Sakis ProGGresive Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια ειμαι στα 1500 μετρα απο το αστικο κεντρο του οτε μπορει να μου δωσει 30ρι vdsl ? εχω 23.5 Attenuation
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια ειμαι στα 1500 μετρα απο το αστικο κεντρο του οτε μπορει να μου δωσει 30ρι vdsl ? εχω 23.5 Attenuation εξαρτατε απο τον χαλκο σου.μπορει και ναι μπορει και οχι.λιγο οριακα εισαι με βαση το attenuation σου.αλλα ειναι και θεμα χαλκου.και στο adsl μπορει καποιος να παιζει στα 10 με τετοιο attenuation και καποιος στα 18.ετσι και εδω.αλλα γενικα ναι ειναι μεγαλο το attenuation και ειναι λιγακι δυσκολακι. Καλησπερα παιδια ειμαι στα 1500 μετρα απο το αστικο κεντρο του οτε μπορει να μου δωσει 30ρι vdsl ? εχω 23.5 Attenuation
Sakis ProGGresive Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αν τους παρω τηλ και τους ρωτησω εχω να χασω κατι ?εχω εδω και 2 μερες τους παιρνω και τους λεω οτι εγινα πελατης τους πριν απο 1.5 χρονο ακριβως επιανα 18 και τωρα ειμαι στα 10 αυτο πως γινετε ?
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αν τους παρω τηλ και τους ρωτησω εχω να χασω κατι ?εχω εδω και 2 μερες τους παιρνω και τους λεω οτι εγινα πελατης τους πριν απο 1.5 χρονο ακριβως επιανα 18 και τωρα ειμαι στα 10 αυτο πως γινετε ? και να τους παρεις τηλεφωνο δεν θα μπορουν να σου πουν.και αυτο ακριβως εννοουσα που ειπες.πριν που επαιζες 18 Mbit σημαινει οτι ο χαλκος ηταν μια χαρα οποτε και σε vdsl λογικα θα πιανες τα 30mbit.τωρα ομως που εισαι 10 αν δεν εχουν κανει καποια αλλαγη αυτοι απο τον παροχο πχ να σου εχουν αλλαξει profile τοτε κατι γινεται στο χαλκο ειτε σε σενα ειτε στον οτε.οποτε και να πας vdsl τωρα αμα δεν φτιαχτει το θεμα δεν θα παιξεις καθολου καλα.μπορει να ειναι και κατι μεσα στο σπιτι σου πχ καποια οξειδωση σε καποιο πριζακι.μπορει να ειναι και κατι εκει που ενωνεται η γραμμη σου με του οτε δηλαδη χωνευτη/κατανεμητη.εκει θελει δοκιμες για να δεις τι φταιει αν πιανουν τα χερια σου.εκτος αν δεχτουν να το δωσουν βλαβη και να ζητησουν απο οτε να δωσει αλλο ζευγαρι που δεν σημαινει οτι ο οτε θα δωσει καλυτερο υποχρεωτικα.ειναι ρισκο.
Sakis ProGGresive Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ευχαριστω για την βοηθεια σου θα παρω ενα τηλεφωνο δεν εχω να χασω κατι μενω σε πολυκατοικια και ο γειτωνας μου πιανει 15 στα 5 μετρα απο εμενα για αυτο λεω και εγω ειμαι στα 10 και μου ειναι πολυ περιεργο αυτο που γινετε
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ο γειτονας μπορει να παιρνει απο αλλο καφαο οπως και απο το ιδιο να παιρνει εχει σιγουρα αλλο απερχομενο αλλο κεντρικο.μπορει να σου δωσου ναλλο ζευγαρι και να ξαναδεις 18 για παραδειγμα.αν και το 18 σε καφαο με πολλες adsl και με 23.5 attenuation ειναι ζορικο.οσο γεμιζει το καφαο με συνδρομητες τοσο χανεις ταχυτητα λογω crosstalk.
Sakis ProGGresive Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ευχαριστω για την βοηθεια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως δεν γινετε αλλα θα περασω μια βολτα αυριο απο το αστικο κεντρο εδω στα τρικαλα να μιλησω
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ε ναι αμα δουν 1500 μετρα αποσταση λογικο ειναι να σου πουν δεν γινεται.απο εκει και περα και να σε βαλουν πρεπει να το κανουν για δοκιμη.και ο καθε παροχος δυσκολο να σε κανει δοκιμη διοτι πρεπει να πληρωσει στον οτε για αλλαγη οριου και αμα δεν παιξεις να σε ξαναγυρισει στο παλιο οριο.το οποιο ειναι και λεφτα και downtime.
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το VDSL είναι γενικότερα πιο σταθερό από ADSL ή απλά μου έχει τύχει καλή γραμμή;Έτσι για την ιστορία ρωτάω.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το VDSL είναι γενικότερα πιο σταθερό από ADSL ή απλά μου έχει τύχει καλή γραμμή; Έτσι για την ιστορία ρωτάω. Σταθερό εννοείς χωρίς αποσυνδεσεις? Γενικότερα επειδή vdsl παιζει σε μικρές αποστάσεις έχει λιγότερα πρόβληματα (και πολύ πιθανών το 90%από τα προβλήματα που ακούμε να είναι εσωτερικής καλωδιωσης πάρα πρόβλημα παροχου) 1
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν έχουμε στην γειτονιά μου VDSL αλλα εάν έρθει μπορώ να βάλω λέτε? θέλω το upload δεν με νοιάζει το download SL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 950 / 8400 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 952 / 9696 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 18592727 / 279658650 Output Power (Up/Down) [dBm]: 9.5 / 16.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14.5 / 26.0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 5.7 / 6.2
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το upload δεν έχει και ουσιαστική διαφορά, σε σένα βέβαια τα πράγματα θα βελτιωθούν γιατί είσαι πολύ μακριά από το κεντρο 1
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σταθερό εννοείς χωρίς αποσυνδεσεις? Γενικότερα επειδή vdsl παιζει σε μικρές αποστάσεις έχει λιγότερα πρόβληματα (και πολύ πιθανών το 90%από τα προβλήματα που ακούμε να είναι εσωτερικής καλωδιωσης πάρα πρόβλημα παροχου) Ναι... Το Internet παίζει καφρωτά 50mbit, χωρίς να αποσυνδέσεις, κλπ... Αυτό που υποψιαζόμουν. Η κοντινή απόσταση. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν έχουμε στην γειτονιά μου VDSL αλλα εάν έρθει μπορώ να βάλω λέτε? θέλω το upload δεν με νοιάζει το download SL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 950 / 8400 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 952 / 9696 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 18592727 / 279658650 Output Power (Up/Down) [dBm]: 9.5 / 16.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14.5 / 26.0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 5.7 / 6.2 Αν έρθει θα δεις ότι αλλάζουν καμπίνες στη γειτονιά σου με τα στατιστικά που έχεις δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις από αστικό κέντρο (χοντρικά νομίζω μέχρι 1000 - 1200 μέτρα δίνουν η 20 attenuation)Το upload που λες νομίζω κάποιοι παροχοι δίνουν και 50/10 αλλά νομίζω είναι μόνο στην περίπτωση που περνεις από αστικό κέντρο Το VDSL είναι γενικότερα πιο σταθερό από ADSL ή απλά μου έχει τύχει καλή γραμμή; Έτσι για την ιστορία ρωτάω. Γνωστός που είχε θέματα με vdsl το πρόβλημα ήταν ότι ο χαλκος από το kv μέχρι το σπίτι του ήταν χάλια (μετά από μήνα βέβαια εσκαψαν και έκανα εργασίες καμιά βδομάδα και πλέον παίζει καρφοτα 50/5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα