thetruth Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ΛΑΘΟΣ Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2015 από thetruth
thetruth Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, ξερεις μηπως αν η HOL εχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιεί για VDSL συνδεσεις΄? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2015 από thetruth
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 OTE, HOL και Wind 1
thetruth Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 σε ευχαριστω και παλι, μετα απο επικοινωνια με την HOL με ενημερωσαν οτι δεν ειναι σιγουρο οτι το ΚΑΦΑΟ ειναι και καμπινα vdsl και δεν μπορουν να ξερουν την αποσταση απο την καμπινα vdsl ουτε απο το αστικο κεντρο της περιοχης. Συνεπως, δεν ξερουν τι ταχυτητα θα εχω με vdsl συνδεση. Επειδη τωρα εχω adsl με 5 mbps (πληρωνω 24αρα) και ειμαι πραγματικα απογοητευμενος με την ταχυτητα μου δεν θα ηθελα να συμβει το ιδιο και vdsl. Μπορειτε να με βοηθήσετε/εξηγησετε ?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 σε ευχαριστω και παλι, μετα απο επικοινωνια με την HOL με ενημερωσαν οτι δεν ειναι σιγουρο οτι το ΚΑΦΑΟ ειναι και καμπινα vdsl και δεν μπορουν να ξερουν την αποσταση απο την καμπινα vdsl ουτε απο το αστικο κεντρο της περιοχης. Συνεπως, δεν ξερουν τι ταχυτητα θα εχω με vdsl συνδεση. Επειδη τωρα εχω adsl με 5 mbps (πληρωνω 24αρα) και ειμαι πραγματικα απογοητευμενος με την ταχυτητα μου δεν θα ηθελα να συμβει το ιδιο και vdsl. Μπορειτε να με βοηθήσετε/εξηγησετε ? Μπες στο site του οτε και δες αν εχει στο σπιτι σου διαθεσιμότητα για 50 vdsl, μονο τοτε θα ξέρεις αν αυτο είναι καφαο για vdsl και το κυριότερο αν λειτουργεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα