Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν φαντάζεται κάποιος πως ανυπομονώ για το vdsl. Σκέφτομαι μήπως με πάρουν και μου πουν ότι τελικά δεν υποστηρίζει.

Η μεγαλύτερη ταχύτητα που είχα ποτέ είναι τώρα με 8.5Mbit, άντε 9Mbit. Πριν είχα πάντα 3.5Μbit έως 5Μbit.

Φαντάζομαι εγώ γιατί βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια θέση! Αυτή τη στιγμή έχω συγχρονισμό 8588kbps. Εδώ και 1 μήνα έλεγε στο site του ΟΤΕ ότι θα είναι διαθέσιμο το Μαιο. Τώρα πάλι λέει μη διαθέσιμο! Τα νεύρα μου χάλια. Και δεν είναι μόνο αυτό, εδώ και 2 βδομάδες έχω αποσυγχρονισμο σχεδόν καθημερινά!!
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλησα με την HoL και έχει δρομολογηθεί. Περιμένω το Router.
Αλλά όσο να' ναι είμαι επιφυλακτικός.

Πραγματικά, αν ήμουν στα 10Mbit θα ήμουν πιο ήσυχος. Θέλω να δω να κατεβαίνει κάτι με 1mb/s. Καημό το έχω. :(

Δημοσ.

Μίλησα με την HoL και έχει δρομολογηθεί. Περιμένω το Router.

Αλλά όσο να' ναι είμαι επιφυλακτικός.

Πραγματικά, αν ήμουν στα 10Mbit θα ήμουν πιο ήσυχος. Θέλω να δω να κατεβαίνει κάτι με 1mb/s. Καημό το έχω. :(

θα το δεις no worries.ολα θα πανε καλα και νεες ταχυτητες πλεον.

Φαντάζομαι εγώ γιατί βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια θέση! Αυτή τη στιγμή έχω συγχρονισμό 8588kbps. Εδώ και 1 μήνα έλεγε στο site του ΟΤΕ ότι θα είναι διαθέσιμο το Μαιο. Τώρα πάλι λέει μη διαθέσιμο! Τα νεύρα μου χάλια. Και δεν είναι μόνο αυτό, εδώ και 2 βδομάδες έχω αποσυγχρονισμο σχεδόν καθημερινά!!

δωστο βλαβη και υπομονη για vdsl

Δημοσ.

Δεν φαντάζεται κάποιος πως ανυπομονώ για το vdsl. Σκέφτομαι μήπως με πάρουν και μου πουν ότι τελικά δεν υποστηρίζει.

Η μεγαλύτερη ταχύτητα που είχα ποτέ είναι τώρα με 8.5Mbit, άντε 9Mbit. Πριν είχα πάντα 3.5Μbit έως 5Μbit.

Πριν τη vdsl, εδώ στα νότια οι ταχύτητες ήταν 2-3 Mbps.

Δημοσ.

Πριν τη vdsl, εδώ στα νότια οι ταχύτητες ήταν 2-3 Mbps.

φαντασου οτι υπαρχουν και περιοχες που δεν παιζουν ουτε 1 Mbit και περιοχες που δεν μπορεις καν να βαλεις adsl:(

Δημοσ.

φαντασου οτι υπαρχουν και περιοχες που δεν παιζουν ουτε 1 Mbit και περιοχες που δεν μπορεις καν να βαλεις adsl:(

Εντός λεκανοπεδίου; 9 χιλιόμετρα από το Σύνταγμα; Δε νομίζω.

Δημοσ.

παλαια πεντελη.μεχρι προτεινως χαλια ταχυτητα.προποδες παρνηθης επισης.λιγοτερο απο 1mbit.και ειναι και επαρχια οχι μονο αθηνα.

οχι κοντα στο συνταγμα παιζουν μια χαρα αφου ειναι 800 αστικα κεντρα το ενα κοντα στο αλλο.

