kirileman Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 πλεον ο οτε δεν ειναι κρατικος ασχετα με την νοοτροπια οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να φτιαξει αλλα αστικα κεντρα.λιγο τον νοιαζει τον οτε αμα παιζεις 3mbit.Για τον οτε το μελλον ειναι τα kv οποτε αλλα αστικα κεντρα δεν θα φτιαχτουν. ναι τα αστικα κεντρα ειναι δαφνης,ηλιουπολης,βυρωνα,γλυφαδας,τερψιθεας,βουλας,βαρης,κορωπι,καλαμακι. η αργυρουπολη ο αγιος δημητριος εξυπηρετουνται απο γειτονικα αστικα. το ιδιο και ο αλιμος. Από το αστικό κέντρο της Ηλιούπολης μέχρι την Τερψιθέα και την παραλία, υπήρχε μια τεράστια τρύπα. Μιλάμε για ένα μεγάλο κομμάτι της Ηλιούπολης, όλη η Αργυρούπολη, Καλαμάκι, όλο το Ελληνικό, από το βουνό μέχρι τη θάλασσα το απόλυτο χάος. Από αυτούς τους δήμους περνάει η Λ. Βουλιαγμένης, η Αλίμου και η Λ. Ποσειδώνος, κάτι καντούνια, δηλαδή. Απορώ πώς την πάλευαν τόσα χρόνια οι εταιρείες που στεγάζονταν εκεί.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Από το αστικό κέντρο της Ηλιούπολης μέχρι την Τερψιθέα και την παραλία, υπήρχε μια τεράστια τρύπα. Μιλάμε για ένα μεγάλο κομμάτι της Ηλιούπολης, όλη η Αργυρούπολη, Καλαμάκι, όλο το Ελληνικό, από το βουνό μέχρι τη θάλασσα το απόλυτο χάος. Από αυτούς τους δήμους περνάει η Λ. Βουλιαγμένης, η Αλίμου και η Λ. Ποσειδώνος, κάτι καντούνια, δηλαδή. Απορώ πώς την πάλευαν τόσα χρόνια οι εταιρείες που στεγάζονταν εκεί. με 2 Mbit ταχυτητες.ολη η λεωφορος αλιμου καπου εκει επιανε σε ταχυτητα .δεν ηταν μονο θεμα αποστασης αλλα και καλωδιου το οποιο ειναι σε χαλια κατασταση σε αρκετα καφαο.καποια στιγμη σε καποιο καφαο περασαν καινουριο για παραπανω ζευγη και επαιξαν λιγο καλυτερα.απο εκει και περα πας σε μισθωμενα με bonding γραμμων ,σε μικροκυματικα σε οπτικες ινες(για τις εταιρειες) γιατι για τον ιδιωτη ειναι εκτος budget.και δεν ειναι μονο εκει αυτα ειναι και σε αλλες περιοχες βορεις και προς αχαρνες μενιδι καματερο κοκκινο μυλο μεταμορφωση
kirileman Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 με 2 Mbit ταχυτητες.ολη η λεωφορος αλιμου καπου εκει επιανε σε ταχυτητα .δεν ηταν μονο θεμα αποστασης αλλα και καλωδιου το οποιο ειναι σε χαλια κατασταση σε αρκετα καφαο.καποια στιγμη σε καποιο καφαο περασαν καινουριο για παραπανω ζευγη και επαιξαν λιγο καλυτερα.απο εκει και περα πας σε μισθωμενα με bonding γραμμων ,σε μικροκυματικα σε οπτικες ινες(για τις εταιρειες) γιατι για τον ιδιωτη ειναι εκτος budget.και δεν ειναι μονο εκει αυτα ειναι και σε αλλες περιοχες βορεις και προς αχαρνες μενιδι καματερο κοκκινο μυλο μεταμορφωση Καλά, εκεί σε ορισμένα σημεία ούτε πεζοδρόμια δεν έχουν, αλλά τουλάχιστον παίζουν κάτι τιμές ζώνης 650 ευρώ και λες "δε γ@μιέται", όταν οι αντίστοιχες στη Γλυφάδα είναι από 1.700 έως 4.600 (στη Διαδόχου Παύλου... LOL). Εκεί το αργό ίντερνετ με το καιρό αρχίζει και πονάει. Φυσικά, τώρα έχουν επιτέλους τον τίτλο της περιοχής με τις υψηλότερες ταχύτητες στην Ελλάδα, έπιασαν τόπο τα λεφτά τους, LOL ξανά. Αύριο μου έρχεται ο VDSL Router!!! Θα αναστενάξει. HOL τελικά;
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ναι HOL. Έχω χρόνια HOL. Απλά πριν ένα μήνα έκανα μετακόμιση της γραμμής στο νέο σπίτι και αμέσως αίτηση για VDSL. Αν πηγαίνει καλά, θα κατεβάζω ότι 'ναι και θα το σβήνω.Θα βγάλω Off το Router σε ένα μήνα.
Heatspreader Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ερώτηση:Το VDSL Router που θα λάβω σήμερα το κουμπώνω στην adsl γραμμή μου; Θα παίξει έτσι δεν είναι; Απ' ότι ξέρω έχουν προς τα πίσω συμβατότητα.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ερώτηση: Το VDSL Router που θα λάβω σήμερα το κουμπώνω στην adsl γραμμή μου; Θα παίξει έτσι δεν είναι; Απ' ότι ξέρω έχουν προς τα πίσω συμβατότητα. yes.τα dslam του οτε παιζουν adsl ή vdsl αυτοματα αναλογως τι θα κουμπωσει πανω το ιδιο και τα ρουτερ
Heatspreader Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Κάτσε περίμενε.Τι εννοείς; Μπορεί να μου έχει ενεργοποιηθεί το vdsl και όταν βάλω τον vdsl router να παίξει vdsl; Μάλλον όχι γιατί θα έπαιζα στα 24Mbit adsl με τον παλιό adsl router μιας και θα έπαιρνα από το KV και όχι από το αστικό κέντρο. Σωστά; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2015 από Heatspreader
goana12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Κάτσε περίμενε. Τι εννοείς; Μπορεί να μου έχει ενεργοποιηθεί το vdsl και όταν βάλω τον vdsl router να παίξει vdsl; Μάλλον όχι γιατί θα έπαιζα στα 24Mbit adsl με τον παλιό adsl router. Σωστά; Επειδη αυτη την στιγμη εχεις adsl απο το Α.Κ της HOL, βαζοντας το ρουτερ πιθανοτατα θα συγχρονισεις και παλι σε adsl, με την τωρινη (περιπου) ταχυτητα σου... Για να παιξεις vdsl θα χρειαστει να γυρισει ο ΟΤΕ την γραμμη σου στην καμπινα, ωστε να κουμπωσει σε vdsl καρτα. Εκτος αν μεχρι να ερθει το ρουτερ, εχει ολοκληρωθει η διαδικασια και τα βρεις ετοιμα...
Heatspreader Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ε ναι, έτσι το σκέφτηκα και εγώ και έτσι ήταν. Έβαλα το Router και ήταν το ίδιο.
Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Συνδέομαι κάπως έτσι. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι;ADSL2+ δεν πρέπει κανονικά; Edit: Άφησα μόνο το "ADSL_2plus AnexM"
kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Στο δικό μου μόντεμ, είναι όλα ενεργοποιημένα εκτός από τα ADSL_re-adsl (Annex L) ADSL_ANSI_T1.413 (ANSI T1.413) ADSL_G.dmt.bis_AnxM
goana12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Συνδέομαι κάπως έτσι. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι; ADSL2+ δεν πρέπει κανονικά; modulation type zte.JPG Edit: Άφησα μόνο το "ADSL_2plus AnexM" zte adsl info.JPG Μια χαρα ειναι... και μενα ετσι ακριβως ειναι κλικαρισμενα... αν σου ερθει το vdsl θα συνδεθεις αυτοματα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 καλορίζικη! όχι ιδιαίτερα μεγάλο το max rate όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα