d.pa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με ένα hp compaq Ανοίγει και μετά από λίγο σβήνει. Δεν πρέπει να είναι θέμα ψήξης διότι σβήνει laptop και ανεμιστήρας μαζί. Από το laptop αφαίρεσα την μπαταρία του και τον σκληρό δίσκο ώστε να παίζει από dos. Διαβάστε προσεκτικά τι έκανα; Το τροφοδοτικό του είναι οκ το μέτρησα με πολυμετρο και για αρκετή ώρα βγάζει σταθερά 19.5V Έχω βγάλει από επάνω στον σκληρό. Βγάζω και την μία μνήμη και κάνω τεστ μνήμης με το memtest και ξαφνικά μετά από 3 λεπτά σβήνει πάλι. Αλλάζω μνήμη και κάνω πάλι τεστ μνήμης με το memtest και πάλι τα ίδια. Κάνω stretch την cpu και πάλι μετά από 2-3 λεπτά σβήνει. Κάνω stretch την cpu και περνάει τα test κανονικά και μένει για ώρα ανοικτό. Μπαίνω σε μινι windows xp από το Hiren's BootCD 15.2 και μένει για πολύ ώρα ανοικτό. Αφαίρεσα την μπαταρία της μητρικής του laptop για δέκα λεπτά και πάλι τα ίδια μου κάνει. Τι μπορεί να φταίει ??? Γνωρίζει κανείς ??
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 υπερθέρμανση πρέπει να είναι,και είναι απόλυτα λογικό να σβήνει και ο ανεμιστήρας μαζί(αφού όταν κλείνει το λάπτοπ δεν έχει τάση ο ανεμιστήρας) άνοιξε το,καθάρισε τον ανεμιστήρα/ψύκτρα απο σκόνες και άλλαξε και θερμοαγώγιμη πάστα αν είναι πολλών ετών το λάπτοπ.
d.pa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 και γιατί όταν κάνει strech την gpu δεν υπερθερμένεται ?? Γιατί όταν μπαίνει στα windows mini μένει και μια ώρα ανοικτό ??
kostasxin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις ότι δεν πρόκειται για θέμα ψύξης.κάνε το καθάρισμα και μετά ψάχνεσαι για τα υπόλοιπα! 1
Euclides Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Όπως είπε ο προλαλήσας. Όλα τα συμπτώματα δείχνουν προβληματικό σύστημα ψύξης. Αν δεν ανοίξεις το laptop και αν δεν καθαρίσεις το σύστημα ψύξης, ποτέ δεν θα μπορείς να είσαι σίγουρος. Πρώτα κάνεις αυτό και μετά, αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, ψάχνεσαι αλλού.
coolerman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 ΙΣΩΣ και κάποιο Mofset/πυκνωτής να σου κάνει "τσαλιμάκια"
cheappclaptopparts Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, το έλυσες το θεματάκι που είχες? αν οχι πες μου μοντέλο λάπτοπ και θερμοκρασίες σε idle και full load σε cpu + gpu , μπας και μπορέσω να σε βοηθήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα