι το ΜΟΝΟ απο την σειρα S που δεν εχει lag λογω του touchwiz και οτι εχει ΤΡΟΜΕΡΗ καμερα .....

Επισης, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ειναι ακομα η ναυαρχιδα της Samsung στα Smartphones (δεν βαζω μεσα το note 4 μιας και το θεωρω αλλη κατηγορια), δεν ειναι δυο γενιες πισω δηλαδη οπως παραδειγματος χαριν το lg g2 που παιζει σε παραπλησια (λιγο χαμηλοτερα το 16αρι χωρις επεκταση μνημης) τιμη!!

Επομενως, 260 ευρω ειναι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΗ.....αν μου βρεις κατι καλυτερο επωνυμο στα ιδια περιπου λεφτα θα σε παραδεκτω!!!

Παιδια οσοι ειδοποιηθηκατε τηλεφωνικα οτι η παραγγελια σας θα φυγει Δευτερα....τι γραφει στην κατασταση της παραγγελιας??

σε αναμονή γράφει

Δημοσ.

Παντως εγω διαβαζω σε reviews οτι ειναι το ΜΟΝΟ απο την σειρα S που δεν εχει lag λογω του touchwiz και οτι εχει ΤΡΟΜΕΡΗ καμερα .....

Επισης, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ειναι ακομα η ναυαρχιδα της Samsung στα Smartphones (δεν βαζω μεσα το note 4 μιας και το θεωρω αλλη κατηγορια), δεν ειναι δυο γενιες πισω δηλαδη οπως παραδειγματος χαριν το lg g2 που παιζει σε παραπλησια (λιγο χαμηλοτερα το 16αρι χωρις επεκταση μνημης) τιμη!!

σε αναμονή γράφει

Οκ το ιδιο γραφει και σε εμενα.....ειλικρινα δεν το περιμενα οτι θα αποσταλουν τα Smartphones σε αυτα τα λεφτα οταν εκανα την παραγγελια....τι να πω??

ΣΟΥΠΕΡ ΑΓΟΡΑ.........Αν δεν κανουν καμια κουτσουκελα μεχρι την Δευτερα που μας ειπαν θα τα στειλουν.....ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!!

Δημοσ.

λαθος , ξελαθος...............καλοριζικο σ' αυτους που το πηραν.............και οι υπολοιποι παλι κερδισμενοι ειναι...260€ στην ακρη για αλλα ωραια.... ;)

• Like 3
Δημοσ.

Μan γυαλια της samsung φορας; :P Το S5, παρολο που εχει ανακοινωθει το S6 αλλα επειδη δεν εχει ερθει ακομα στην αγορα, παραμενει η ναυρχιδα της samsung ενω το G2 παρολο που δεν εχει ανακοινωθει ακομα το G4, ειναι δυο γενιες πισω; Δηλαδη το G3 ειναι μια γενια πισω και το S5 ναυαρχιδα; :lol:  Δηλαδη αν ειχε ανακοινωθει το G4 αλλα οχι το S6, τι θα ελεγες; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...