Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ.Με το WiFi παλεύω τώρα γιατί κατεβάζει μέχρι 3Mbit. Χωρίς το τηλέφωνο πιάνει 80Mbit Max. Ε, όταν γίνει 100άρα vdsl θα έχω 80.Το πριζάκι θα το φτιάξω αυτές τις μέρες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 αν δεν είναι ιδιαίτερα μακρυά το KV παίζει να υπάρχει πρόβλημα στην καλωδίωση της πολυκατοικίας πάντως... ναι με το WiFi δυστυχώς qq όλοι μας...
Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Όχι τελικά και με το τηλέφωνο πάνω 80Mbit λέει.Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Μέσα στους τοίχους; Γιατί έτσι με το WiFi;Μέχρι 150M λέει ο Repeater και φαντάζομαι το Router θα είναι μέχρι 50Mbit τουλάχιστον. Τι διάολο;Καλά εννοείται ότι τα Playstation θα τα βάλω με ethernet και ένα Hubάκι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 δεν εννοώ μέσα στο διαμέρισμα, αλλά από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας μέχρι το διαμέρισμα... εφόσον βέβαια δεν είναι μακρυά το KV... δυστυχώς το WiFi έχει σημαντικά χαμηλότερο thoughput από την ονομαστική του ταχύτητα και είναι και half-duplex... τα 3MB/sec είναι με test στο ίδιο δωμάτιο/χώρο?
kirileman Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 αν δεν είναι ιδιαίτερα μακρυά το KV παίζει να υπάρχει πρόβλημα στην καλωδίωση της πολυκατοικίας πάντως... ναι με το WiFi δυστυχώς qq όλοι μας... Φακ γουάι φάι, καλώδιο (μετά powerline, μετά wifi). 1
jkoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Επιβεβαίωσε ότι το πρωτόκολλο στο WiFi είναι 11n (40MHz) και στις 2 ασύρματες κάρτες και η ασφάλεια να είναι σκέτο WPA2 και όχι μικτή (WPAS/WPA2) και AES.
Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δοκίμασα τόσο bg, όσο bg+n. Δοκίμασα να αλλάξω κανάλι, δοκίμασα και στα 20MHZ και στα 40MHZ.Τα ίδια...
jkoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Η ασύρματη κάρτα δικτύου της συσκευής τι δυνατότητες έχει; Κανάλι άλλο καθαρότερο έχεις δοκιμάσει; Διότι δεν μπορεί στον ίδιο χώρο με το modem/router, να έχεις τα ίδια αποτελέσματα σε διαφορετικά πρωτόκολλα και ρυθμίσεις ασφάλειας.
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Συνδέομαι κάπως έτσι. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι; ADSL2+ δεν πρέπει κανονικά; modulation type zte.JPG Edit: Άφησα μόνο το "ADSL_2plus AnexM" zte adsl info.JPG οποιος παιζει adsl με οτε να δινει καρφωτα annex a ή αλλιως αναλογως το ρουτερ να ξετσεκαρει το annex m γιατι ο οτε σε κλειδωνει σε annex m και οχι annex a αλλα με Upload στο 1Mbit οποτε στην ουσια χανεις ταχυτητα συγχρονισμου στο Down αφου το annex m εχει λιγοτερα bits per tone στο downstream απο το annex m. 1
paularas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, ήθελα να κάνω μια ερώτηση. είμαι σε adsl over pstn προφιλ και απο εβδομάδα θα μου βάλουνε vdsl 50mb απο τον οτε (οτε ημουν οτε παρέμεινα). στην περιοχή που μένω (πανοραμα θεσσαλονικης) έχουν αλλάξει σχεδόν όλα τα καφάο με τα καινούργια τα 3κάμπινα. όλα εκτός απο ένα το οποίο συνδέομαι (πήγα και είδα τον αριθμό καφάο [306] ) το οποίο είναι το παλιο μονοκάμπινο. το θέμα είναι ότι ο οτε επεμενε ότι μπορω να συνδεθω με 50άρα γραμμη και δεν θα έχω προβλημα. το αστείο είναι ότι στα 100 μέτρα έχω νέο 3 κάμπινο καφαο αλλά εγώ σε αυτό (το παλιο) που συνδεομαι είναι στα ~500 μέτρα και είναι παλαιου τύπου. απο οτι διαβασα δεν μπορεί να αλλάξει η δρομολογηση των καλωδιων και εκει που συνδεομουν εκει θα συνδεομαι. να έκανε λαθος ο οτε και να γυρναω απο adsl σε vdsl και πίσω? είχε κανεις εμπειρια να έχει δίπλα του καινούργιο καφάο και να τον συνδέσουν σε κάποιο που είναι μακρια γιατι εκει συνδεεται τοσα χρονια?
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 μηπως εισαι κοντα στο αστικο κεντρο και για αυτο δεν αλλαξαν καφαο?το 306 το ειδες και στην πολυκατοικια σου να υποθεσω ε?μηπως εχει καταργηθει αυτο το καφαο και σας εχουν δρομολογησει στο κοντινο και για αυτο δεν το αλλαξαν και απλα η αριθμηση εχει μεινει ετσι?μου φαινεται χλωμο να αφησαν ενα καφαο ετσι εκτος αν ησουν διπλα στο αστικο κεντρο. ναι δεν αλλαζει η δρομολογηση των καλωδιων εκτος αν ηθελαν για καποιο λογο να το βγαλουν εκτος εκεινο το καφαο οποτε και πιο παλια ειχαν γινει αλλαγες και σας εριξαν σε αλλο καφαο.αλλαγες μιλαμε σκαψιμο περασμα νεο καλωδιο ,κοψιμο το παλιο και ενωση με το καινουριο.τωρα αν εχει κανει λαθος ο οτε θα το δεις.απλα παραξενο να ξεχασστηκε να αλλαχτει καφαο.παντα συνδεεσαι σε εκεινο που συνδεοσουν και σε μια περιοχη αλλαζουν ολα τα καφαο.δεν εχει σημασια αν εισαι κοντα η μακρυα απλα μου φαινεται παραξενο να εχεις στα 100 μετρα και να σου εχουν δωσει απο τα 500.να σου ειχαν δωσει στα 200 300 να πω ενταξει αλλα στα 500 ?δεν υπηρχαν αλλα καφαο?θα μαθεις συντομα.μπορει απλα να εχουν γινει αλλαγες οπως ειπα και να μην εχει γινει ενημερωση των αριθμων.
paularas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 η αποσταση απο το ΑΚ βάσει attenuation (14) είναι περίπου στα 1400-1500 μέτρα. το 306 το είδα εκει που είναι τα τηλεφωνα απο τα σπίτια που είμαστε (μένουμε σε μονοκατοικια και είναι συμπλεγμα 6 μονοκατοικιων) θυμαμαι οταν εψαχνα για vdsl που έλεγε ότι είναι διαθέσιμο έως 30mbps και με το που μπήκαν τα καινούργια καφάο ότι ενεργοποιήθηκε η επιλογη για τα 50. βέβαια ούτε σκάψανε σε εμας μπροστα (στον απο κατω δρομο έσκαψαν κανονικα απο οτι ειδα) (και μπροστα στο καφαο και κατα μηκος του δρόμου). πριν μερικους μηνες όταν είχα ενα προβλημα και ειχε ερθει τεχνικος με ειχε πει οτι πραγματικα στο 306 συνδέομαι και όχι στο 309 που ειναι απο κατω μου (βεβαια δεν ξερω εαν ειχε ενεργοποιηθει τοτες). με τον οτε που μιλησα με ειπαν οτι δεν υποστηριζεται η ευρυζωνικη συνδεση (voip) στην περιοχη μου αλλα συνηθως για να δινουν τα 50 σε εσας σπανια δεν τα πιανει κάποιος (χωρις ομως να ξερει περισσοτερες λεπτομερειες τα τμηματα που μιλησα). Το θεμα ειναι οτι επειδη εχουμε τις καμερες στο σπιτι επειδη έχουμε αρρωστους εδω γι αυτο δεν θελω να καταλήξουμε να πηγαινουμε απο adsl -> vdsl και πίσω μετα και να μεινει το σπιτι χωρις net. το καινουργιο καφαο ειναι ουσιατικα αυτο (βεβαια εχουν ακομα το παλιο στο maps) http://imgur.com/6C9hcRm το δικο μου που δεν εχει αλλαθει ειναι το http://imgur.com/jO29VVK και η αποσταση / το σπίτι μου κτλ κτλ ειναι αυτα http://imgur.com/847QC0s αριστερα το καινουργιο , μεση το σπιτι μου και δεξια το παλιο
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 παλια εδιναν 30 γιατι το πηγαιναν απο το α/κ .πλεον λενε για 50 λογω του Kv.τωρα δεν ξερω γιατι μπορει να μην εχει αλλαχτει ή αν απλα καταργηθηκε συν οτι ειναι λιγο παραξενο να παιρνεις απο το μακρινο.στην ουσια δεν θα κανεις μπρος πισω με την εννοια οτι αμα ζητησεις Vdsl και δεν γινεται ο οτε απλα θα σου πει δεν γινεται ή θα σε βαλει απο το αστικο κεντρο στα 30 mbit. απλα φτιαχνεις και την καλωδιωση σου για vdsl για να παρεις τα μεγιστα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 14 attenuation δεν ειναι 1.5 km.μεχρι 20 attenuation ψιλοπαιζει το adsl.Εχω δει πελατη με 22 και επαιζε κοντα στα 27 πανω κατω. επισης αλλο vdsl αλλο voip (voice over ip) το οποιο δεν εχει σχεση με Vdsl απο το α/κ ή απο το kv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα