Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εχω παροχο forthnet με 24 adsl συνδεση.

Σημερα τις τελευταιες 4 ωρες για καποιο περιεργο λογo το download kai to upload μου εχουν πεσει δραματικα απο την στιγμη που αλλαξα και εβαλα καινουργιο router TD5136V2 και το παλιο ΤD5130.

Συνηθιζα να εχω γυρω στα 11 mpbs σταθερα και 0.9 upload με πολυ μικρο ping 2-3 απο το speedtest μιας και ειχα ζητησει fast path κυριως για αποδοση στα games , τωρα βρισκονται στα 13ms 1.4mbps 0.20 upload

Το 5136V2 απο οτι διαβαζω παρεχει συνδεση ΑDSL2

ενω αυτο που εχω τωρα 

DSL Type: G.992.5_Annex_A

Οταν πρωτοαλλαξα το router επεσε η ταχυτητα και τωρα που προσπαθησα να ξαναλλαξω στο παλιο δεν συμβαινει καμια αλλαγη.

Τι θα πρεπει να πω στην forthnet οταν την παρω τηλεφωνο σχετικα με το θεμα αυτο καθως επισης αν υπαρχουν καποιες βελτιστες ρυθμισεις για να πιανω πανω απο αυτα τα 11-12 mpbs.

Ευχαριστω για τον χρονο σας!  :-D

Δημοσ.

Τι θα πρεπει να πω στην forthnet οταν την παρω τηλεφωνο σχετικα με το θεμα αυτο καθως επισης αν υπαρχουν καποιες βελτιστες ρυθμισεις για να πιανω πανω απο αυτα τα 11-12 mpbs.

Αυτά που έγραψες κ εδώ!! Για postaρε μια όλα τα ADSL Statistics μπας κ είναι κάτι που κάνει μπαμ ότι άλλαξε, όπως πχ το mode ανέφερες...

Δημοσ.

Τελικα το προβλημα προεκυψε να ειναι κατι πολυ πιο απλο.Ενα οικογενειακο μελος αλλαξε το σπλιττερ χωρις να το υποψιαστω και για αυτο τον λογο επεσε η αποδοση.Οσο αναφορα το αλλο θεμα τι αλλα θα πρεπει να ζητησω;

Δημοσ.

γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το 5130 ή το 5136 για να δουμε τι γινεται.επισης για καλυτερη ταχυτητα interleave οχι fast.αν βαλεις πανω το 5130 το κανεις και firmware update απο την σελιδα της Forthnet.

Δημοσ.

Απο οτι γνωριζω το τιμημα του fast path ειναι 1-2 mbps αλλα αρκετα lower το ping σε games και τα λοιπα (νομιζω)!

DSL Type: G.992.5_Annex_A spacer.gif

Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1021 / 11607

Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1213 / 12600 spacer.gif

Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 3328318 / 14550138

Service Name: Routed PPPoE on 8/35

Στο DSL Connection δεν μου εμφανιζει SN Margin και τα υπολοιπα στοιχεια Μονο DSL Type / Bandwidth

Δημοσ.

Link Information

Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1021 / 11631

Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1205 / 12624 spacer.gif

Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 198336 / 2270727 spacer.gif

Output Power (Up/Down) [dBm]: 10 / 18 spacer.gif

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6 / 13 spacer.gif

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12 / 11.3 spacer.gif

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / - spacer.gif

FEC (Up/Down): 0 / 0 spacer.gif

CRC (Up/Down): 0 / 0

Δημοσ.

εχεις margin 11.παρε και ζητα 6 margin.αν εισαι σε alcatel ζητα 6αρι margin no rfi.θα κερδισεις αρκετα σε ταχυτητα.σε βλεπω να πηγαινεις προς τα 15mbit.

Δημοσ.

Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1021 / 16076

Max Bandwidth  (Up/Down) [kbps/kbps]: 1273 / 17456 spacer.gif

Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 21090 / 233098 spacer.gif

Output Power (Up/Down) [dBm]: 10 / 12 spacer.gif

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6 / 13.5 spacer.gif

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12.7 / 6.3 spacer.gif

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / - spacer.gif

FEC (Up/Down): 0 / 0 spacer.gif

CRC (Up/Down): 0 / 0

Τωρα μου εβαλαν αυτο.Έχω 13 mbps-13.5mbps απο 9.5 αλλα  το Ping πηγε απο 7ms στα 29ms μετα την αλλαγη στο speedtest.

Υπαρχει καποιος τροπος να παραμεινω στο χαμηλο ping που ειχα παλια με την ιδια ταχυτητα; παρατηρησα αυξηση 25 ping περιπου μεσα στο game (CS:GO).

Δημοσ.

Να ζητήσεις Fastpath. Πιθανότητα σου δώσαν 6αρι με interleave. Ζήτα fastpath απλά θα χάσεις λίγο από αυτό που κέρδισες.

Δημοσ.

Ναι θα πέσει λίγο. Μπορεί να έχεις κ αποσυγχρονισμούς. Δεν έχεις κ από τις καλύτερες γραμμές. Γι αυτό μαλλον δε σε είχαν σε default profile με 6άρι margin. Ίσως παλαιότερα να είχες αποσυγχρονισμούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...