σολωνος,κολωνου,αθηνας,καρωλος,και αλλα.

Απλα δεν το παμε τι ειναι κοντα στην αθηνα γιατι η αθηνα δεν ειναι μονο το κεντρο.οπως και δεν μιλαμε μονο για νομο αττικης.και η επαρχια εχει ψυχη.

Δημοσ.

παλαια πεντελη.μεχρι προτεινως χαλια ταχυτητα.προποδες παρνηθης επισης.λιγοτερο απο 1mbit.και ειναι και επαρχια οχι μονο αθηνα.

οχι κοντα στο συνταγμα παιζουν μια χαρα αφου ειναι 800 αστικα κεντρα το ενα κοντα στο αλλο.

σολωνος,κολωνου,αθηνας,καρωλος,και αλλα.

Απλα δεν το παμε τι ειναι κοντα στην αθηνα γιατι η αθηνα δεν ειναι μονο το κεντρο.οπως και δεν μιλαμε μονο για νομο αττικης.και η επαρχια εχει ψυχη.

Δε μιλάμε για επαρχία όπου είναι αναμενόμενη η διαφορά φάσης στην υλοποίηση βασικών υποδομών και τις τεχνολογικές εξελίξεις σε σχέση με τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά για δήμους όπως Άλιμος, Αργυρούπολη, Γλυφάδα όπου μέχρι πριν από 3 χρόνια η μέση ταχύτητα δε ξεπερνούσε τα 3 Mbps. Οι δε ιδιοκτήτες ακινήτων σε "πλούσιες" περιοχές όπως η Γλυφάδα και η Βούλα (με εξωφρενικές τιμές ζώνης, φορολόγηση κλπ) είχαν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται για την έλλειψη βασικών υποδομών όπως το γρήγορο ίντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωστός μου που ψάχνει για αγορά σπιτιού ρωτάει τους μεσίτες για την ταχύτητα του Internet στην περιοχή. Εκείνοι τον κοιτάνε χωρίς να καταλαβαίνουν τι εννοεί. Λογικό πάντως κάποιος να βάζει και αυτό το κριτήριο.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μιλάμε για επαρχία όπου είναι αναμενόμενη η διαφορά φάσης στην υλοποίηση βασικών υποδομών και τις τεχνολογικές εξελίξεις σε σχέση με τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά για δήμους όπως Άλιμος, Αργυρούπολη, Γλυφάδα όπου μέχρι πριν από 3 χρόνια η μέση ταχύτητα δε ξεπερνούσε τα 3 Mbps. Οι δε ιδιοκτήτες ακινήτων σε "πλούσιες" περιοχές όπως η Γλυφάδα και η Βούλα (με εξωφρενικές τιμές ζώνης, φορολόγηση κλπ) είχαν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται για την έλλειψη βασικών υποδομών όπως το γρήγορο ίντερνετ.

δεν διαφωνω οτι στην επαρχια ειναι ολα πιο αργα αλλα για το δευτερο διαφωνω.επειδη ο αλλος ξαφνικα αποφασισε να χτιισει σπιτι στο ντραφι πχ που ειναι πλουσια περιοχη και ακριβη αλλα ξερει οτι το αστικο κεντρο ειναι στην παλληνη μετα του φταιει ο οτε?οπως εχω πει τις περισσοτερες φορες διαλεγεις.ή καλη περιοχη και καλο σημέίο η γρηγορο ιντερνετ.ή οτι ο αλλος εχτισε στους προποδες της παρνηθας σπιτι.το ιδιο και για βουλα γλυφαδα.οτι ο αλλος πηγε πανοραμα γλυφαδας και εχτισε σπιτι πριν 5 χρονια οταν ξερει οτι εδω και 20 χρονια το αστικο κεντρο ειναι 5 χιλιομετρα μακρυα δεν φταιει ο οτε.γιατι πρωτα φτιαχνεται ο οτε και μετα οι χλιδατες μαιζονετες.οποτε για μενα δεν παραπιονουνται.εν γνωση του ο καθενας μετακομισε και εχτισε εκει.μου θυμιζει το περαμα.υπηρχαν οι δεξαμενες τοσα χρονια εκει πηγαν τωρα 200 ατομα και εχστισαν σπιτια και λενε να φυγουν οι δεξαμενες απο εκει.και αφου ο χλιδατος κυριος εχει πχ μισο μυρριο να χτισει σπιτι γλυφαδα ας παρει 2 adsl να τις κανει bonding.τα αστικα κεντρα ειναι εκει που ειναι εδω και πολυ χρονια.δεν ειναι οτι εγιναν τα σπιτια το adsl ηταν ηδη στην ζωη μας και ο οτε εβαλε το αστικο κεντρο αλλου.

Γνωστός μου που ψάχνει για αγορά σπιτιού ρωτάει τους μεσίτες για την ταχύτητα του Internet στην περιοχή. Εκείνοι τον κοιτάνε χωρίς να καταλαβαίνουν τι εννοεί. Λογικό πάντως κάποιος να βάζει και αυτό το κριτήριο.

σορρυ αλλα  ο γνωστος σου..... για τους παρακατω λογους.

α.ο μεσιτης σιγα μην ξερει τις ταχυτητες.

β.ο γνωστος σου αυτος ψαχνει καλη ταχυτητα αυτος ας δει που θα μετακομισει και ποσο κοντα στο αστικο κεντρο θα ειναι.

γ.ο μεσιτης δεν γινεται να ξερει αν υπαρχουν kv αν ο αλλος θελει να παει σε παροχο που θα παρει απο kv.

δ.ο μεσιτης πχ του λεει 20 Mbit και ο αλλος αγοραζει το σπιτι και μετα απο ενα μηνα βαζει ιντερνετ και εχει 5 Mbit. Τι θα πει στον μεσιτη οτι με κοροιδεψες?η ας πουμε οτι πραγματι η περιοχη παιζει 20 Mbit αλλα το συγκεκριμενο καφαο ειναι χαλια και πιανει 5 Mbit και ο οτε δεν κανει τιποτα.τοτε τι θα του πει?

ε.στην λιστα των kv μπαινουν συνεχεια καινουρια αστικα κεντρα.

Δημοσ.

@poulinos σαφώς και διαφωνώ και βέβαια στο πχ Ντραφι θα έπρεπε να υπάρχει minimum adsl τλφ νερό και αποχέτευση ρευμα δρόμοι κλπ, δεν ξέρω ποιος πρέπει τα τα βάλει ο οτε ο Γιώργος ο Μήτσος, αλλά αν το κράτος εισπράττει και εκδίδει άδειες θα πρέπει να φροντίσει και για την υποδομή αλλιώς αν δεν είναι ικανό να κάνει κάτι τέτοιο να μην δίνει άδειες οικοδόμησης

• Like 1
Δημοσ.

Αν και offtopic το θέμα αυτό, αφού το νήμα αφορά στο vdsl της Hol, όπως είπε και ο poulinos, αν περιμένει ο φίλος σου να μάθει από τους μεσίτες σε ποιες περιοχές έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, για να καταλάβει αν θα έχει adsl ή vdsl στο νέο σπίτι που θα αγοράσει, μάλλον θα αργήσει πολύ ή δεν θα μπορέσει ποτέ να πετύχει το στόχο του.

Υπάρχουν, όμως, δύο sites, που γνωρίζω, από τα οποία μπορείς να πάρεις, χοντρικά, πληροφορίες για το τι συμβαίνει σε μερικές περιοχές, τουλάχιστον, της Αθήνας.

Στο πρώτη καταγράφονται από τους συνδρομητές που το επιθυμούν οι συνδέσεις τους στο ίντερνετ και έτσι υπάρχει μια χοντρική εικόνα των πραγματικών ταχυτήτων αλλά με το μειονέκτημα ότι δεν είναι αρκετό το δείγμα σε ορισμένες περιοχές και στο δεύτερο καταγράφονται τα KV του ΟΤΕ (είτε τα παλιά με adsl είτε τα νέα με vdsl) και μπορείς να πάρεις μια άλλη εικόνα (συμπληρωματική ή όχι της προηγούμενης) με το μειονέκτημα της ενδεχόμενης μη (πλήρους ή και μερικής) καταγραφής τους σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

• Like 1
Δημοσ.

@poulinos σαφώς και διαφωνώ και βέβαια στο πχ Ντραφι θα έπρεπε να υπάρχει minimum adsl τλφ νερό και αποχέτευση ρευμα δρόμοι κλπ, δεν ξέρω ποιος πρέπει τα τα βάλει ο οτε ο Γιώργος ο Μήτσος, αλλά αν το κράτος εισπράττει και εκδίδει άδειες θα πρέπει να φροντίσει και για την υποδομή αλλιώς αν δεν είναι ικανό να κάνει κάτι τέτοιο να μην δίνει άδειες οικοδόμησης

δεν διαφωνω αλλα επειδη ειμαστε στην ελλαδα και ξερεις οτι αυτα δεν θα γινουν συντομα τοτε απο την στιγμη που το ξερεις απλα δεν πας να μεινεις εκει.αν σου πω εγω πχ σαν κρατος οτι ξερεις τι σε 10 χρονια θα βαλω εκει ιντερνετ θα βαλω εκει αποχετευση και εσυ πας και μεινεις εκει σε ενα χρονο ε ναι δεν φταιει το κρατος ουτε φταιει ο οτε.κοινως U know what u will get. ΤΟ κρατος οχι οτι ειμαι μαζι του σου λεει πουλαω εκει.στο χερι του καθενος ειναι να ψαξει να δει τι θα παρει οταν παει εκει.αν περιμενει απο μεσιτη αν περιμενει απο κρατος οκ αυτος θα βγει χαμενος

Δημοσ.

Ακριβώς, ή να τις φορολογεί λιγότερο. Και δε μιλάω για απομακρυσμένες περιοχές πάνω σε βουνά με αλεπούδες και λύκους που γνώρισαν ξαφνικά ραγδαία οικοδομική ανάπτυξη σε βαθμό που το κράτος δεν πρόλαβε να εξυπηρετήσει με τις κατάλληλες υποδομές, αλλά για παραθαλάσσιες περιοχές όπως Άλιμος, Ελληνικό, Γλυφάδα (κάτω), δηλαδή κεντρικότατες περιοχές ελάχιστα χιλιόμετρα από την Ομόνοια, με τεράστιους οδικούς άξονες, επιχειρήσεις, μαρίνες, ένα πρώην αεροδρόμιο κλπ. Δείτε το χάρτη των αστικών κάντρων και θα διαπιστώσετε ότι στην προ-vdsl εποχή, στα νότια προάστεια δεν υπήρχε τίποτα, ο χάρτης από Άλιμο/Αργυρούπολη και κάτω ήταν σχεδόν κενός.

Δημοσ.

πλεον ο οτε δεν ειναι κρατικος ασχετα με την νοοτροπια οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να φτιαξει αλλα αστικα κεντρα.λιγο τον νοιαζει τον οτε αμα παιζεις 3mbit.Για τον οτε το μελλον ειναι τα kv οποτε αλλα αστικα κεντρα δεν θα φτιαχτουν.

ναι τα αστικα κεντρα ειναι δαφνης,ηλιουπολης,βυρωνα,γλυφαδας,τερψιθεας,βουλας,βαρης,κορωπι,καλαμακι.

η αργυρουπολη ο αγιος δημητριος εξυπηρετουνται απο γειτονικα αστικα. το ιδιο και ο αλιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...