poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τι να πω; Μακάρι να έχω VDSL! Λογικά από βδομάδα θα ξέρω. Σήμερα ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ για τη μεταφορά, περιμένω τώρα ενημέρωση για το πότε θα έρθει τεχνικός της HOL. εφοσον βλεπεις νεα Kv αργα η γρηγορα θα δωθει vdsl απο εκει.
Heatspreader Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Στο σπίτι της κοπέλας μου τελικά υπάρχει διαθεσιμότητα. Το είδα στο Site χθες. Αλλάζουν γρήγορα τα πράγματα φαίνεται.Οπότε λογικά και εγώ στο δικό μου θα έχω. Την Τρίτη θα έρθει τεχνικός της HOL. Φαντάζομαι την ίδια μέρα θα έχω Internet.
kirileman Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Στο σπίτι της κοπέλας μου τελικά υπάρχει διαθεσιμότητα. Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία να μη μείνετε μαζί. 1
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Στο σπίτι της κοπέλας μου τελικά υπάρχει διαθεσιμότητα. Το είδα στο Site χθες. Αλλάζουν γρήγορα τα πράγματα φαίνεται. Οπότε λογικά και εγώ στο δικό μου θα έχω. Την Τρίτη θα έρθει τεχνικός της HOL. Φαντάζομαι την ίδια μέρα θα έχω Internet. εκτος αν υπαρχει οποιαδηποτε βλαβη στην γραμμη σου.οτι ο οτε πχ ηρθε και εφερε την γραμμη μεχρι τον κατανεμητη ή την χωνευτη δεν σημαινει παντα οτι η γραμμη παιζει. Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία να μη μείνετε μαζί. λολ.ελα αγαπη μου παντρεψου με εχω και vdsl. 1
Heatspreader Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία να μη μείνετε μαζί. Η αλήθεια είναι πως το χρησιμοποιούσα ως δικαιολογία...
Heatspreader Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 9Mbit στο νέο σπίτι. Την Παρακευή που θα έχει φανεί στο σύστημα ή μεταφορά θα μου πουν αν μπορώ να έχω vdsl.
mandipl Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 καλησπερα , μενω πλατεια δημοκρατειας στην θεσσαλονικη (κεντρο) ...καμια εταιρια δεν φαινεται να δινει vdsl εδω παρολο που τα κεντρικα του Ote ειναι 300 μ απο το σπιτι μου ...πως το καταφεραν αυτο ? εντωμεταξυ μονο στο site της wind μου λεει οτι εχουν διαθεσιμοτητα ...μουφα ?
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το ότι έχουν εγκατάσταση για vdsl δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πουλάει κιόλας.Υπάρχουν διάφορες διαδικασίες για τις εταιρίες και οδηγίες από την ΕΕΤΤ.
goana12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 καλησπερα , μενω πλατεια δημοκρατειας στην θεσσαλονικη (κεντρο) ...καμια εταιρια δεν φαινεται να δινει vdsl εδω παρολο που τα κεντρικα του Ote ειναι 300 μ απο το σπιτι μου ...πως το καταφεραν αυτο ? εντωμεταξυ μονο στο site της wind μου λεει οτι εχουν διαθεσιμοτητα ...μουφα ? Oχι απαραιτητα μουφα... Στα Α.Κ (αντιθετα με τα KV που εξαρτωνται ολοι απο τον ΟΤΕ) η καθε μια εταιρια εχει δικο της dslam για ADSL & VDSL. Τωρα γιατι δινει μονο η WIND δεν μπορω να γνωριζω... Δεν αποκλειεται παντως να εχει σχεση και η ΕΕΤΤ οπως προαναφερθηκε απο τον Ηeatspreader... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 εντωμεταξυ μονο στο site της wind μου λεει οτι εχουν διαθεσιμοτητα ...μουφα ? Αν όλοι οι υπόλοιποι δεν δίνουν διαθεσιμότητα τότε λογικά η διαθεσιμότητα της Wind οφείλεται σε πιο "ελαστικά" όρια... Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις αίτηση σε αυτή μόνο και μόνο επειδή και καλά θα έχεις VDSL κι όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα βλέπεις ένα απαράδεκτο συγχρονισμό για VDSL με αποτέλεσμα να σου προτείνει ως λύση να σε γυρίσει σε ADSL. Οπότε από το πουθενά καβάτζωσε ένα πελάτη, που λογικά δεν ήθελε να είναι στη Wind για ADSL... Btw, πόσο downstream line attenuation έχεις? 1
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Σήμερα επικοινώνησα με τη HOL και μου είπαν πως υπάρχει διαθεσιμότητα και πως η αίτηση προχωράει.Θα με πάρουν τηλέφωνο να μου δώσουν το νέο ρούτερ πρώτα.Δεν το πολυπιστεύω ρε παιδιά, τι να πω...;
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 καλησπερα , μενω πλατεια δημοκρατειας στην θεσσαλονικη (κεντρο) ...καμια εταιρια δεν φαινεται να δινει vdsl εδω παρολο που τα κεντρικα του Ote ειναι 300 μ απο το σπιτι μου ...πως το καταφεραν αυτο ? εντωμεταξυ μονο στο site της wind μου λεει οτι εχουν διαθεσιμοτητα ...μουφα ? αν εισαι 300 μετρα τοτε δεν εχεις ουτε 10 attenuation οποτε απο το αστικο κεντρο βαζεις vdsl για πλακα σε ολους τους παροχους που δινουν απο το αστικο κεντρο.εκτος αν το καλωδιο δεν ειναι 300 μετρα και κανει το γυρο του κοσμου αλλα αυτο θα φανει απο το attenuation.εχω δει πελατες με 20 attenuation να δοκιμαζουν να τους βαλουν σε vdsl Αν όλοι οι υπόλοιποι δεν δίνουν διαθεσιμότητα τότε λογικά η διαθεσιμότητα της Wind οφείλεται σε πιο "ελαστικά" όρια... Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις αίτηση σε αυτή μόνο και μόνο επειδή και καλά θα έχεις VDSL κι όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα βλέπεις ένα απαράδεκτο συγχρονισμό για VDSL με αποτέλεσμα να σου προτείνει ως λύση να σε γυρίσει σε ADSL. Οπότε από το πουθενά καβάτζωσε ένα πελάτη, που λογικά δεν ήθελε να είναι στη Wind για ADSL... Btw, πόσο downstream line attenuation έχεις? απλα νομιζω οτι μπορεις να πεις ακυρο τελειως χωρις να πληρωσεις κατι αν δεν παιξεις vdsl Oχι απαραιτητα μουφα... Στα Α.Κ (αντιθετα με τα KV που εξαρτωνται ολοι απο τον ΟΤΕ) η καθε μια εταιρια εχει δικο της dslam για ADSL & VDSL. Τωρα γιατι δινει μονο η WIND δεν μπορω να γνωριζω... Δεν αποκλειεται παντως να εχει σχεση και η ΕΕΤΤ οπως προαναφερθηκε απο τον Ηeatspreader... απο το αστικο κεντρο δεν απαγορευει κατι η εεττ για vdsl. επισης μια μικρη τεχνικη διορθωση αν μου επιτρεπεις.το dslam ειναι ιδιο για adsl/vdsl.απλα κουμπωνουν πανω καρτα vdsl αντι για μονο adsl.δηλαδη μια καρτα απο ολες ή και παραπανω ειναι για vdsl/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 απλα νομιζω οτι μπορεις να πεις ακυρο τελειως χωρις να πληρωσεις κατι αν δεν παιξεις vdsl συν άλλες πόσες μέρες για να μεταφερθείς σε άλλο ISP κι επειδή γνωρίζει η Wind πως ο περισσότερος κόσμος δεν έχει την υπομονή για κάτι τέτοιο, συνήθως καβατζώνει πελάτη από το πουθενά...
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 συν άλλες πόσες μέρες για να μεταφερθείς σε άλλο ISP κι επειδή γνωρίζει η Wind πως ο περισσότερος κόσμος δεν έχει την υπομονή για κάτι τέτοιο, συνήθως καβατζώνει πελάτη από το πουθενά... επειδη ειναι αλλαγη οριου και οχι νεος βροxος θα σε αλλαξουν γρηγορα.επισης δεν ξεω αν η wind θα σε κοψει same day οποτε δεν πιστευω να εχεις μεγαλο downtime.βεβαια το ποσο downtime θελεει ο καθενας ειναι αλλη ιστορια.
mandipl Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 αν εισαι 300 μετρα τοτε δεν εχεις ουτε 10 attenuation οποτε απο το αστικο κεντρο βαζεις vdsl για πλακα σε ολους τους παροχους που δινουν απο το αστικο κεντρο.εκτος αν το καλωδιο δεν ειναι 300 μετρα και κανει το γυρο του κοσμου αλλα αυτο θα φανει απο το attenuation.εχω δει πελατες με 20 attenuation να δοκιμαζουν να τους βαλουν σε vdsl μα οι κλασικες εταιρειες ΟΤΕ , forthnet και Hol λενε οτι δινουν μονο 24mb διαθεσιμοτητα στην διευθυνση μου ...βασικα για το upload ενδιαφερομαι περισσοτερο αλλα δεν βλεπω συντομα φως ... μου στειλέ ενας φιλος που δουλευει στην hol ολες τις διευθυνσεις για Vdsl στην θεσσαλονικη και ειναι ολες πυλαια , καλαμαρια και τουμπα ..δλδ ανατολικη θεσσνικη μονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα