giorgos1966 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Κατεβασα απο το site το παραπανω προγραμμα για καθαρισμό αλλα οταν ξεκιναει σταματαει λογω καποιου προβληματος στα windows λεει...Ειδα εαν ειναι συμβατο με τα 8.1 kαι ειναι ενταξει.Τι λετε να συμβαινει και δεν με αφηνει να κανω το καθαρισμα;
flik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Γράψε ακριβώς το πρόβλημα να δούμε. Screenshot ακόμα καλύτερα.
David20 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Κατεβασα απο το site το παραπανω προγραμμα για καθαρισμό αλλα οταν ξεκιναει σταματαει λογω καποιου προβληματος στα windows λεει...Ειδα εαν ειναι συμβατο με τα 8.1 kαι ειναι ενταξει.Τι λετε να συμβαινει και δεν με αφηνει να κανω το καθαρισμα; Μηπως εχεις κατεβασει το Hitman που ειναι για 64bit ενω εχεις 32 bit;..Με περασε απ το μυαλο γιατι ειδα κατι παρομοιο σε laptop φιλης.
giorgos1966 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Γράψε ακριβώς το πρόβλημα να δούμε. Screenshot ακόμα καλύτερα. Πριν καλα καλα ξεκινησει να ψαχνει για ιους, μου βγαζει αυτο που βλεπεις στην φωτο. Μηπως εχεις κατεβασει το Hitman που ειναι για 64bit ενω εχεις 32 bit;..Με περασε απ το μυαλο γιατι ειδα κατι παρομοιο σε laptop φιλης. Οχι φιλε μου το κοιταξα και αυτο.Μου εχει σπασει τα νευρα...
fisikok32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Πιθανόν να εμποδίζεται η λειτουργία του από κάποιο malware που έχεις στο pc . Μπορείς να σκανάρεις το pc με το Malwarebytes Anti-Malware και ίσος να φτιάξει...
thomasG4 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε να το τρέξεις σε safe mode με networking.
giorgos1966 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε να το τρέξεις σε safe mode με networking. Καλημερα.Μπα τα ιδια παλι και σε safe mode...
flik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε να κατεβάσεις το hitman pro kickstart και να το βάλεις σε usb να ξεκινήσει απο εκεί.
giorgos1966 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε να κατεβάσεις το hitman pro kickstart και να το βάλεις σε usb να ξεκινήσει απο εκεί. Oυτε από εκεί.Τα ιδια.Εχω τα εξης προγραμματα που νομιζω κανουν την ιδια δουλεια για καθαρισμό.Να το παρατησω και να βαλω καποιο απο αυτα;Ποιο ομως ειναι καλυτερο; system.mechanic.12.5.0.79 CCleaner Professional 4.11.4619 SpyHunter v4.15.1.4270 YAC (Yet Another Cleaner) 4.9.6.1
mrpink Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι παλιό build που έχεις. Βγάλ'το και πήγαινε κατέβασε το τελευταίο http://www.surfright.nl/en/downloads/
flik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Oυτε από εκεί.Τα ιδια.Εχω τα εξης προγραμματα που νομιζω κανουν την ιδια δουλεια για καθαρισμό.Να το παρατησω και να βαλω καποιο απο αυτα;Ποιο ομως ειναι καλυτερο; system.mechanic.12.5.0.79 CCleaner Professional 4.11.4619 SpyHunter v4.15.1.4270 YAC (Yet Another Cleaner) 4.9.6.1 Σβήσε αυτά πλην του CCleaner το οποίο δε ξέρω γιατί το έχεις και professional κιόλας. Ειδικά αν δεν είανι νόμιμο είναι τελείως χαζό. Να αποφεύγεις τα μη νόμιμα προγράμματα οσο μπορείς. Αν δε σου λειτουργεί και το τελευταίο build, μη σκας, αν θες να κάνεις κάποιο σκανάρισμα, κάνε με malwarebytes+adwcleaner+kaspersky virus removal tool ή eset online scanner. Τα δυο τελευταία είναι αργά, αλλά σίγουρα είναι ένας συνδυασμός 3 προγραμμάτων που σε καλύπτουν αν θες να δεις αν είσαι καθαρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα