Προς το περιεχόμενο

ενδιαφέρον δορυφόρος?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου έχει μείνει ορφανό ένα πιάτο 80αρι.

έχετε να μου προτείνετε κάποιον δορυφόρο για να μη κάθεται το καημένο?

τα υπόλοιπα πιάτα μου κοιτάνε, hellas sat, astra, hotbird, hispasat.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μάλλον για τις 42 το βλέπω καθώς τα mtv τα βλέπω από τους άλλους δορυφόρους. Και άλλη μία ερώτηση, στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις ο τούρκος έχει και κανάλι με τον original ήχο, πχ Αγγλικό ?

Δημοσ.

Αν και δεν έχω δορυφορική, αλλά ψήνομαι να βάλω κάποιο δέκτη γιά ελεύθερα κανάλια, τι αγώνες δείχνει ο Τουρκικός δορυφόρος;

Δημοσ.

Turksat για τους μη τουρκομαθείς :)

Στον Turksat το καναλι NTV δείχνει Αγγλικό πρωτάθλημα και πολλά άλλα σπορ (ράλλυ, μπάσκετ, βόλλευ κλπ κλπ) και σήμερα είδα και διαφημιστικό για ΝΒΑ που ξεκινάει στιςς 28/10. Ίσως το καλύτερο κανάλι του δορυφόρου (μόνο ειδήσεις και σπορ).

Το TV8 μεταδίδει αγώνες του Campionato, ενω το οικονομικό-ειδησεογραφικό κανάλι CNBC-e τα απογεύματα δείχνει αμερικάνικες σειρες και ταινίες με υπότιτλους (στα Αγγλικά, σε αντίθεση με την πάγια τακτική των Τούρκων να μεταγλωτιζουν).

Επίσης υπάρχουν και 3-4 μουσικά κανάλια με τουρκική και ξένη μουσική. Επίσης το Discovery αλλά μεταγλωτισμένο.

Τα παραπάνω τα λαμβανω με πιάτο 80εκ -και οχι καλα κεντραρισμένο για να πιανω και λιγα απο hellassat-.

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρετε για NBA για την ώρα είναι ελεύθερο στον Intelsat και στην συχνότητα 11593 6111 3/4 το NBA TV με 24ωρο πρόγραμμα!!!!

Δημοσ.

Μα πώς είναι δυνατόν να εχει αγγλικό ήχο σε αθλητική μετάδοση; Δεν πρόκειται για μανητοσκοπημένη αναμετάδοση αγγλικού προγράμματος. Τα feeds έρχονται live χωρίς ήχο σχολιαστή και αυτόν τον αναλαμβάνουν οι σχολιαστές καθε χωρας...

Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να ακούς τον Εγγλέζο σχολιαστή, αλλα μην ξεχνάς ότι και τόσος κόσμος που βλέπει το ματς απο το γήπεδο μέσα, δεν ακούει κανεναν να σχολιαζει τους αγωνες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...