panormou13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 μάλλον δεν θα πέσει η τιμή του όταν βγει το σ6 γιατί θα είναι πολύ ποιο ακριβό οπότε θα υπάρχει το περιθώριο να διατηρήσει την τιμή. μάλλον δεν θα πέσει η τιμή του όταν βγει το σ6 γιατί θα είναι πολύ ποιο ακριβό οπότε θα υπάρχει το περιθώριο να διατηρήσει την τιμή.Σιγουρα απλα το 5 ειναι το πιο αποτυχιμενο μοντελο της σειρας s και ισως ψαχνουν τροπους να ξεστοκαρουν σιγα σιγα..
Antwni Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Τα εχουμε πει πολλες φορες... τα μικρα μαγαζια κανουν τετοιες μπαμπεσιες Παρασκευες-Σαββατα για να διαφημιστουν. Ηδη τους συζητα ενα τεραστιο φορουμ απο χθες και εχουν λαβει χιλιαδες κλικ. Απλα μικροι σαν μαγαζι και ακρως παραπλανητικα τα αστερια τους στο σκρουτζ. Εμμένεις στην ίδια άποψη? Μπράβο για το κατάστημα που έδωσε το κινητό! Άμα το είχε ανοίξει ο ts το θέμα ένα μισάωρο πιο πριν θα είχα κάνει παραγγελία και εγώ (αν και θα ξεπερνούσα κατά 60 ευρώ το budget μου ) 1
Chris_85 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Πάντως δε γίνεται να τα δίνουν χωρίς να τηρούν τη σειρά προτεραιότητας. Αυτό είναι χειρότερο, πολύ χειρότερο, απο το να ήταν λάθος η τιμή. 2
George@86 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Σίγουρα θα κρατήσει τιμή όταν βγει το s6.Αλλά πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει μέχρι 300€. Αλλά δεν νομίζω ότι θα πάει παρακάτω.
zafitolis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 μόλις με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα να επιβεβαίωσή την παραγγελία Δευτέρα θα φύγει με κούριερ το δέμα
hackertom Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Όποιος μετάνιωσε την αγορά και γίνει αποστολή και δεν το θέλει ένα π.μ παρακαλώ . . .
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Όποιος μετάνιωσε την αγορά και γίνει αποστολή και δεν το θέλει ένα π.μ παρακαλώ . . . lol 1
AntiCambeR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Συμφωνω για την σειρα προτεραιοτητας,το σωστο ειναι να τηρειται,ασχετα με τον τροπο πληρωμης.Κατι που σε αυτη την περιπτωση μαλλον δεν εγινε. Φανταζεστε να πληρωσει καποιος με πιστωτικη,να τραβηχτουν τα χρηματα και να φαει ακυρο?Ακομα χειροτερα. Που να προλαβουμε να παραγγειλουμε,αφου σε 2ωρες οπως γραφετε ηταν εξαντλημενο και 1 ωρα μετα αλλαξε η τιμη του στην κανονικη. Ομως ποσες ωρες πριν ανοιξει το θεμα ο TS υπηρχε η "προσφορα"?
g8777 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Πάντως δε γίνεται να τα δίνουν χωρίς να τηρούν τη σειρά προτεραιότητας. Αυτό είναι χειρότερο, πολύ χειρότερο, απο το να ήταν λάθος η τιμή. Ακριβως! Προχωρησα σε παραγγελια του κινητου μεσω αντικαταβολης μεσα σε μιση ωρα απο τοτε που ανεβηκε η προσφορα.Δεν ειχα πολλες ελπιδες για παραλαβη, αλλα εχω φριξει με αυτα που διαβαζω σημερα. Κυριοι του μαγαζιου, μπορειτε να μας πειτε ποιο ειναι το σκεπτικο σας πισω απο αυτην την αποφαση; Πελατες 2 ταχυτητων; Η Αθηνα και το Αιγαλεω να ψωνιζει ακι οι υπολοιποι να... ; Τι σημαινει "οποιος παει απο κει παραλαμβανει και οι πρωτοι 50 με αντικαταβολη;" Νεα εμπορικα ηθη... Εννοειται οτι θα πεσει αρνητικη στο skroutz, οχι για την μη εκπληρωση της παραγγελιας, αλλα για την κατηγοριοποιηση των πελατων τους σε πατρικιους και πληβειους. edit: Απιστευτα πραγματα!! Με το που πατησα υποβολη το ποστ με πηραν τηλ για να επιβεβαιωσουν την παραγγελια!! Δευτερα γινεται αποστολη. Εννοειται οτι αυτο δεν αναιρει τα οσα εγραψα παραπανω, μιας και θα υπαρχουν παιδια που δεν θα παραλαβουν επειδη μενουν επαρχια.
alpo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παιδιά το παρήγγειλα το κινητό πριν ανοίξει αυτό το topic αφού το εντόπισα εντελώς στην τύχη. Κι εκείνη την ώρα ήταν φυσικά διαθέσιμο. Δεν μου ήρθε email επιβεβαίωσης αλλά το πρωί με πήρε η κοπέλα να μου ακυρωσει. Είχα μια υποψία ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο.Μπαινω όμως τώρα εδώ και πέφτω απ τα σύννεφα διαβάζοντας ότι τελικά κάποιο το πήραν ήδη και κάποιοι άλλοι θα το παραλάβουν από Δευτέρα σε αυτή την τιμή. Επικοινώνησα τώρα πάλι μαζί τους και περιμένω την εξέλιξη. Θα ξανακοιτάξουν την παραγγελία και θα με ενημερώσουν. Edit: Πριν λίγο επικοινώνησαν μαζί μου, επιβεβαίωσαν την παραγγελία μου και με ενημέρωσαν ότι θα αποσταλεί την Δευτέρα με ACS. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κατάστημα!
Antwni Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ας αλλάξει και ο τίτλος αφού κάποιοι θα παραλάβουν.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Απ'οτι φαινεται δινουν οσες συσκευες θελουν σε οσους θελουν. Αν μαζευτουν μερικες δεκαδες ατομα που παρηγγειλαν και δεν παρελαβαν ποτε και κανουν καταγγελια δεν θα εχουν αδικο παντως. Μιση ντροπη δικη τους μιση δικη μας.
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ας αλλάξει και ο τίτλος αφού κάποιοι θα παραλάβουν. Δεν υπαρχει λογος να αλλαξει ο τιτλος γιατι ουτως ή αλλως η προσφορα δεν ισχυει πλεον και εχει αλλαξει και η τιμη.
Red21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Σιγουρα απλα το 5 ειναι το πιο αποτυχιμενο μοντελο της σειρας s και ισως ψαχνουν τροπους να ξεστοκαρουν σιγα σιγα.. Δεν ξερω τι λες εσυ φιλε μου....... Παντως εγω διαβαζω σε reviews οτι ειναι το ΜΟΝΟ απο την σειρα S που δεν εχει lag λογω του touchwiz και οτι εχει ΤΡΟΜΕΡΗ καμερα ..... Επισης, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ειναι ακομα η ναυαρχιδα της Samsung στα Smartphones (δεν βαζω μεσα το note 4 μιας και το θεωρω αλλη κατηγορια), δεν ειναι δυο γενιες πισω δηλαδη οπως παραδειγματος χαριν το lg g2 που παιζει σε παραπλησια (λιγο χαμηλοτερα το 16αρι χωρις επεκταση μνημης) τιμη!! Επομενως, 260 ευρω ειναι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΗ.....αν μου βρεις κατι καλυτερο επωνυμο στα ιδια περιπου λεφτα θα σε παραδεκτω!!! μόλις με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα να επιβεβαίωσή την παραγγελία Δευτέρα θα φύγει με κούριερ το δέμα Ακριβως! Προχωρησα σε παραγγελια του κινητου μεσω αντικαταβολης μεσα σε μιση ωρα απο τοτε που ανεβηκε η προσφορα.Δεν ειχα πολλες ελπιδες για παραλαβη, αλλα εχω φριξει με αυτα που διαβαζω σημερα. Κυριοι του μαγαζιου, μπορειτε να μας πειτε ποιο ειναι το σκεπτικο σας πισω απο αυτην την αποφαση; Πελατες 2 ταχυτητων; Η Αθηνα και το Αιγαλεω να ψωνιζει ακι οι υπολοιποι να... ; Τι σημαινει "οποιος παει απο κει παραλαμβανει και οι πρωτοι 50 με αντικαταβολη;" Νεα εμπορικα ηθη... Εννοειται οτι θα πεσει αρνητικη στο skroutz, οχι για την μη εκπληρωση της παραγγελιας, αλλα για την κατηγοριοποιηση των πελατων τους σε πατρικιους και πληβειους. edit: Απιστευτα πραγματα!! Με το που πατησα υποβολη το ποστ με πηραν τηλ για να επιβεβαιωσουν την παραγγελια!! Δευτερα γινεται αποστολη. Εννοειται οτι αυτο δεν αναιρει τα οσα εγραψα παραπανω, μιας και θα υπαρχουν παιδια που δεν θα παραλαβουν επειδη μενουν επαρχια. Παιδια οσοι ειδοποιηθηκατε τηλεφωνικα οτι η παραγγελια σας θα φυγει Δευτερα....τι γραφει στην κατασταση της παραγγελιας??
Antwni Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δεν υπαρχει λογος να αλλαξει ο τιτλος γιατι ουτως ή αλλως η προσφορα δεν ισχυει πλεον και εχει αλλαξει και η τιμη. Δεν είναι μόνο άκυρα μέσα όπως λέει ο τίτλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα